Şimdi Ara

NEDEN SAP EĞİTİMİ ALMALISINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • *Gittikçe artan işsizlik herkesi yeni bir kariyer fırsatlarına itmekte ve uzmanlaşmaya yöneltmektedir.
    *SAP eğitimi ile bu kariyer fırsatını yakalamış olacaksınız.
    *Ülkemizde sadece üniversite mezunu olmak, ne yazık ki artık yetersiz kalmaktadır.
    * Bir adım önde olmak istiyorsanız SAP eğitimi almalısınız.
    * İyi bir finansçı, iyi bir satış uzmanı, iyi bir üretim planlamacı olabilirsiniz ama SAP eğitimi ile kariyerinizin zirvesine bir adım daha yaklaşmış olursunuz.
    * Eğer yeni mezunsanız ve iş bulmakta zorlanıyor, uzmanlaşmak istiyorsanız, SAP Bilişim tam size göre. SAP kursu bilgilerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.
    SAP eğitimi için neden SAP Bilişim ile görüşmeliyim?
    Çünkü siz;
    *Kişisel bilgisayar tahsis edilmesini ve canlı bir SAP sistemi üzerinden gerçek ekranlarla, sinevizyonlu sınıflarda danışmanın öğretileriyle %100 uygulamalı olarak eğitim almak istiyorsunuz.
    *Konusunda uzman gibi klişe bir cümleden ziyade, SAP alanında 8-10 yıl tecrübeli özel sektörün içinde olan danışmanlarımızdan bu eğitimi almak istiyorsunuz.
    *Danışmanlarımızın bilgi, tecrübe ve size katacağı bilgilerden yararlanmak istiyorsunuz.
    *Sadece SAP kursu değil, ücretsiz kariyer koçluğuna ihtiyacınız var.
    *Birebir SAP sistemini doğrudan görerek uygulamalı eğitim almak istiyorsunuz.
    *Üniversite veya dershane havasında değil, sıcak bir ortamda ve modern sınıflarda eğitim almak istiyorsunuz.
    *SAP Bilişim için paradan ziyade, insan yetiştirmenin önemli olduğunu anlamak istiyorsunuz.
    *Fiyat avantajımızdan faydalanmak istiyorsunuz.
    O zaman SAP eğitimi ve SAP kursu için doğru adres www.sapbilisim.com







  • sinanandirman S kullanıcısına yanıt
    Merhaba SAP kurs tercihinde ben de Ficosoft Akademi firmasını tavsiye ederim,pozitif yaklaşımları sektör ve alan tecrübeleri gerçekten çok çok iyi, özellikle online -birebir eğitim imkanı benim için çok büyük bir kolaylık oldu. Eğitmenlerin sektörde aktif olarak yer almaları ve tecrübe aktarımları çok güzel bir donanım ile eğitimi tamamlamanıza yardımcı oluyor.Ezbere dayalı klasik eğitim tarzının dışında insan-öğrenme-uzmanlık odaklılar. Eğitim saatlerinin esnek olması bunun için size ellerinden geldikçe yardımcı olmaları pek rastlanan birşey değil ancak bu desteği Ficosoft da kesinlikle bulacaksınız.
    www.ficosoft.com tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECYL -- 9 Ağustos 2017; 16:3:18 >




  • Selam herkese, Kardeşim 3 yıl önce askere gitmeden önce sap kursuna gitti, askerden geldikten bir hafta sonra Finans uzmanı olarak holdingte işe başladı. Şimdi Mecidiyeköy de sap danışmanlık eğitimi yeren bir yerde (www.ficosoft.com) danışmanlık eğitimi alıyor. Hedefi gelirini ikiye katlamak. Sonra eşime de söyledi. Oda çalıştığı işyerinin kurumsal olmaması, bu sene ücrete zaman yapmamalarında dolayı oda kursa başladı. Kursun iyi olduğunu, bolca türkçe eğitim materyalleri verdiğini söyledi. Eğitim ortamının fiziksel koşulları da iyiymiş. Bende yaşadığım deneyimi paylaşayım dedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akademilerin ikiside SAP yetiştiriyor. Hele ki fikosotf Kapısında SAP AKADEMİSİ yazan yerlerden girenler çok komik görülüyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ,

