Şimdi Ara

Nedir bu BKM Express

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum.Benim ilk imza bankamatik kartım var. (işbankasının 18 yaşını doldurmamış kişilere verdiği bankamatik kartı). BKM Express'e internetten alışveriş için bu kartımla kaydoldum,kayıt konusunda sorun çıkmadı ama üye işyerlerinden alışveriş yaptığımda son olarak işlem onaylama kısmına gelince işleminiz onaylanmadı uyarısı alıyorum,sorun hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsikalgo Okoronkwo -- 13 Nisan 2013; 11:00:57 >

• up up up
  • Hiçkimse mi bilgi sahibi değil ya bu konuda ?
  • Beşiktaş kültür merkezi önünden gecen tren
  • Ayda yılda bir yarım istedik onda da yüzüstü bırakıyosunuz.Valla çok sağolun ya
  • dikkat para çeker şu an migrosta aışveriş yaptım ama alışveriş yok para çekilmiş 86 tllik alışverişimin hadi hayırlısı
  • Telefon numaran fln bankada kayıtlı mı?Çünkü sana onay kodu gönderecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BKM Express bir alışveriş yöntemi..Öncelikle BKM'ye üye oluyorsun daha sonra sahip olduğun tüm kartları (BKM ile anlaşmalı bankaların kartlarını) BKM'nin sitesine girerek bir defaya mahsus kaydediyorsun..Alışveriş yaptığın web sitesinin ödeme seçenekleri içerisinde BKM Express ile ödeme varsa kart no-son kullanma tarihi-CVV2 gibi bilgileri tek tek girmene gerek kalmadan tanımlı kartı seçerek direk ödemeni yapıyorsun..Eğer onaylanmadı diyorsa kartın ait olduğu banka ile görüşmen gerekli..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.