Şimdi Ara

Nedir Bu Fötr Şapka Akını

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman sokağa çıksam en az on tane fötr şapka takmış insan görüyorum.Bunlar klasik fötr değil de daha çok süslemeli,desenli oluyor.Bir de fotoğraf çektirmiyorlar mı !!! Ona bitiyorum işte Kız ya da erkek fark etmez ama on tane kesin görüyorum.Hayır anlamadığım onu takınca kendilerini Michael Jackson falan mı zannediyorlar.

• Ben de takıyorum arada. Aksesuar işte ne alıp veremediğin var? Gözlük, şapka, küpe, hatta kızlarda bir sürü incik boncuk var hep aksesuar işte insanlar kullanıyor. Ne zorun var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Ben de takıyorum arada. Aksesuar işte ne alıp veremediğin var? Gözlük, şapka, küpe, hatta kızlarda bir sürü incik boncuk var hep aksesuar işte insanlar kullanıyor. Ne zorun var?

Beni geren bir şey yok.Ama amacının dışında kullanıyor birkaç görmemiş.Sözüm onlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi

Ne zaman sokağa çıksam en az on tane fötr şapka takmış insan görüyorum.Bunlar klasik fötr değil de daha çok süslemeli,desenli oluyor.Bir de fotoğraf çektirmiyorlar mı !!! Ona bitiyorum işte Kız ya da erkek fark etmez ama on tane kesin görüyorum.Hayır anlamadığım onu takınca kendilerini Michael Jackson falan mı zannediyorlar.

Fötr şapka takmak için MJ mi olmak gerekiyor?
    Size ne milletin ne giydiğinden? Sonra Türkiye neden geri... Tabi geri olur daha sokaktaki adamın ne giydiğini eleştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lonely

quote:

Ne zaman sokağa çıksam en az on tane fötr şapka takmış insan görüyorum.Bunlar klasik fötr değil de daha çok süslemeli,desenli oluyor.Bir de fotoğraf çektirmiyorlar mı !!! Ona bitiyorum işte Kız ya da erkek fark etmez ama on tane kesin görüyorum.Hayır anlamadığım onu takınca kendilerini Michael Jackson falan mı zannediyorlar.

Size ne milletin ne giydiğinden? Sonra Türkiye neden geri... Tabi geri olur daha sokaktaki adamın ne giydiğini eleştiriyor.

Ne geri kafalılığı,sanki biz şalvarla dışarı çıkıyoruz.Sokaktaki adamın giydiği değil,giydikten sonraki hareketleri asıl dikkatimi çeken.Özgürce eleştirme hakkına da sahibim.Var mı itirazı olan ?

• quote:

quote:

Ben de takıyorum arada. Aksesuar işte ne alıp veremediğin var? Gözlük, şapka, küpe, hatta kızlarda bir sürü incik boncuk var hep aksesuar işte insanlar kullanıyor. Ne zorun var?

Beni geren bir şey yok.Ama amacının dışında kullanıyor birkaç görmemiş.Sözüm onlara...

Hayatında hiçbir zaman. Amacının dışında kullandığın birşey olmadı mı?
    Amacının dışında kullandığın şeyler için, başkalarının sana "Hayır, bunu böyle kullanman lazım." demesi sende hiç rahatsızlık duygusu oluşturmadı mı?
    İnsan, herşeyi amacı doğrultusunda mı kullanmak zorunda?
    Amacı dışında ve gösteriş olarak kullanılan şeyler içinse; bu ilkokul çocuğunun ağzındaki sakızdan tut, kullandığımız telefonlara kadar yayılır.
    Herşeyi gösteriş aracı olarak kullanabilen insanoğlunun belliki gösteriş yapma arzusu var.
    İnsanların bu arzularına neden karşı geliyorsunuz?
    İnsanlar tüm arzularını kontrol mü etmeli?
    Sözüm onlara diyerek kastettiğiniz insan grubunun, bundan sonraki hayatlarında hiçbirşeyi amacı dışında kullanmamasını, gösteriş yapmamasını istediğinizi bizlerle paylaştığınız bu konunun esas açılma amacının, çevrenizdeki insanlardan rahatsız olduğunuz gerçeğini bizzat bu konuyu açarak bizlere gösterdiğinizin farkında mısınız?
    "Beni geren birşey yok." diyerekten bu farkındalığınızın olmadığını veyahut kendi benliğinize karşı dürüst olmadığı düşüncesi içerisindeyim.

• quote:

quote:

quote:

Ne geri kafalılığı,sanki biz şalvarla dışarı çıkıyoruz.Sokaktaki adamın giydiği değil,giydikten sonraki hareketleri asıl dikkatimi çeken.Özgürce eleştirme hakkına da sahibim.Var mı itirazı olan ?