    Ben daha once bilgeadam 'da sap egitim aldim.Ancak o donem sap ile ilgili bir yere gecis yapamadiimdan egitim cop oldu. Daha once bir kac kurum arayisim oldu yazilimci oldugumdan abap uzerine bir egitim yeri dusundum . Sap gecis tercihim danismanlik ucretleri gercrkten piyasadaki diger yazilimcilara nazaran daha iyi. Birde axapta var ancak turkiyede cogunluk sapden yana . Bence oncelikle eger bu sektorde sap uzerine calismiyorsaniz dikkat etmeniz gereken en onemli kriter egitimden sonrada sisteme giris yapma imkani cunku belli bir sure pratik yapmassaniz nerden egitim alirsaniz alin cop olur. Oncelikle tekrar sart onu belirteyim. Ben egitimi ficosoft (www.ficosoft.com ) egitim kurumundan aldim. Gayet yararli ve gercek seneryolar uzerine abap uzerine bir egitim gerceklestirdik. dijital egitim materyalleri ve erisimim halen devam ediyor dolayisiyla tekrar etme ve pratik imkanim var. Lokasyon olarak guzel bir yerde ve keyifli bir ortamda egitim isledik tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AKINLASINN

    Bu akademilerin ikiside SAP yetiştiriyor. Hele ki fikosotf Kapısında SAP AKADEMİSİ yazan yerlerden girenler çok komik görülüyor.
    sap diye aratınca fikosoft ve sen hep sonuçlarda çıkıyorsunuz

    fiko spamliyor sende düzeltiyorsun valla helal

    bende bir endüstri müh olarak almayı düşünüyorum şu aralar fakat bunu kurstan değilde bir işe girip onların eğitmesiyle yapacağımı tahmin ediyorum.




  • İstanbul Mecidiyeköy'de BEM Akademi var.SAP alanında uzman eğitmenlere sahipler.Eğitmenlerin hepsi SAP piyasasında uzun zamandır çalışan tecrübeli eğitmenler.Ben SAP MM aldım ve şuanda özel bir firmada çalışıyorum.Eğitmenler birebir online derslerde yapıyorlar,uzakta olupta katılamayan insanlar için büyük bir fırsat.www.bemakademi.com sitelerinden eğitimlerin içeriklerine bakabilirsiniz.
  • Merhaba , ben Sap ERP Danışmanıyım. Ficosoftta zaman zaman eğitim veriyorum. Ficosoftta tüm ERP temel modüllerinin MM PP SD FI CO BW BO kurslarını düzenliyoruz . Özellikle Lojistik Sağolsun kursa gelen sap eğitimi alan arkadaşlar olumlu ya da olumsuz yukarıda görüşlerini yazmışlar.
    Kurslarıumızda olumsuz bir durum yaşayan varsa bize her zaman ulaşabilir.
    Detaylı bilgi isteyenlerhttps://ficosoft.com adresinden mesajla da bilgi alabilirler .
  • Bende ficosofttan eğitim aldım.. Çok öğretici ve çok keyifli geçti gerçekten çok güzel şeyler öğrendik kendimiz de sisteme bağlandık istediğimiz senaryoları denedik anlayamadıklarımızı hocalarımızla tekrar çalıştık . Mecidiyeköy merkezde ulaşımı da çok kolay her türlü dokümantasyon paylaşımı da yapıldı çok değerli bilgiler öğrendik

    Sap eğitiminde uzaktan sisteme erişim cok önemli bu şekilde ancak ögrendiklerinizi uygulayabilirsiniz .

    Hocamız çok yardımsever konusuna hakim her sorduğumuz soruya detaylıca cevap veren piyasada çok ciddi tecrübesi olan bir insan hatta yakın zamanda kitabı da çıktı Türkçe kaynak Olarak güzel oldu. Hemen aldım.. sizlerede tavsiye ederim ..

    Sap eğitimi almak istiyorsanız hem fiyatı diğerlerine göre uygun hemde içeriği cok zengin olan ve tecrübeli hocalardan oluşan ficosoft u tavsiye ediyorum kesinlikle cok faydalanacaksınız..

    Www.ficosoft.com ulaşıp inceleyebilirsiniz..selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sap sd eğitim kitap döküman nerede bulabilirim bireysel bu modülü nasıl öğrenebilirim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,


    Türkiye'nin SAP ERP Kaynağı sloganı ile açtığım SAPUZMAN.COM blog sitesini her türlü ihtiyacınız için ziyaret etmenizi tavsiye ederim.


    SAPUZMAN.COM blog sitesinde tamamen özgün veya alanında lider danışmanların hazırladığı yazılar yayınlanmaktadır.


    Elimden geldiğince tüm SAP Modüllerine ait özgün yazılara SAPUZMAN.COM blog sitemde yer vermeye çalışıyorum.


    Bunun yanı sıra bazı SAP İş İlanlarıda ekleyip, takipçilerim ile paylaşıyorum.


    SAP Modül Danışmanlık ve Kullanıcı Eğitimleri konusunda bazı firmalar ile iş birliği içerisindeyim. SAPUZMAN.COM sitesi takipçilerine özel indirim uygulayabiliyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut.demirci -- 5 Ocak 2021; 13:21:5 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.