Bildirim
Neden yüksek sıralamadaki arkadaslara yardım edip bize etmiyorsunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gelebilir ama bu sene hataya açılıyor orayada gidebilirsin hem 1.öğretim hemde 2 .öğretim.Ben bir hataylı olarak çok ucuz bir şehir hiç bir zaman aç kalmazsın.aklında bulunsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stajyer Fizyoterapist -- 1 Temmuz 2014; 22:04:25 > -
Yuzde 99 gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi not-ever -- 23 Aralık 2017; 16:6:13 >
Forum bile suratımıza bakmıyo düşün bide işverene nasıl anlatıcaz
quote:
Orijinalden alıntı: 33emre96
gelebilir ama bu sene hataya açılıyor orayada gidebilirsin hem 1.öğretim hemde 2 .öğretim.Ben bir hataylı olarak çok ucuz bir şehir hiç bir zaman aç kalmazsın.aklında bulunsun
Hatay güzel şehir ama 32bin ile alır mı ki hukuk? -
bilmiyorumki -
Başka fikri olan var mı arkadaşlar? -
Sayısalım yardımcı olamıcam
Hayat böyle işte. İşe girerken de böyle olacak. Güçlüler kazanacak hep
quote:
Orijinalden alıntı: RealPlayer09
Hayat böyle işte. İşe girerken de böyle olacak. Güçlüler kazanacak hep
Verdim eksiyi. -
hay Allahım up!
-
Hukuk mu?
Gelme ihtimali var bence
Hataydakinin akademik kadrosuna iyi bakmak lazim ama. Iyidir buyuk ihtimalle, hatayda sonucta <3
quote:
Orijinalden alıntı: ÇukulatabideDomates
Hukuk mu?
Gelme ihtimali var bence
Hataydakinin akademik kadrosuna iyi bakmak lazim ama. Iyidir buyuk ihtimalle, hatayda sonucta <3
Bilmiyorum kontenjan 808 kişi arttırılmış, geriler mi 2bin kişi... Off ne olurdu sanki 2 soru daha fazla yapaydım -
Baska bolumler de acildi
Pdr falan
Uluslararasi falan da acilmistir
Bence yine de vazgecme, avukatlik sinavi soylentileri falan var bir de :)))
quote:
Orijinalden alıntı: ÇukulatabideDomates
Baska bolumler de acildi
Pdr falan
Uluslararasi falan da acilmistir
Bence yine de vazgecme, avukatlik sinavi soylentileri falan var bir de :)))
Ben zaten sayısalım, tm den de gelirse hukuk düşünüyorum pdr de yazıcam. Ama hukuk gelmesini isterim. O sınav hakkında bir bilgim yok ama -
Yukarı -
Kötü niyet aramamak lazım aslında forum tamamen ilk 10k ilk 5k ya odaklanmış sınava girenler. Genel MF ağırlıklı zaten. Sen bana sorsan ki 2000.yim 2100'üncü yer gelir mi yorum yapamam çünkü ne olur nasıl oynar nedir bilmiyorum eminim ki diğer arkadaşlar da bilmiyordur. Keşke yardım edebilseydim ama maalesef hiçbir bilgim yok konu ile ilgili -
quote:
Orijinalden alıntı: Obi-1 Kenobi
Kötü niyet aramamak lazım aslında forum tamamen ilk 10k ilk 5k ya odaklanmış sınava girenler. Genel MF ağırlıklı zaten. Sen bana sorsan ki 2000.yim 2100'üncü yer gelir mi yorum yapamam çünkü ne olur nasıl oynar nedir bilmiyorum eminim ki diğer arkadaşlar da bilmiyordur. Keşke yardım edebilseydim ama maalesef hiçbir bilgim yok konu ile ilgili
Teşekkür ederim, konuyla ilgilenen arkadaşların yardımını bekliyorum -
up
Benzer içerikler
- eyüp b kaç yaşında
- çoğullaştırma nedir
- limit tyt türkçe el kitabı pdf
- azerbaycan"da tıp okumak ekşi
- hız sabitini ne değiştirir
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X