Şimdi Ara

nedir bu c4 grand picasodan çektiğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş 0 arabanın her yerinden takır tukur ses nasıl gelir. 2010 corolla pert olduktan sonra bunu aldım almaz olaydım. Sesleri geçtim o kadar beygir farkı nerede biri bana göstersin. ya benim c4 sorun var ya da corolla daha atikti. Sürerken güven olayı 0 her türlü virajda götünü bırakıyor araç.

bir daha fransız aslağa, bunu satıp ya civic alacam yada dizelinden corolla.

• Bu aracı kullanan kişilere bayiden ulaşma şansınız varmı acaba? Arayıp sorsanız onlarda da aynı problemi veiryormu diye... Garip bir durum
  • söylediklerini c5 dede duymuştum ekonomik gücünü bilmiyorum ama vw seat skoda modellerine bakabilirsin şahsi fikrim ne tür araba alırsam alayım marka fanatikliği yerine çok tutulan çok satılan 2. elde zarar ettirmeyen araçları tercih ederim fazla zarar etmeden satarsın inşallah
  • Benzinlisinden Civic öneririm, Corolla fiyatını hak eden bir araç değik, akla hayale gelmeyecek işçilik hataları içeriyor..
  • Corolla Picassoya göre daha hafif ve yere daha yakın bir araç.

Bu iki özellik serilik ve viraj performansında avantaj sağlıyor.

Bir de Picassonun süspansiyonları konfora yönelik daha yumuşak olduğundan Picasso yol tutuş açısından çok da başarılı bir model değildir zaten.

Dizel Corolla tanıdığınız, bildiğiniz ve içinde kendinizi mutlu hissettiğiniz bir araç olduğu için, benzinli Honda Civic de yenilenen kasası, başarılı donanımı ve güzel fiyatlandırması ile düşünebileceğiniz araçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcdef_23

arkadaş 0 arabanın her yerinden takır tukur ses nasıl gelir. 2010 corolla pert olduktan sonra bunu aldım almaz olaydım. Sesleri geçtim o kadar beygir farkı nerede biri bana göstersin. ya benim c4 sorun var ya da corolla daha atikti. Sürerken güven olayı 0 her türlü virajda götünü bırakıyor araç.

bir daha fransız aslağa, bunu satıp ya civic alacam yada dizelinden corolla.

Japondan fransıza geçmek başlıca hata olmuş. O aracın tek artısı yakıt tüketimi olabilir. İç mekanda kullanılan malzemeler çabuk deforme oluyor benim bir arkadaş sıfır C4 aldı, sırf kabin içi seslerden dolayı kaç kere servise gitti bilmiyorum. Sonra tikisndi araçtan sattı.

• Konfora yönelik bir MPV alıp virajlarda başarılı olmasını ve seri olmasını beklemek büyük hata olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En güzeli 2000 motor dizel Verso
  • Hep derim ama fanatikleri çıkar karşı gelir... fransızdan olmaz... Çok nadirdir 100 modelde 2-3 anca
    Şimdi yeni araçlarda da dizayn yapıp yutturmaya çalışıyorlar.
    Araç dediğin ya Alman yada Japon olacak
  • 3-5 milyar ucuz diye aile aracı olarak tercih etmeyin şu fransızları
  • hep söylüyoruz fransız tenekelerine para vermeyin diye.çabuk dağıılırlar sorun çıkartırlar diye.Alman arabasından şaşmıycaksın.
  • Bir kiside duymadım citroen den çok memnun olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam avensisi satıp citroen alacam c4 grand picasso
    ben almayayım diye böyle başlıklar açılıyor bence
    toyota içine binen galiba o sessizlik ve tıkırtısızlık kafasında kalıyor hep onu arıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinman

tam avensisi satıp citroen alacam c4 grand picasso
    toyota içine binen galiba o sessizlik ve tıkırtısızlık kafasında kalıyor hep onu arıyor

Yeni almıştınız sanırım, neden satmayı düşünüy0rsunuz?
  • arkadaş konuyu geceleyin açmış yoksa citroenciler basardı burayı! ama konu gündemde kalırsa bu akşam iyi muhabbet olur! citroenciler başlarlar şöyle kaliteli,şöyle konforlu,şöyle sorunsuz vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

quote:

avensis den çok memnunum
    gerçekten performansı sessizliği ve sürüş keyfi çok üst düzeyde
    en beğendiğim özelliği direksiyon dönme kapasitesi.büyük araç ama çok kolay manevra imkanı var
    tek sıkıntımız 2 yaşında bebeğimizin arka tarafda yolculuk sırasında annesi ile yaşadığı bunalma
    belki daha geniş daha ferah daha yüksek bir araçda daha mutlu olurlar gibime geliyor hep

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

hep söylüyoruz fransız tenekelerine para vermeyin diye.çabuk dağıılırlar sorun çıkartırlar diye.Alman arabasından şaşmıycaksın.

Yav he he !
  • quote:

quote:

quote:

avensis den çok memnunum
    en beğendiğim özelliği direksiyon dönme kapasitesi.büyük araç ama çok kolay manevra imkanı var
    tek sıkıntımız 2 yaşında bebeğimizin arka tarafda yolculuk sırasında annesi ile yaşadığı bunalma
    belki daha geniş daha ferah daha yüksek bir araçda daha mutlu olurlar gibime geliyor hep

Grand Scenic EDC öneririm, c4 picasso'nun fersah fersah ötesinde bir araç, Privilege donanımında da bej yarı-deri döşeme ve opsiyonel panoramik (aynı zamanda da açılabilen!!!) cam tavanı, 6-ileri çift kavramalı otomatik EDC şanzımanı, devasa iç mekan hacmi, malzeme kalitesi, konforu ve sessizliğiyle gerçekten güzel araç yapmış Renault.

Ha, bakın sorunsuzluk anlamında birşey diyemem... Ama EDC'ye Citroen'in o kabus şanzımanından daha çok güvenirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

quote:

quote:

avensis den çok memnunum

Grand Scenic EDC öneririm, c4 picasso'nun fersah fersah ötesinde bir araç, Privilege donanımında da bej yarı-deri döşeme ve opsiyonel panoramik (aynı zamanda da açılabilen!!!) cam tavanı, 6-ileri çift kavramalı otomatik EDC şanzımanı, devasa iç mekan hacmi, malzeme kalitesi, konforu ve sessizliğiyle gerçekten güzel araç yapmış Renault.

Ha, bakın sorunsuzluk anlamında birşey diyemem... Ama EDC'ye Citroen'in o kabus şanzımanından daha çok güvenirim.

edc evet her durumda daha güzel
    ama citroende start stop olması
    full panaromik cam tavan
    otomatik park
    citroen renoult dan daha çok donanım özellikleri var gibi
    keşke verso otomatik çıksa da dertlerimiz sona erse

• madem öyle yerinizde olsam bir önceki Kasa Avensis alır binerdim 2000 CC olanından biraz vergide fark ederdi ama o da keyfine değerdi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.