Nedir Bu Fötr Şapka Akını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düğünde bu giyilir mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

quote:

quote:

Hayatında hiçbir zaman. Amacının dışında kullandığın birşey olmadı mı?
    Amacının dışında kullandığın şeyler için, başkalarının sana "Hayır, bunu böyle kullanman lazım." demesi sende hiç rahatsızlık duygusu oluşturmadı mı?
    İnsan, herşeyi amacı doğrultusunda mı kullanmak zorunda?
    Amacı dışında ve gösteriş olarak kullanılan şeyler içinse; bu ilkokul çocuğunun ağzındaki sakızdan tut, kullandığımız telefonlara kadar yayılır.
    Herşeyi gösteriş aracı olarak kullanabilen insanoğlunun belliki gösteriş yapma arzusu var.
    İnsanların bu arzularına neden karşı geliyorsunuz?
    İnsanlar tüm arzularını kontrol mü etmeli?
    Sözüm onlara diyerek kastettiğiniz insan grubunun, bundan sonraki hayatlarında hiçbirşeyi amacı dışında kullanmamasını, gösteriş yapmamasını istediğinizi bizlerle paylaştığınız bu konunun esas açılma amacının, çevrenizdeki insanlardan rahatsız olduğunuz gerçeğini bizzat bu konuyu açarak bizlere gösterdiğinizin farkında mısınız?
    "Beni geren birşey yok." diyerekten bu farkındalığınızın olmadığını veyahut kendi benliğinize karşı dürüst olmadığı düşüncesi içerisindeyim.

Kısmen haklısınız...Elbet hepimiz bazı eşyalarımızı ihtiyaç yerine isteklerimiz doğrultusunda kullanmışızdır.

Şimdi,eğer bana biri "Hayır, bunu böyle kullanman lazım." dediğinde kaale almayıp,eleştirilere kulak asmadan hayatıma devam edebiliyorsam.
    Yarın da ben başka birine, "Hayır, bunu böyle kullanman lazım." dediğimde o kişinin bana karşı çıkmak yerine "olumsuz eleştirileri" umursamayıp hayatına devam etmesini beklerim...

Dediğin gibi insanoğlunun gösteriş yapma,diğerlerinde üste çıkma,kendini kanıtlamak gibi istekleri var.Ve bu uğurda elindeki her şeyi yücelterek diğerlerini alt etme çabası içine girer.Ama insan bir yerde kendini durdurmasını bilmeli,sınırları kendisi belirlemelidir...

"Sözüm onlara" diyerek;kendi nefsine hakim olmasını bilmeyenleri belirttim.Kaçımız 'sırf daha iyi görünmek için' güneşsiz bir havada güneş gözlüğü ve şapka takar ? Bir,iki ? Tabi ki insan daha fazlasını alabilecekken neden azıyla yetinsin ? İnsanların gösteriş yapmamasını isteyen biri değilimdir.Benim de gösteriş yapmak çevremdeki insanları rahatsız ettiğim ve de onlardan aynı benimkiler gibi tepkiler aldığım doğrudur.

Konuyu açma nedenim ise herhangi bir çekememezlik veya rahatsız olmam değildir.Nedeni; zaten gösteriş yapıp,kendini kanıtlayabiliyorken niçin daha fazlasını isteme gereğini duyuyoruz.

• Gerçekten cok bos konusuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gerçekten cok bos konusuyorsun

Sana layık olmaya çalışıyorum...

Blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Hot Chili Pepers -- 9 Şubat 2013; 6:52:11 >
  • Çok manyak hareket ooooooooo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben anladim seni hocam bende kil oluyorum oyle tiplere hele bide kocaman kulakliklari boyunlarina asmazlarmi vurasim geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

quote:

Ben anladim seni hocam bende kil oluyorum oyle tiplere hele bide kocaman kulakliklari boyunlarina asmazlarmi vurasim geliyor

Anlayan biri çıktı sonunda.Ben rahatsız olmasam da,hoşuma da gitmiyor o halde dolaşmaları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

quote:

Anlayan biri çıktı sonunda.Ben rahatsız olmasam da,hoşuma da gitmiyor o halde dolaşmaları.

Sorun belkide bizde ama elimden bir sey gelmiyor kendime hakim olamiyorum dik dik bakip basiyorum kufuru nedense cok sinirleniyorum o kulakliklara.Ben sevmedigim icin kimse taksin istemiyorum heralde yada baska bir sey var isin icinde anlamadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benim itirazım ahmetden görüp de takanlara yoksa banane ulan toton yiyosa çıplak çık sokağa üstteki arkadaşlar hemen ateş püskürmüşler umarım ne kasteddiğimi anlamışlardır
  • İnsanlar şapka takıyor diye insanları garip görmüşsünüz.

Yıl şuan 2022 ve şehrinizdeki tek sorun umarım sadece şapkadır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.