Şimdi Ara

NEDEN TASOLAR SATILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu gün forumda konu dışında iki tane taso konusu gördüm ve aklıma şöyle bir şey geldi neden artık tasolar satılmıyor bilen varsa cevaplarsa sevinirim

• çünkü 1.neden kardeşim oynayacak çocuk yok.2.nesil teknoloji boku her şeyi aldı götürdü her şeyin önüne geçti şimdiki bebelerin elinde tablet mablet her bok var.3.nesil zaman kötü sokağa bir kaç çocuk bile inecekse onları da ana babaları özellikleri anaları oğlum geçen gün çocuk kaçırmışlar diye çocuklara büyük kota koymuşlar sokağa salmıyorlar ve çocuk bir kaç çocukla arkadaşlık edecekse oğlumun aklını çeler diye panorayak olmuş ana babalar.yüzde 40 haklı 60 haksızlar bence.ve son olarak milli eğitim sağolsun daha 1.sınıftan çocukları sınav maratonuna sokuyor çocukta evde bunalınca anca pc başında çözümü arıyor zaten pcye alışan çocuk sokağa çıkmaya üşeniyor.kendi kanımca bu sebepleri görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pedaliza365 -- 3 Aralık 2014; 1:18:57 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashKill -- 3 Aralık 2014; 1:22:30 >

Die!..Die!..Die!..
  • bi sebep daha fiyatların tavan yapmış olması. önceleri 200 300 tane olan paketi 70 80 liraya alıyoduk şimdi tanesine 10 15 lira isteyenler yüzünden

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.