Şimdi Ara

Neden sevgiliniz yok? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
14
Favori
7.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cago135

Benım sevdıklerım benı sevmıyor,benı sevenlerı ben sevmıyorum

+1
  • Daha onemli islerim var halledersem o isede zaman ayirabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kıza açılmıştım o da başkasını seviyodu sonra bi daha da kimseyi sevemedim ama bunda asosyalliğimin payı büyük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzelini ariyorum ama pek orali olmuyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

Tipsizim

çoğumuzdan yakısıklısım,fotoğrafını görmültüm sarısındın birde

• Şuan bir kızla konuşuyorum mesala

Kız doyumsuz ve hep daha fazlasını istiyor

Onun için mesala yok sevgilim,bir nedende bu
  • Egom bulutlarda olduğundan en fazla 1 haftalığına rol yapıyorum sonra sıkılıyorum o da sevgiliden sayılmaz zaten. Köprüyü geçene kadar yani
  • Tipim fena değil ama biraz utangaç olduğumdan dolayı yok. Çok güzel olsun istiyorum o da etken tabi, gerçi neyden utanıyorsam sanki evlilik teklif edicem anasını satayım.

• Çünkü çarşamba gunu ayrıldık

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Kişilik şeçiyorum bende o yüzden yok

+1

mükemmel kişilikli birini buldum, ona da hayvanlık yaptım süründürüyor şimdi peşinde

Seni peşinde süründürüyorsa mükemmel kişilik değildir.

• Kendimi tipsiz buluyorum.
    Utangacım.
    Sessizim.
    Seçiciyim.
    Kızlarla konuşma özürlüsüyüm.
    Özgüvenim sıfır.
  • utangaç oldugum için aşık oldugum kıza açılamıyorum bi kız var benden hoşlanan ama başkasına aşık oldugum için sevgilim o olamaz
  • Gayım

• İstediğim tarzda kız bulmakta zorlanıyorum. Tabii bundan kastım fiziksel anlamda değil. Fiziksel olarak haddimi bilecek şekilde, gözüme hoş gelen kızlar uygun; ama karşımdaki insanı tanımadan etkilenemiyorum. Bazıları dışarda ne güzel kız diye platonik aşk yaşıyorlar kendince; ama benim böyle bir huyum yok. Bir şekilde ortam olması gerekiyor, tanımam şart. Tanıdıktan sonra hayal kırıklığına uğradığım kızlar oldu, o yüzden hala bu kafadayım. İşin kötüsü her şey güzel. Her konuda size uygun biri olduğunu düşünüyorsunuz ki, bir bakmışsın ki arkadaşlığın önünü alamamışsın. Bildiğin kardeşli, kankalı konuşmalar başlıyor. E buradan da çeviremiyor insan. O yüzden mesafeyi korumak çok önemli; ben daha bunu ayarlayamadım. Bilmiyorum kızlar, genellikle potansiyel arkadaş olarak görüyorlar. Hiçbir şekilde bir duygu beslemiyorlar.

Bu durum benden mi kaynaklı, yoksa elimde olmayan sebeplerden mi bilmiyorum.

• Mükemmeli aradığım için yok bu gidişle de adam akıllı olmaz zaten, göz hep dışarılara daha iyilerine kayıyor kör edicek birisi cikmadi...
  • Çünkü istemiyorum Mutluyum ben, var mı ötesi?

• İzmir de yaşıyorum ege üniversitesine gidiyorum bilen bilir bornovayı erkekten çok kız vardır gel gör ki sevgilim yok yada ben çaba harcamıyorum olması için ne biliyim gereksizmiş gibi geliyor şuan hayatımdan memnunum ailemin yanında kalıyorum ege nin kızları da biraz havalı zaten her gün küçük barda o bar senin bu bar benim dolaşamam zaten alkol sigara kullanmıyorum sanırım kızlar benden de korkuyor ciddi bir duruşum var baba asker olunca ondan kaptık heralde birde lanet olası göz altı morluklarım keş zannediyor olabilirler ayrıca 190 boy ve renkli gözlüyüm boyda fazla geliyor olabilir kendileri bilir güzelim çocuk burda sizi bekliyor kızlar

• herkesin olmalı bence büyük eksiklik
  • quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Kişilik şeçiyorum bende o yüzden yok

+1

mükemmel kişilikli birini buldum, ona da hayvanlık yaptım süründürüyor şimdi peşinde

Seni peşinde süründürüyorsa mükemmel kişilik değildir.

süründürmeye çalışarak süründürmüyor, ben sürünüyorum

• Aslinda bana bakan bi kiz apacik bunu ortaya koymadi ama twitter olsun dersler olsun cok bariz. Ama onumuz sinav diye kiza pas atmadim. Kizda guzel hos ama.Sinava 1 aydan az kaldi kismet.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.