Şimdi Ara

Nedir bu ''Burak'', ''Merve'', ''Ece'' talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 3 isim arasında özellikle Burak ismi çok dikkatimi çekiyor. Adım Burak, ve öğretim hayatım boyunca her sene sınıfımda en az 1 Burak daha vardı. Yeni tanıştığım ve özellikle 1980-2000 doğumlularda müthiş bir Burak patlaması var. Kızlarda da özellikle dikkatimi çeken ''merve'' ve ''ece'' bilmiyorum sizin çevrenizde bu kadar yaygınmı ama özellikle son bikaç senedir baya ece tanıdım. Nedir bu burak, merve, ece olayı fikri olan varmı

edit: evet biraz düşünüldü, etrafa bakıldı ve gerçekten burcu ve büşra isminin de aynı derecede popüler ya da sıradan olduğuna karar verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 12 Ocak 2008; 23:05:14 >

• Sen ne anlatıyon ya sınıfta 3 tane Uğur var biri benim
  • Bizim sınıfta 3 tane Merve, 1 tane Burak, 1 tane Ecem var...Gerçekten çok yaygın isimler..
  • bizim sınıfta 3 tane büşra 2 tane mustafa vardı
  • bizim sınıftada 3 tane ahmet var
    2 tane ali var
    2 tanede murat var
  • görüyorum ve arttırıyorum..3'er tane de benden

• quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Sen ne anlatıyon ya sınıfta 3 tane Uğur var biri benim

Oda birşey mi ya.Bizim sınıfda 4 Barış var.Biri Barış dedimi 4ümüzde birden bakıyoruz.Haliyle tırsıyor gariban.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 12 Ocak 2008; 22:25:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayatımda hiç adaşım olmadı adım: Tahir
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Sen ne anlatıyon ya sınıfta 3 tane Uğur var biri benim

Oda birşey mi ya.Bizim sınıfda 4 Barış var.Biri Barış dedimi 4ümüzde birden bakıyoruz.Haliyle tırsıyor gariban.

Biz soyadlarla konuşuyoruz artık bi uğurun lakabıda Sünepe onada sünep diyok öyle gidiyo ama geçen gün yolda espirisine yan yana yürüyoruz biri uğur dedi üçümüz döndük bakıyoruz

@Ama varya bizim okulda bi Ece var Nyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 12 Ocak 2008; 22:28:20 >

• Yok.
  • benim adım Yarkın hayatımda 1 kere aynı isimde biriyle karşılaştım.O da şöyle olmuştu:

Biz bi arkadaşla denizde yüzüyorduk.O bana Yarkııın diğe bağırdı sahilden bir çocuk ne var dedi
  • ece adında bir kardeşim var
  • son 3 çıktıqım kızın ismi Gizem, ayrıca Merve ve Burcu isimLeride cok.. son 5 cıktıqım kızdan 3 ü qizem 2 si burcu
  • Benim adaşım fazla yoktur: Teoman

Biri de şarkıcı oldu işte.
  • Benim okuduğum okulların hiç birinde sınıfta Ahmet diye biri olmadı . Ünide de yok. Ne iştir anlamadım
  • hiç adaşım birini görmedim : Olgahan
  • İngilizlerdeki Richard merakı gibi bir şey bu Burak merakı. Benim adım da Burak ve okulda hep bir Burak daha olmuştu, doğru bir tespit.
  • BİZİM sınıfta 6 tane mustafa vardı
    artık soyatlarıyla yada lakaplarıyla çağırıyorduk

• Ilkokulda 4 merve vardı. Orta okulda 1 tane. Lisede 1 tane.
    Orta okulda 2 tanede ece vardı. Burak diye arkadaşım hiç olmadı . Bir tek kuzenim var
  • bizim okulda toplasan 4 tane ozan yoktu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.