Şimdi Ara

Neden sevgili fenerbahçeliler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bi Beşiktaş taraftarıyım, klübüme elimden geldiğince yardımcı olurum, benim ödediğim paranın zırnık kadarı şikeye gidiyorsa ben suçu ya kendimde ararım ( yanlış takımı tutuyorum diye ) ya da klübümde ararım. Fenerbahçeli arkadaşlarım neden suçu kabullenmiyorlar ? Eğer bu suçlar doğruysa ? Antu'yu okuyorum, bi kişide " eğer böyle bi şey doğruysa derhal klübü terketsin " gibisinden 1 adet mesaj bulamadım.

Fenerlilerin kendilerini savunmaları ;
    -geçen yıllarda 2 maçta 2 şampiyonluk kaybetmişiz, onlarda niye şike yapmadık ?
    cevap ; çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3'de

-mehmet yıldız gol attı... vs vs vs.
    cevap ; futbolcuya maddi teklif yapmak şikedir, futbolcu kabul etsede/etmesede şikedir..

daha sorunuz varsa cevaplıyalım lütfen saygılı bi şekilde tartışalım.

• şimdi hiçbişey belli değil adamlarda tuttuğu takımı koruyorlar normaldir. ben gsliyim gsnin başına böle bişi gelse sorgular tamamlanıp mahkeme karar verene kadar takımın arkasında olurum normal.

asıl iş mahkemeden fenerbahçe için olumsuz bi şike yapılmıştır kararı çıkarda hala millet ölene dek seninleyiz aziz başgggaaaaan fln derse, zaten sadece fenre değil türk futbol tarihine görülmemiş bi leke süren bi adamın arkasında olan kişilerle istesende bişey tartışamazsın

bu kadar basit...
  • Tabiki takımın ve başkanın arkasında olucaz,daha kanıtlanan birşey yok,takımımızı seviyoruz 2 günde silmeyiz,eğer bir suç varsa ve bu kanıtlanırsa insanlar cezasını alırsa,o zamanki tavrımız başka olur.
  • Karıştırılan şu; FENERBAHÇE taraftarları tabi ki kendilerini savunacaklardır, zira konduramıyorlar bu çok normal. Anormal olan bunu siyasete, kıskançlığa ya da bize bir şey olursa ülke toz olur diyen gurup.
    Diğer taraftlar ise basında çıkan haberlere göre yorum yapıyorlar, bu haberlere göre de şike olasılığı yüksek. E kimse de davaları takip edemediğine göre basına da inanmak çok normal böyle ciddi konularda. Ha belki haberlerin çoğu yalandır ki bu kadar ciddi konuda yalan haber yapılamaz transfer haberleri gibi. Şike yapan cezasını çekmeli. Bu kadar devlet görevlisi de dedikoduların peşinde koşacak halleri yok.
    Karar ne çıkarsa çıksın herkes olgunlukla karşılamalı. Buradaki tek olay da FENERBAHÇE değil, olay çok geniş. Eğer BEŞİKTAŞ'ın da yaptığı ispat olursa ona da ceza gelsin isterim. Takım yöneticilerine, futbolculara, menajerlere, mafya babalarına güveneceğime sonuç ne çıkarsa çıksın hakimlere, savcılara, emniyete güvenmeyi tercih ederim.
    Savcıların görevleri delilleri toplamak, soruşturma açmak, mahkemeye intikalini sağlamak. Beraat çıkarsa sonuç da bu bir savcının görevini yapmadığını göstermez. Herkes görevini yapmakta.
    Sonuç ne olursa olsun bu bize göstermiştir ki; futbolda şike var ve bunun cezaları artık çok caydırıcı. Devlet artık üstüne düşecek bu işlerin. Herkes aklansa da artık bundan sonra umarım bundan sonra şike olayları en aza inecektir.
    Bu arada bazı kişiler suçsuz oldukları halde yargılanıyor, gözaltında olabilirler. Allah onlara kolaylık versin. Bu her yerde, herkesin başına gelebilecek olaylar. Eğer bir şüphe var ise bunlar muhakkak giderilmelidir. Oraya giden de eğer kendinden emin ise bu gibi olaylar vız gelir tırıs gider. Oradan alnının akıyla çıkmak gibi müthiş bir olay yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

... Takım yöneticilerine, futbolculara, menajerlere, mafya babalarına güveneceğime sonuç ne çıkarsa çıksın hakimlere, savcılara, emniyete güvenmeyi tercih ederim...

Artık farkı kalmadı
  • Bu çok normal. Yargı tam kararı verdiğinde o zaman elbette isyan bayrağını çekerim.
  • yanlış takımı tutuyoruz diye düşünmeyiz sizin yapacağınızın aksine.renklere gönül verdik yönetime değil.şike gerçekten varsa yönetim komple değişmelidir fenerbahçe küme düşürülmelidir.ama gerçekten varsa.yeterlimi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -GaFFe-

quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

... Takım yöneticilerine, futbolculara, menajerlere, mafya babalarına güveneceğime sonuç ne çıkarsa çıksın hakimlere, savcılara, emniyete güvenmeyi tercih ederim...

Artık farkı kalmadı

Farkı göremiyorum desen daha iyi olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.