Şimdi Ara

Neden TC'li Üyelik Sistemine Geçilmiyor ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
2
Favori
3.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

yanlışsın tabi, tc'yle üyelik alan siteler nasıl alıyorsa öyle olacak detaylarıyla da ben mi uğraşayım

TCKN ile üyelik almak için devletten tüm TCKN database'ini mi alacak DH? yoksa devletle anlaşma mı yapılacak "ben TCKN ile üye alıcam, bana bi sistem verin, kayıt olan kişinin o olduğunu onaylasın" diye?
    Hayır hadi o da oldu diyelim, herhangi bir TCKN ile kayıt olduğunda ne olacak? Cep telefonunda en azından onay kodu var. TCKN'de onay almak için DH ofise ikametgah mı gönderilecek?

Güzel cevap. Böylece (en azından ben kafamda) TC kimlik ile üyelik muhabbetini kapatmış oluyoruz.

defalarca nasıl mümkün olabileceğini yazmışlar okumadın sanırım.
    Bu olmasa bile artık 10 yaşındaki kızlara bile yaların diyen tiplere uyarı verilse keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 1 Aralık 2011; 11:18:27 >

• nema ödemeleri sırasında devlet tcleri internetten paylaştı siz daha paylaşmayın
  • TC Kimlik no ile kimliği kaybetmeyi aynı sananlar var hala yıl olmuş 2011 karşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Tamam, yaş sınırı konulsun demiyorum ama en azından bi toparlanma olur diye düşünüyorum. Banlanıp ertesi gün gelemezler hiç değilden.

İnternete girip de Türkçe bilen herkes TC vatandaşı mı

citizen haklı bide kan numunesi istesinler
  • Çünkü üye sayısı su andakinin yarısı olur o zaman belki de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

@
    Ziticen

Şu basit sistemi benim siteme de koyabilir miyiz?Bu basit sistemi benim siteme eklettir sana 1000 tl vereyim.
    Adam tc kimlik no, doğum tarihi falan girecek sistem OTOMATİK kontrol edecek.MANUEL değil ama.
    ??

https://tckimlik.nvi.gov.tr/Service/KPSPublic.asmx?op=TCKimlikNoDogrula şu sayfaya bakabilir misin

istersen bunu en kolay yolla nasıl ypacağını söyliyimhttp://oley.com/uye-kayit/ şurdaki formu otomatik olarak curl post ettir gelen sonuç doğruysa işlem yaptır değilse yptırmazsın eğer çok istekliysen bunu sana yazabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziticen -- 1 Aralık 2011; 20:06:32 >

• 1000 lirasını ver adamın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 1 Aralık 2011; 20:24:18 >
  • quote:

@
    Ziticen

Şu basit sistemi benim siteme de koyabilir miyiz?Bu basit sistemi benim siteme eklettir sana 1000 tl vereyim.
    Adam tc kimlik no, doğum tarihi falan girecek sistem OTOMATİK kontrol edecek.MANUEL değil ama.
    ??

merhaba şöye bi sistem geliştirdim 5 dakikada deneyebilirsin
    http://ygs.gen.tr/tc/tcno.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziticen -- 1 Aralık 2011; 23:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziticen

https://tckimlik.nvi.gov.tr/Service/KPSPublic.asmx?op=TCKimlikNoDogrula şu sayfaya bakabilir misin

istersen bunu en kolay yolla nasıl ypacağını söyliyimhttp://oley.com/uye-kayit/ şurdaki formu otomatik olarak curl post ettir gelen sonuç doğruysa işlem yaptır değilse yptırmazsın eğer çok istekliysen bunu sana yazabilirim

Bak sağda solda lütfen böyle bilmeden yorumlar yazma..İnsanlar sana gerçekten heryeri ile gülerler.
    O bana yolladığın linki ben de biliyorum.O kodu alıp sitene koyman sadece text kalabalığından öteye gidemez.
    http://www.nvi.gov.tr/Files/File/KPS/KAMU_KURUMLARI.doc
    Bu dosyayı indir oku bakalım orada ücretlendirme için ve bu sistemi kullanabilmek için neler gerekiyor?
    O kodları herkes biliyor,nüfus müdürlüğünün sitesinde zaten var.

4- 10/07/2009 tarihli ve 27284 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 5917 sayılı “Bütçe Kanunlarında Yer Alan Bazı Hükümlerin İlgili Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” ile 25/04/2006 tarihli ve 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanununun 65’inci maddesinin 1’inci fıkrası “Kimlik ve Adres Paylaşımı Sisteminden yapılan her bir sorgu için 2 kuruş olarak ve Bakanlık kayıtları esas alınmak sureti ile hesaplanır” şeklinde değişmiş olup Kimlik Paylaşımı Sisteminden ücretli faydalanan kurumların, 11/07/2009 tarihi itibari ile ücretlendirme işlemleri her bir sorgu için 2 kuruş üzerinden yapılacaktır. (Kimlik Paylaşımı Sisteminde ve Adres Paylaşımı Sisteminde yer alan bilgilerin genel yönetim kapsamındaki kamu idareleri dışındaki kamu kurum ve kuruluşları ve diğer kişilerle paylaşılması karşılığında katılma payı alınır.) (5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu eki cetvellerde yer almayan kurumlar.)

