Şimdi Ara

Neden Samsung Galaxy Note 5 Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ağır bir Samsung hayranı olarak bugüne kadar Note 2, Note 3, ve Note 4 serilerini kullanmış bulunmaktayım. Ancak Note 5 duyurulduğundan beri beni cezbedecek bir yenilik göremedim. Bu yüzden aklım Samsung'da kalmış olsa da iPhone 6s Plus cihazını alıp deneyimlemeyi düşündüm. Bildiğiniz üzere en düşük iPhone 6s Plus fiyatı 4.300 TL bandında. Bu gerçekten çok para ve teknolojik olarak Note 5'in gerisinde kalan bu cihaza bukadar para vermeye deymez diye bu hevesimden vazgeçtim. Ama şunuda belirtmek isterim ki Apple iyi bir firma ve ürünleri gerçekten kaliteli. Daha önce iPhone 3GS, iPhone 4 ve iPhone 6 Plus kullandım ve çok da memnun kalmadım. Çünkü yapabileceklerimi çok kısıtlı gördüm.

Şimdi asıl sorum şu?

iPhone 6s Plus fiyatı sebbiyle alınmaz durumda. Bu yüzden Note 5 almayı planlıyorum. Note 4 ile kıyasladığımızda Note 5'de gerçekten şu yüzden bile alınabilir dediğiniz özellikler nelerdir. Ön kamera yenilenmiş bu iyi haber ancak bunun dışında Note 5'i almam için bir sebep var mı?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En dusuk fiyati (16GB) 3500 degil miydi? 1000 lira daha pahali Note 5'ten. Normalde hep iPhone tavsiye ederdim fakat bu sene gercekten cok pahali cikti. O yuzden Note 5 almanizi oneririm. Tasarimi gercekten cok guzel. Arayuzun de yeni tasarimi bence cok iyi. S-Pen ile uzun bir sayfayi tek fotograf olarak kaydetme ozelligi cok hosuma gitmisti. Yeni Exynos chipseti de yuksek performans, S820 ile bile kapisir. Ben imkaniniz varsa 3900tl'ye i6s+ 64GB tavsiye ederim, fakat mantik cercevesinde konusacak olursak Note 5 gayet de iyi bir cihaz. Evet cikarilabilir batarya ve microSD destegi kalkti, fakat hizli sarj ozelligi ve kablosuz sarj (iPhonelarda yok) onemli ozellikler. Ayrica cihaz daha bir premium hissi veriyor elde. Teknosa'da falan kullandim, akiciydi gayet retail cihaz olmasina ragmen. Kamera olarak 6s+'tab daha iyi gibi duruyor, karsilastirma videolarinda bunu fark ettim. Ve kamera acilma suresi gercekten cok kisa. Hatta videoda karsilastirmada adam iPhone'da kilit ekranindan acamadan ana menu geldi yeni TouchID'nin hizi yuzunden. Note 5'teki parmak izi okuyucu 6s+taki kadar olmasa da gayet iyi. Kisaca Note 5 olmus diyorum. Eger Samsung seviyorsaniz bence pisman etmez sizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.