Şimdi Ara

neden üniversite okuyoruz zaten öleceiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu günlerde sürekli bunu düşünüyorum. O kadar uğraştık cok hevesle başladım bölüme. Ama şimdi özellikle dün 4.5 saatte eve varmamla beraber hersey cok mantıksız geldi. Hayatım yol okul ve azcik uykudan ibaret. Ve önümüzdeki yedi yıl böyle olacak. Müzik hayatimda cok önemli mesela. Ama simdi ona bile vakit yok. Halbuki 4 yıl ara verdim unide rahat rahat ugrasirim diye. Simdi ben ne yapıyorum ne icin katlaniyorum bu seye anlamadim ki bi amac yok bisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

Bu günlerde sürekli bunu düşünüyorum. O kadar uğraştık cok hevesle başladım bölüme. Ama şimdi özellikle dün 4.5 saatte eve varmamla beraber hersey cok mantıksız geldi. Hayatım yol okul ve azcik uykudan ibaret. Ve önümüzdeki yedi yıl böyle olacak. Müzik hayatimda cok önemli mesela. Ama simdi ona bile vakit yok. Halbuki 4 yıl ara verdim unide rahat rahat ugrasirim diye. Simdi ben ne yapıyorum ne icin katlaniyorum bu seye anlamadim ki bi amac yok bisi yok

Welcome to kapitalizm
  • Amaç yok diyorsan üniversiteyi hiç anlamamışsın zaten

• Nasıl olsa olecez yemek de yeme eğlenme üzülme olcez yani

• tamam
  • Anladigim kadariyla bolumunu ve okulunu evmiyorsun.Hersey sende bitiyor ya bi cilginlik yapip hatalarini telafi etmeye calisirsin ya da omrun boyunca bu duygularla yasayip basarisiz olursun

daha once benzer bir duruma dusmustum su anda dustugum o cukurdan cikmaya calisiyorum.unutma ki cikmaya calisirken daha cok avi cekeceksin ama elinde umudun olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Anladigim kadariyla bolumunu ve okulunu evmiyorsun.Hersey sende bitiyor ya bi cilginlik yapip hatalarini telafi etmeye calisirsin ya da omrun boyunca bu duygularla yasayip basarisiz olursun

daha once benzer bir duruma dusmustum su anda dustugum o cukurdan cikmaya calisiyorum.unutma ki cikmaya calisirken daha cok avi cekeceksin ama elinde umudun olacak

Hazırlık okuyorum daha sevip sevmeyecegimi bilmiyorum. Bi de nefret ederim ingilizceden. Ta bastan basladilar bi de am is are ogrencem diye bütün gün gidiyor. Dizi bile izleyemiyorm gelip uyuyorum ancak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunun üzerine birde Into The Wild'i izledinmi ooohh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 9 Ekim 2013; 18:47:37 >
  • Zaten öleceğiz ne birader iyi bi hayat yaşamak varken kapıcı olmak istiyosan bırak hazırlıkta git hamal filan ol sanayide çalış ,nasılsa öleceksin ölene kadar beş parasız bi hayat yaşa iyisini yaşamak varken.
  • ailenden biri dedi diye felan mı yazdın tıpı anlamadım ki

• yalnız kalmanın zorluklarından biride ölümü düşünmek sanki hemencecik şurada vaden dolacakmış gibi sonra amacına ulaşamamak onun korkusu da bir başka olur hiç bir varlık o kadar çok korkmamıştır ve o korkunun sonuna gidersin bir hiç olarak sonra, sonra korkuları sevmeyi de öğrenirsin tıpkı bir insanı özler gibi korkuları da özlersin delicesine aşık olursun sana heyecan veren tek şey korku olmuştur artık her ne kadar mutlu etmese de sonra yarın sokağa çıkarsın tam üniversiteye gelmişsindir bir kaç adım atarsın ve bir kamyon saatte 130 km hız ile sana çarpar, çarpmanın ilk etkisi boynunu kırmıştır ve kafan saatte 300 kilometre hızla kamyonun ön demir kaputuna çarpar beyin için bir şey söyleyemem ama kafa tasında 20 çatlak ve 15 kemik ayrılıp parçalanmıştır, vücut ise komple imkansızı başarmış...her ne ise işte korkuların bitip acının başladığı yer...

• quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

ailenden biri dedi diye felan mı yazdın tıpı anlamadım ki

Ben de anlamadim ki neyin kafasını yaşıyordum o anlarda. Tıp meselesi deil yol meselesi aslında belki o da deil. Usengec miyim anlamadim ki. Dün nefes alacak hava bile olmayan bi otobüste saatlerce tıkalı sahil yolunda bekledim ben napiyorum dedim ya. Bi amacım olsa hani katlanayim bi de bunlarin üstüne ders calistiimi hayal edemiyorum. Ne ara calisacam belli deil zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

yalnız kalmanın zorluklarından biride ölümü düşünmek sanki hemencecik şurada vaden dolacakmış gibi sonra amacına ulaşamamak onun korkusu da bir başka olur hiç bir varlık o kadar çok korkmamıştır ve o korkunun sonuna gidersin bir hiç olarak sonra, sonra korkuları sevmeyi de öğrenirsin tıpkı bir insanı özler gibi korkuları da özlersin delicesine aşık olursun sana heyecan veren tek şey korku olmuştur artık her ne kadar mutlu etmese de sonra yarın sokağa çıkarsın tam üniversiteye gelmişsindir bir kaç adım atarsın ve bir kamyon saatte 130 km hız ile sana çarpar, çarpmanın ilk etkisi boynunu kırmıştır ve kafan saatte 300 kilometre hızla kamyonun ön demir kaputuna çarpar beyin için bir şey söyleyemem ama kafa tasında 20 çatlak ve 15 kemik ayrılıp parçalanmıştır, vücut ise komple imkansızı başarmış...her ne ise işte korkuların bitip acının başladığı yer...

paragrafın ana fikrini anlayamadim kardeşim ama saol

• İnsanları neden öldürüyorsunuz, bekleyin zaten ölecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 9 Ekim 2013; 19:02:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amagina

quote:

Bu günlerde sürekli bunu düşünüyorum. O kadar uğraştık cok hevesle başladım bölüme. Ama şimdi özellikle dün 4.5 saatte eve varmamla beraber hersey cok mantıksız geldi. Hayatım yol okul ve azcik uykudan ibaret. Ve önümüzdeki yedi yıl böyle olacak. Müzik hayatimda cok önemli mesela. Ama simdi ona bile vakit yok. Halbuki 4 yıl ara verdim unide rahat rahat ugrasirim diye. Simdi ben ne yapıyorum ne icin katlaniyorum bu seye anlamadim ki bi amac yok bisi yok

Welcome to kapitalizm

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

yalnız kalmanın zorluklarından biride ölümü düşünmek sanki hemencecik şurada vaden dolacakmış gibi sonra amacına ulaşamamak onun korkusu da bir başka olur hiç bir varlık o kadar çok korkmamıştır ve o korkunun sonuna gidersin bir hiç olarak sonra, sonra korkuları sevmeyi de öğrenirsin tıpkı bir insanı özler gibi korkuları da özlersin delicesine aşık olursun sana heyecan veren tek şey korku olmuştur artık her ne kadar mutlu etmese de sonra yarın sokağa çıkarsın tam üniversiteye gelmişsindir bir kaç adım atarsın ve bir kamyon saatte 130 km hız ile sana çarpar, çarpmanın ilk etkisi boynunu kırmıştır ve kafan saatte 300 kilometre hızla kamyonun ön demir kaputuna çarpar beyin için bir şey söyleyemem ama kafa tasında 20 çatlak ve 15 kemik ayrılıp parçalanmıştır, vücut ise komple imkansızı başarmış...her ne ise işte korkuların bitip acının başladığı yer...

paragrafın ana fikrini anlayamadim kardeşim ama saol

kamyonun çarpma esnasını anla yeter

• neden nefes alıyon zaten ölcen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.