Oley.com'a gelince;

Sen oley.com üzerinden tckimlik no sorgulatacaksın, oley.com her bir sorgulama için devlete para ödeyecek ama
    senin cebinden hiçbirşey çıkmayacak öyle mi?
    Adamı hapse atar, kan alırlar kan.
    Ne anlatıyosun sen?

quote:

1000 lirasını ver adamın

Bana mı diyorsun?Bana diyorsan avcunu yalarsın.Hiçbirşeyden haberin yok, gereksiz avukatlık yapma..

Ve lütfen benim değerli vaktimi de böyle boş saçmalıklarla harcamayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ziticen

Bak sağda solda lütfen böyle bilmeden yorumlar yazma..İnsanlar sana gerçekten heryeri ile gülerler.
    O bana yolladığın linki ben de biliyorum.O kodu alıp sitene koyman sadece text kalabalığından öteye gidemez.
    http://www.nvi.gov.tr/Files/File/KPS/KAMU_KURUMLARI.doc
    Bu dosyayı indir oku bakalım orada ücretlendirme için ve bu sistemi kullanabilmek için neler gerekiyor?
    O kodları herkes biliyor,nüfus müdürlüğünün sitesinde zaten var.

4- 10/07/2009 tarihli ve 27284 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 5917 sayılı “Bütçe Kanunlarında Yer Alan Bazı Hükümlerin İlgili Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” ile 25/04/2006 tarihli ve 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanununun 65’inci maddesinin 1’inci fıkrası “Kimlik ve Adres Paylaşımı Sisteminden yapılan her bir sorgu için 2 kuruş olarak ve Bakanlık kayıtları esas alınmak sureti ile hesaplanır” şeklinde değişmiş olup Kimlik Paylaşımı Sisteminden ücretli faydalanan kurumların, 11/07/2009 tarihi itibari ile ücretlendirme işlemleri her bir sorgu için 2 kuruş üzerinden yapılacaktır. (Kimlik Paylaşımı Sisteminde ve Adres Paylaşımı Sisteminde yer alan bilgilerin genel yönetim kapsamındaki kamu idareleri dışındaki kamu kurum ve kuruluşları ve diğer kişilerle paylaşılması karşılığında katılma payı alınır.) (5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu eki cetvellerde yer almayan kurumlar.)

Oley.com'a gelince;

Sen oley.com üzerinden tckimlik no sorgulatacaksın, oley.com her bir sorgulama için devlete para ödeyecek ama
    senin cebinden hiçbirşey çıkmayacak öyle mi?
    Adamı hapse atar, kan alırlar kan.
    Ne anlatıyosun sen?

quote:

1000 lirasını ver adamın

Bana mı diyorsun?Bana diyorsan avcunu yalarsın.Hiçbirşeyden haberin yok, gereksiz avukatlık yapma..

Ve lütfen benim değerli vaktimi de böyle boş saçmalıklarla harcamayın.

http://ygs.gen.tr/tc/tcno.php şu sayfayı deneyebilir misin ?

• 1 yaşındaki yeğenim adına fake açarım
  • Ne o fişleme mi var!
  • Ya hocam ben sizden form istemiyorum..Siz beni anlamıyorsunuz galiba?
    Oley.comdaki sistem direk müdürlüğe online bağlı bir sistem değil ki!

ADAM TC KİMLİK NO'su istiyor sizden..Oraya da ? şeklinde link koymuş..Seni NVİ sitesine yönlendiriyor.Bildiğimiz site yani.
    Bunu ben de yazarım şimdi.Dreamweaverda boxları koyarsın kodlamasını yaparsın soru işaretine de bir link koyacaksın ne var bunda.

Ben size diyorum ki;

karşımda bir form olacak.
    oraya tckimlik numaramı girdiğimde
    1 .SEÇENEK : Tüm kişisel bilgilerimi otomatikman gösterecek.
    2.SEÇENEK : Tc kimlik no ile beraber ad soyad doğum tarihi gibi bilgileri gireceğim, sistem doğru mu yanlış mı kontrol edecek.

Bunlar için KPS sistemine üye olmak ve para ödemek zorundasınız..Hala bana ne formu gösteriyorsunuz anlamıyorum???
  • quote:

Ya hocam ben sizden form istemiyorum..Siz beni anlamıyorsunuz galiba?
    Oley.comdaki sistem direk müdürlüğe online bağlı bir sistem değil ki!

