Bildirim
Neden VW ?
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vallahi sıkıldım artık su konulardan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ordan ağrı kesici verin
kalite
Prestij ve lüks
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dsg faktörü -
Abi ne vw'ymiş ya. Vallahi aracı satıp vw alasım var. Üzerine bu kadar konuşulan bir marka görmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim millet duduklenmeyi sever o yuzden vw
Bakıyorum da herkes herkez yazıyor. Neden? -
quote:
Orijinalden alıntı: zicoss
Bakıyorumda herkezde polo golf jetta neden ?
Passata paraları yetmiyordur
Egitimsizlik -
Tok kapı sesi ve kullanırken verdiği değişik his.
Riski sevmediği,kolaycı olduğu,kalite ve popüler kavramlarını aynı şey sanıp sürü psikolojisine boyun eğen,insiyatif almaktan uzak ve akabinde seçimleri buna paralel oluştuğu için pekala diyebiliriz.
Allah'a şükür hiçbir zaman bu tip bir insan olmadım. -
-
Kişisel olarak cevap veriyorum. "İçime sindiği için."
Polo'yu almadan önce bir çok B sınıf araba inceledim ve fiyat aldım. Bi Opel Corsa almaya çok yaklaşmıştım.
Ama araba inanın içime sinmemişti, mutlu olmayacaktım . Sadece daha düşük fiyatlı olduğu için tercih edecektim.
Daha fazla para arttırmak için. Tam kapora götürecektim. Satılmış. Bende aklımda ki Polo'ya yöneldim. -
fiyatı en uygun premium, çift kavrama dsg şanzıman, her türlü motor+şanzıman seçeneği,,, alman ,, köklü ve alışılmış marka ,, yüksek kalite ,, yaygın servis ağı -
15689. vw konumuz hayırlı olsun... -
quote:
Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan
fiyatı en uygun premium, çift kavrama dsg şanzıman, her türlü motor+şanzıman seçeneği,,, alman ,, köklü ve alışılmış marka ,, yüksek kalite ,, yaygın servis ağı
premium -
kaliteli ve ucuz fiyatlı araçlar. -
2. eli güçlü çünkü. Vw sahibi olmak arabanın değerinde bankada paranız olmasından farksız. İlana koyduğunuz an satarsınız. Hatta çoğu zaman aldığınızdan daha pahalıya satarsınız.
Benzer içerikler
- araba sürmeyi nasıl öğrenebilirim
- ben bilmem eşim bilir araba markası
- ssangyong nasıl okunur
- sanayide ne iş yapılır
- emir ve görüşlerinize mi görüş ve emirlerinize mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X