Şimdi Ara

Nedir Bu mercado libre?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler şöyle bir site buldumhttps://www.mercadolibre.com.ar (bu arjantin olanı) tüm güney amerikanın bu var internete ispanyolca ekran kartı satın al yazdım bu çıktı galiba oralarda baya güvenilir ama bilmiyorum tabi. neyse bunun paraguay olanına girdim bir 1080ti vardı 400$ adam wp numarası koymuş neyse numarayı ekledim konuştum adam 800$ dedi 500$a düştü. bende ilgilenicem diyip konuşmayı bitirdim. bakınca site güvenilir gibi ama satıcıların ne yapacağı belli olmaz. az çok bu online alışveriş işlerinden anlayanlar yardım ederse iyi olur yani ne biliyim bizim gittigidiyor gibi bir mantık aslında bakın bi işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fnrfratc -- 7 Temmuz 2018; 0:44:3 >

• belli kimse bişey yazmıyacak bundanda bişey çıkmadı bıktım artık ucuz ürünler aramaktan böyle ucuz ve güvenilir bi yerler önerin bari amazondan ebaydan falan filandanda bişey çıkmıyor
    almak istediklerim
    GTX 1060 6GB ekran kartı
    Ryzen bir işlemci
    bunlara uygun B350 anakart
    temiz 3000mhz 8gb ram
    kasa ve sistemi karşılayacak bir PSU
    1TB 7200RPM harddisk
    (SSD diye tutturmayın onu sonra alacam)
    sağolun şimdiden
  • Amazon ebay dışında biraz daha dışarı açılmak lazım forum çok geri kaldı.
  • salı günü arjantine gidiyorum, adresleri varsa elden gider bakarım. 15 gün sonra da döneceğim. makul bir fiyat karşılığı getirebilirim aslı varsa.
  • Mardatone defankarto mu?
  • fantezimuziginsevilenismi F kullanıcısına yanıt
    ya ben paraguay olan sitesine girdim orada hep wp veriyorlar yani alacagim yer paraguay hatta birisiyle anlastim kapida odeme istedim evet demedi ama bilgileri doldur dedi bakalım. Arjantin sitesine de girdim fakat para birimini doğru çevirdiysem 1050ti burda 1000tl ise orda 1400 falan (13-15 dolar falan diyor ama ne dolari anlamadım bi türlü arjantin para biriminden cevirdim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marcelo Nobre, Fenerbahçe'de iki sene izledik ama Mercado Libre'yi ilk kez duyuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler Asus ROG STRIX Nvidia GeForce GTX 1060 OC 6GB 250$ için satıcıyla anlaştım ondan önce
    -Gümrük ücreti
    -Nakliye ücreti
    -Yol faturası size aittir denildi
    gümrük ile birlikte 300$ 1380 civarı bir fiyata ulaşıyor diğerleri ne kadar tutar ne kadara ulaşır fiyat?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fnrfratc -- 8 Temmuz 2018; 14:0:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.