Şimdi Ara

nedennn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • neden kimse programlamaya yazdıklarıma cevap vermiyor nedennn

Orijinalden alıntı: SuMa

neden kimse programlamaya yazdıklarıma cevap vermiyor nedennn

Şimdi profiline baktım ve açtığın programla konularını inceledim 2 tanesinde yardımcı olmuşlar sanırım, diğerlerinide sallamışlar. Konu dışında da açtığın konular ise fazla sürmemiş. Ayrıca açtığın konularda bir kaç imla hatası yapmışsın bu da cevap yaz mamalarına katkı sağlamış olabilir. Ya bu forumda senin alanın ile uğraşan yok ya da seni iplemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 19 Ağustos 2012; 3:07:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Orijinalden alıntı: SuMa

neden kimse programlamaya yazdıklarıma cevap vermiyor nedennn

Şimdi profiline baktım ve açtığın programla konularını inceledim 2 tanesinde yardımcı olmuşlar sanırım, diğerlerinide sallamamışlar. Konu dışında da açtığın konular ise fazla sürmemiş. Ayrıca açtığın konularda bir kaç imla hatası yapmışsın bu da cevap yaz mamalarına katkı sağlamış olabilir. Ya bu forumda senin alanın ile uğraşan yok ya da seni iplemiyorlar.

Gayet güzel ve net bir açıklama olmuş.Forum silinebilir.

• forumun ilgili bölümlerinde takılan çok kişi kalmadı, buraya konu açarsan konun taşınır ve ban yersin sanırım kurallarla öyle birşeyler vardı

google'dan bbekliceksin yardımı
    Neden İnsan var ?
    12 yıl önce açıldı
    Çıldırıyorum Bu Nedir ? :ASDAS
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.