Şimdi Ara

Nedir bu internetten çektiğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette 3-4 saat takılınca 240p videoları bile izleyemiyorum 3-4 saat önce bütün videoları 720p de bile izleyebiliriyorum ve bazen uzun süre takılınca(3-4 saat) hiç videoları açmıyor.Videolar hiç dolmuyor kalitesi farketmiyor bile.Şuan öyle mesela.Modemimdemi sorun ? Arkadaşımın modemi yıllardır açık sadece resetlemek amacıyla arada kapatıyor onda hiç sorun olmadı.O ttnet ben netmaster.Geçmişi temizledim aynı taradım aynı hep belli bi saat takılınca oluyor laptopdada oluyor pcdede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizz -- 11 Mart 2013; 20:39:37 >

• İnternetin sınırsız mı keşke onuda yazsaydın fakat anladığıma göre internetinin adil kotası bitmiştir bu kota bitince internet hızı yavaşlar örn benim internetim sınırsız fakat 50gb adil kotam var internetim smile adsl 50 gb bitince yavaaşlar fakat internet sınırsız olduğu için korkma ekstra ücret ödemezsin aşarsan bunu ayrı bişey adil kota.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanal.Efsane

İnternetin sınırsız mı keşke onuda yazsaydın fakat anladığıma göre internetinin adil kotası bitmiştir bu kota bitince internet hızı yavaşlar örn benim internetim sınırsız fakat 50gb adil kotam var internetim smile adsl 50 gb bitince yavaaşlar fakat internet sınırsız olduğu için korkma ekstra ücret ödemezsin aşarsan bunu ayrı bişey adil kota.

Dostum teledünya kullanıyorum 5mbit sınırsız.Adil kullanım kotası yok onlarda geçen ay 150 gb indirdim hız o ay hiç değişmedi değişse sabah anlardım.3-4 aydır sürekli oluyor bu sabah 3-4 saat kesintisiz herşey süper hızlı yerinde.3-4 saat girince sonra boka sarıyor videolar dolmuyor bazen o kadar yavaşki tıklıyorum hiç dolmuyor hiçbir video bütün sitelerde.İnternetteki oyunlar yavaş açılıyor.Şu anda öyle.

• yokmu bilen yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet5513
    yokmu bilen yahu

Bilgisayarı resetlediğiniz zaman düzeliyor mu? Yoksa modemi mi resetlemek zorunda kalıyorsunuz?
    Büyük ihtimalle modeminizde problem var, Teledünya'yı arayın, sorun tespit ve modem değişim talebi yapın.
  • donmaya basladıgında pc ne reset at sorunun çözulur kablonette bu tıp sorunlar mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Aksel

quote:

yokmu bilen yahu

Bilgisayarı resetlediğiniz zaman düzeliyor mu? Yoksa modemi mi resetlemek zorunda kalıyorsunuz?
    Büyük ihtimalle modeminizde problem var, Teledünya'yı arayın, sorun tespit ve modem değişim talebi yapın.

dostum önceki sefer modemimde sorun oldugu icin değiştirmişlerdi daha değiştirmiyorlar.Diyorum 3-4 saat takılınca böyle oluyor diye,modeminizde hiçbir sorun yok diyolar,yahu ben sorunmu var dedim,3-4 saat takılınca niye böyle oluyor diyorum hep aynı cevaplar modeminizde sorun yok modem değişikliği olmaz diyorlar.Ekip yolladılar adamda aynı şeyi dedi modemi kafasına geçiresim geldi.Anlamıyorlar valla anlamıyorlar ya,3-4 saat takılınca niye böyle oluyor diyorum bana modeminizde sorun yok bizde bilmiyoruz dedi ekipteki adam.Hiç düzelmiyor kardeş,modemi resetliyorum olmuyor pc yi resetliyorum olmuyor yani internette 3-4 saatten fazla gezmek haram bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bu nedir ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar internette 3-4 saat takılınca 240p videoları bile izleyemiyorum 3-4 saat önce bütün videoları 720p de bile izleyebiliriyorum ve bazen uzun süre takılınca(3-4 saat) hiç videoları açmıyor.Videolar hiç dolmuyor kalitesi farketmiyor bile.Şuan öyle mesela.Modemimdemi sorun ? Arkadaşımın modemi yıllardır açık sadece resetlemek amacıyla arada kapatıyor onda hiç sorun olmadı.O ttnet ben netmaster.Geçmişi temizledim aynı taradım aynı hep belli bi saat takılınca oluyor laptopdada oluyor pcdede.

Sayın Kullanıcımız,

Yaşadığınız sorun modem ile alakalı olabileceği gibi hat ve bilgisayar kaynaklı da olabilir.

Bilgisayar kaynaklı sorunun nedeni bant genişliğini düşmesine neden olabilecek bir virüsün varlığıdır.
    Modemin güvenlik duvarı bölümünde etkinleştirilmiş ekstra bölümler bu soruna neden olabilir.
    Hat kaynaklı olabilecek durum ise sinyal seviyelerinin yükselmesi veya yapısal bir sorun olabilmesidir.

Modeminizin kontrolü ve tüm sorularınız için her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz.

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

• Cmd ye

İpconfig /flushdns
    İpconfig /renew all
    İpconfig /relase all

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Arkadaşlar internette 3-4 saat takılınca 240p videoları bile izleyemiyorum 3-4 saat önce bütün videoları 720p de bile izleyebiliriyorum ve bazen uzun süre takılınca(3-4 saat) hiç videoları açmıyor.Videolar hiç dolmuyor kalitesi farketmiyor bile.Şuan öyle mesela.Modemimdemi sorun ? Arkadaşımın modemi yıllardır açık sadece resetlemek amacıyla arada kapatıyor onda hiç sorun olmadı.O ttnet ben netmaster.Geçmişi temizledim aynı taradım aynı hep belli bi saat takılınca oluyor laptopdada oluyor pcdede.

Sayın Kullanıcımız,

Yaşadığınız sorun modem ile alakalı olabileceği gibi hat ve bilgisayar kaynaklı da olabilir.

Bilgisayar kaynaklı sorunun nedeni bant genişliğini düşmesine neden olabilecek bir virüsün varlığıdır.
    Modemin güvenlik duvarı bölümünde etkinleştirilmiş ekstra bölümler bu soruna neden olabilir.
    Hat kaynaklı olabilecek durum ise sinyal seviyelerinin yükselmesi veya yapısal bir sorun olabilmesidir.

Modeminizin kontrolü ve tüm sorularınız için her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz.

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

2pc de de aynı sorun var.Virüs yok tarattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal.Efsane

İnternetin sınırsız mı keşke onuda yazsaydın fakat anladığıma göre internetinin adil kotası bitmiştir bu kota bitince internet hızı yavaşlar örn benim internetim sınırsız fakat 50gb adil kotam var internetim smile adsl 50 gb bitince yavaaşlar fakat internet sınırsız olduğu için korkma ekstra ücret ödemezsin aşarsan bunu ayrı bişey adil kota.

Aynen ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irou

Cmd ye

İpconfig /flushdns
    İpconfig /renew all
    İpconfig /relase all

aynı kardeşim
  • hala devam ediyor....
  • On bellegi bosalt kardes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker3222679

On bellegi bosalt kardes

nasıl yani
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.