ADAM TC KİMLİK NO'su istiyor sizden..Oraya da ? şeklinde link koymuş..Seni NVİ sitesine yönlendiriyor.Bildiğimiz site yani.
    Bunu ben de yazarım şimdi.Dreamweaverda boxları koyarsın kodlamasını yaparsın soru işaretine de bir link koyacaksın ne var bunda.

Ben size diyorum ki;

karşımda bir form olacak.
    oraya tckimlik numaramı girdiğimde
    1 .SEÇENEK : Tüm kişisel bilgilerimi otomatikman gösterecek.
    2.SEÇENEK : Tc kimlik no ile beraber ad soyad doğum tarihi gibi bilgileri gireceğim, sistem doğru mu yanlış mı kontrol edecek.

Bunlar için KPS sistemine üye olmak ve para ödemek zorundasınız..Hala bana ne formu gösteriyorsunuz anlamıyorum???

ne yönlendirmesi dostum iyi misin yönl3ndirme falan yok tckimlik numarasını isim ve soyadını otomatik bakıyor, yönlendirmesiz, para ödemeden çalışıyor, kafanızda sorun mu var, eğer bilgiler eşleşirlerse true değeri dönüyor geçerli bi tc no isim soyad yaz karşılaştır alla alla ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziticen -- 1 Aralık 2011; 23:52:15 >

• benimle intlaşm dostum yaa bak istediğin gibi isim soy isim ve tc no karşılaştırıyor zaten sistem, para falan ödemeden
  • ne yönlendirmesi dostum iyi misin yönl3ndirme falan yok tckimlik numarasını isim ve soyadını otomatik bakıyor, yönlendirmesiz, para ödemeden çalışıyor, kafanızda sorun mu var, eğer bilgiler eşleşirlerse true değeri dönüyor geçerli bi tc no isim soyad yaz karşılaştır alla alla ya

Eşleştirmeyi nereden yapıyor?NVİ'nin sitesinden mi?Nereden bahsediyorsun?
    Oley.com dan mı yoksa sonradan verdiğin linkten mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hitler's Mein Kampf

quote:

Orijinalden alıntı: Doçent Kangal

Ben veririm.

YIL OLMUŞ 2011 TC NODAN SORUN ÇIKACAĞINI SANAN İNSANLAR VAR

Bilmediğin konularda çok boş konuşuyorsun dostum.

tc no vergi numarası ile aynı.fatura keserken yazıyosun,kargocu geliyo veriyosun..tc kimlik numaranı başkalarının bilmesinden birşey olmaz..ne olabilir?mahkemeye düşmüş, hapise girmiş, tazminat ödemiş birisini göster de görelim çok bilmiş?

Gecen senemiydi tam hatirlamiyoum ama bir adam showtv de gösterilmisti . Adamin tc kjmlik nosu ile üzerine sirket kurmuslar kredi cekmisler binlerce tl borca sokmuslar ve adamin ilgisi olmadiği halde devlet hesabi adamdan soruyordu saniyorumki adam 3 sene falanda hapiste yatmak zorunda kalmisti . O yüzden tc no nuzu her istenilen yere vermeyin devlet dairesi olmasi haricinde

İnsan önce konuştuğu konu hakkında bilgi sahibi olması lazım.Sizin bahsettiğiniz olay kimliğini kaybedenler için geçerli sadece kimlik numarası ile birşey yapılamaz.O değil hiç mi bankada kredi çekmeye çalışmadınız ...

• bence 2. el bölümüne böyle birşey kesinlikle olmalı. dolandırılan adamlar var. ve hiç birşey yapamiyor. yapsa da harcı şeyini ödemiyor. avukat vs işleri derken fazlasını masraf ediyorsun yani. yazık değil mi..
  • Buradaki algoritmaya göre tc kimlik noları üretilmiş fake bir tc ise zaten hatalı tc verdin der bu sistem yani uydurma tc girmek zor yani.
    TC Kimlik numaraları 11 basamaktan oluşmaktadır. İlk 9 basamak arasında kurulan bir algoritma bize 10. basmağı, ilk 10 basamak arasında kurulan algoritma ise bize 11. basamağı verir.
    * 11 hanelidir.
    * Her hanesi rakamsal değer içerir.
    * İlk hane 0 olamaz.
    * 1. 3. 5. 7. ve 9. hanelerin toplamının 7 katından, 2. 4. 6. ve 8. hanelerin toplamı çıkartıldığında, elde edilen sonucun 10'a bölümünden kalan, yani Mod10'u bize 10. haneyi verir.
    * 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. ve 10. hanelerin toplamından elde edilen sonucun 10'a bölümünden kalan, yani Mod10'u bize 11. haneyi verir
    * 11. hane çift sayı olmalıdır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.