Şimdi Ara

Nedense daha önce yüklediğim paralı oldu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ipad air sahibiyim ipadı ilk aldığımda kendi imovie iphoto gibi uygulamaları kendi yüklemişti ama ben sonradan silmiştim fakat şimdi pages,number,iphoto,keynote uygulamaları para istiyor ben bunları daha önce yükledim neden gene para istiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen AppleCeo oldugun icin

Anlik hata olmustur, daha once yuklenen uygulamaya para istemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppleCeo

Merhaba arkadaşlar ipad air sahibiyim ipadı ilk aldığımda kendi imovie iphoto gibi uygulamaları kendi yüklemişti ama ben sonradan silmiştim fakat şimdi pages,number,iphoto,keynote uygulamaları para istiyor ben bunları daha önce yükledim neden gene para istiyor

Apple kimliği ile ilgili galiba yoksa neden böyle bir şey yapsın ki ilginç?

• quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Merhaba arkadaşlar ipad air sahibiyim ipadı ilk aldığımda kendi imovie iphoto gibi uygulamaları kendi yüklemişti ama ben sonradan silmiştim fakat şimdi pages,number,iphoto,keynote uygulamaları para istiyor ben bunları daha önce yükledim neden gene para istiyor

Apple kimliği ile ilgili galiba yoksa neden böyle bir şey yapsın ki ilginç?

Bu arada kendi indirmişti direk uygulamaları fakat şimdi imovie gibi programlar para istemezken bunlar istiyor

• Rkadaşlar lütfen yardım

• quote:

Aynı apple kimliğini kullandığınızdan emin olun.
    Aynı apple kimliği ile giriş yaptığınızdan emin olun (giriş yapmayınca paralı gözükür)

Değilse yine appstore sapıtmıştır birkaç saat sonra düzelir.

Ha bu arada siz iPad'i alınca hangi mağazadan giriş yaptınız?
    Mesela Apple iPad aldığınızda diyelim ki hesabınız TR mağazasında.
    O uygulamalar TR hesabınıza gider,USA,UK,FR vs... mağazalarında görünmez.
  • hocam gecen gün banada aynısı oldu ücretli görünüyordu üzrine tıklayınca satın alınmış olarak göründü tekrardan sanırım app store anlık sapıtmaları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bende Ipad Air kullanıyorum ve bu uygulamalar Ipad kullanıcılarına bedava içinde bi kaç sınırlama var tabi onları açtırmak istersen bi miktar para veriyorsun ama aynı kimlik ve Ipad ile denersen tekrar bedavaya olucaktır.
     Nedense daha önce yüklediğim paralı oldu lütfen yardım Nedense daha önce yüklediğim paralı oldu lütfen yardım Nedense daha önce yüklediğim paralı oldu lütfen yardım

• Arkadaşlar eminim bu hesabimla olduguna ama gariptirki garageband bedava pages parali i movie parali numbers parali bu uygulamalari yasa disi yollarla yuklemek zorunda kaldim

• Aynı kimlikle indirdiğinize emin olun hocam çünkü böyle bir hata mümkün değil ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.