Şimdi Ara

Nedir bu kızlar parası olan erkeğe bakar mevzusu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır anlamadığım çoğu insan diyor kızlar cebindeki parana bakar sonra ağzın laf yapcak falan tip önemli değil gibilerinden. Senin parana, ağzının laf yapmasına bakan kız zaten kaşardır. Sen çenenle o kızı etkileyebiliyorsan, kandırabiliyorsan yada paranla ona sahip olabiliyorsan kaşar olasılığı yüksektir bana göre. Ama normal bir aile kızını etkilemek için en başta senin tipine bakar yani iletişime geçebilmek yada kızın senden ilk etapta hoşlanması için tip çok önemli. Kız senin tipine aşık olsun. Parana puluna aşık olursa elbet senden daha çok parası olan biri çıkar

Ama anlamadığım neden hala paraya, çeneye bakar diyorlar tipten kurtaramıyanların kendini avutmak için uydurduğu birşey gibi geliyor.

Ha şimdi demeyin senin o aile kızını etkilemek icinde paraya giyime kuşama ihtiyacın var diye bi pantalon çek altına, bi gömlek tamam. Bunlar da yoksa zaten dışarı çıkma

• al bendende o kadar zaten paran için senle birlikte olan kızdan ne hayır gelir
  • zaten çoğusu kaşardan yana , eski yada yeni kaşar o yüzden tavsiyeler doğru

anafikrine gelince haklısın ama şunuda unutmamak lazım bi şekilde farkedilio olabilmen şart yoksa nasıl olucak
  • tamam
  • Herkes senin gibi çapkın mı kardeşim tavlasın parası olmadan kızları.Sen seçilmiş kişisin.
  • param yok ama hatunum bol.... o nolcak ???hos bı passat var ama
  • Mevzu basit kardeşim.

Para = Kız

Bu mevzu normal kızları kapsamıyor yalnız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU KIZ BANA BAKAR MI [SSLİ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tipe bakar bakmasınada konuşmaya muhabbetinede bakar arkadaş öyle hiç konuşmadan kızı kendine aşık etmek için tipinin ortalamanın çok çok üstünde olması gerekir
  • Normal tip ile normal bir kız
    Yakışıklı bir tip ile güzel kızlar
    Para ile ağzının suyu akacak tipte kızlar
    Para + Tip ile kölen olacak kızlar
  • Biz Paraya Bakan Kızdan Hayır Gelir Demiyoruz Çoğu Kız Paraya Bakar Diyoruz Anlamadan Konu Açıyosunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan_52
    dış
    Tipe bakar bakmasınada konuşmaya muhabbetinede bakar arkadaş öyle hiç konuşmadan kızı kendine aşık etmek için tipinin ortalamanın çok çok üstünde olması gerekir

Ya arkadaş hiç konuşmamak nerden çıktı? Herkesin ağzı dili var en azından merhaba,nasılsın vs gibi konuşabilir yani. Senin dediğin resmen dilsiz konuşamıyan insanlardan bahsediyon

@inferno!

Param olmadığını nerden çıkardın la allaha şükür param var ama hiç kızlarda kullanmadım yani 16aydır birlikte olduğum kız arkadaşmla bile dışarı çıktığımda en fazla 10tl gider cepten. Zaten birşey ısmarlıyım diyom yok istemiyor, şunu alıyım yok midem bulanıyor, 5dk snra gider kendi alır kendi parasıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Normal tip ile normal bir kız

Normal tip ile normal kız SENİN OLUR
    Yakışıklı bir tip ile güzel kız SENİN OLUR
    Para ile ağzının suyu akabilcek kızlar BELLİ BİR SÜRE SENİN OLUR
    Para + tip MUAMMA

• Eylenilecek kızlar vardır, evlenilecek kızlar vardır.

Eyleniceğin kız, parana bakar.
    Evleniceğin kız, nasıl bir işin olduğuna, nasıl bir ailen olduğuna, nasıl bir tipin olduğuna, nasıl davranışlarının olduğuna, kendisine uygun olup olmadığına, beni sevebiliyor mu diye bakar.
  • Para dediğin gibide çene önemli.
    Adam brat pitt gibi olsun ağzı laf yapmasın bakmaz hiçbi kız 1-2 gün takılır anca.
  • Güzel kızlarla çıkan o kadar çok mağara adamı gördüm ki bu lafa katılmamak imkansız
  • @1-∞ Liseli Battle
  • yahu tabii ki paraya bakan kız %100 kaşardır.Bu klasiktir neyini tartışacaz

Arkadaşlar bir de şöyle düşünceler var biz erkeklerde.Mesela çok güzel bir kız vardır.Dışardan çok güzel işte böyle havalı,büyük erkeklerle takılan veya çok yakışıklılarla takılan falan filan hani bana bakmaz deriz o kız.
    Bu düşünce de olmucak.Kızları anlamak zor.Hepsi farklı düşüncelere sahip.Derinlere dalmıcan

Ama bir kızdan hoşlanıyorsan yok çok güzel yok havalı bana bakmaz demiceksin.Başlıcan muhabbete

Ama şuda bir gerçek.Altında bir 5 20 olsun.2-3 club a git.Giderken tek gidersin çıkışta 2-3 manitayla çıkarsın yani.Kızdan kıza fark

• güzel kızlar güzel çocuklarla çıkar, artık kendinizi kandırmayın beyler, yok paraymış yok mağara adamıymış zenginle çıkıyosada tercih yine yakışıklı olandır,he yokmudur bu genelemeyle çelişen elbette vardır kafanıza göre ortalama bişey bulun takılın mankencilik yapmayın boşuna
  • Beyler tip bir yere kadar ama illki paranında olması lazım.Üniversite ortamını okuyan arkadaşlar bilirler.Üniversiteyi bulunduğum şehirde okuyorum.Hemen hemen hergün babamın arabasıyla gidip geliyorum ve inanın sırf arabaya sebep yavşayan kızlar gördüm.Araba bir öğrenciyi ünide bildiğin Burjuca sınıfına çıkarıyor demem o ki para varsa illki bir şekilde bir eşyler elde edebilrisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Normal tip ile normal bir kız

Para + Tip varsa artık adamı kızlar kesmez gay olur.

Bu yaşta evlenicel halim yok, eğlenmek içinse ben tercihimi kaşarlardan yana kullanıyorum. sen kızla vücudu için eğlenmek için beraber oluyorsan onunda seninle paran için beraber olmasında bir sakınca göremiyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.