Şimdi Ara

Nedir Bu Lipton İce Tea Kampanyası ? (330 ml alana 1 litre bedava)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yerde reklam veriyorlar beyler nedir bu olayın içeriği bilen var mı ? Birde 330ml ye nasıl 1 litre bedava veriyorlar ?

• 1litre degil 500ml diye biliyorum
  • Dun valla arkla para azdi iki uc bakkala sorduk yok yiyolar resmen ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hep alıyorum ama olay şu psikolojikmidir bilmiyorumda o büyük şişe daha su gibi bi tadı var yani .yada bilmiyorum belki bana öyle geliyordur :D
  • kendin söylemişsin ya işte olm daha niye soruyosun
  • Vermiyolarki

• kçük bakkallar daha ellerindeki önceki malı bitirmiştir bide olsada vermezler zaten :D büyükler desen kampanyalara katılmıyolar.ben şişedeki bardağı tabağı kapaktaki topu parayla satan adam gördm olur böyle şeyler.
    bu arada harbiden meyve suyu-ice tea-kola hepsi kutu olarak daha iyi nedense :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris5834 -- 23 Mart 2014; 15:03:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Her yerde reklam veriyorlar beyler nedir bu olayın içeriği bilen var mı ? Birde 330ml ye nasıl 1 litre bedava veriyorlar ?

Didi 8 ay da 80 milyon sattı pazardan çıkacaklarından korkmaya başladılar ondan..Bizden alın daha çok içerisiniz diyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris5834

kçük bakkallar daha ellerindeki önceki malı bitirmiştir bide olsada vermezler zaten :D büyükler desen kampanyalara katılmıyolar.ben şişedeki bardağı tabağı kapaktaki topu parayla satan adam gördm olur böyle şeyler.
    bu arada harbiden meyve suyu-ice tea-kola hepsi kutu olarak daha iyi nedense :D

Kutu kola yaklaşık 1.5 bardaklıktır..kola gibi asitli içeçekler grubunda kapağı açılınca en kısa sürede bitirin denilir...Kapağı 5 açımda bitirin diyenler bile var...
    Yani diyeceğim küçük, tek kullanımlık ve asiti bitmeden kendi bitiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlaksızFilozof

ben hep alıyorum ama olay şu psikolojikmidir bilmiyorumda o büyük şişe daha su gibi bi tadı var yani .yada bilmiyorum belki bana öyle geliyordur :D

Nereden alıyorsun dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunefe18

quote:

Her yerde reklam veriyorlar beyler nedir bu olayın içeriği bilen var mı ? Birde 330ml ye nasıl 1 litre bedava veriyorlar ?

Didi 8 ay da 80 milyon sattı pazardan çıkacaklarından korkmaya başladılar ondan..Bizden alın daha çok içerisiniz diyorlar...

Didi çıktığından beri lipton içmedim. ulkemin markasını destekliyorum.gebersin kapitalizm gebersin dış güçler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 23 Mart 2014; 15:30:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

quote:

Dizi çıktığından beri lipton içmedim. ulkemin markasını destekliyorum.gebersin kapitalizm gebersin dış güçler.

bir harf hatası oldu herhalde dizi değil DiDi...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dizi çıktığından beri lipton içmedim. ulkemin markasını destekliyorum.gebersin kapitalizm gebersin dış güçler.

Duzelttim sözlük lobisinin işi.sanki sen anlamadım da uyarıyosun

• Didi her gün milyonlarca kutu satar oldu.Artık bir fabrika üretim kapasitesini karşılayamıyormuş.Bu yüzden ikinci üretim fabrikasını açtılar.Ayrıca didi sevenlere müjde!Yeni çeşitleri çok yakında çıkacakmış:Ananaslı, mangolu vs.
    Bu arada dünyaya da açılmaya başlamış didi.Almanya'ya ciddi oranlarda ihracat yapılıyormuş.Yakında orta doğu
    ülkeleri hedefleriymiş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Duzelttim sözlük lobisinin işi.sanki sen anlamadım da uyarıyosun

• Didinin tadi biraz kotu degil mi yahu

• Bergamotlu didi 1 numaradır.Hem paramız liptona gideceğine çaykura gitsin değil mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Didinin tadı hoşuma gitmiyor. Ice tea daha bi güzel geliyor bana.
  • Didi çok güzel eyvallahta şekerli su resmen. Yani zarara gelince hepsi zararlı ama didi ayrı bi zararlı
  • böğürlenli didi çıksa süper olur.Nestea vardı ama kayboldu gitti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.