Selamlar, ülkemiz nüfusunun yaklışık 25 milyonu 19-24 yaş grubu arasında. Ayrıca Bu limiti 30 yaş civarına çeker, alt limiti de 10 yaş gurubuna indirirsek herhalde 45 milyonu bulur. Bu 45 milyonun yarısı erkek olsa bir yarısıda oyun meraklısı olsa 10-15 milyon oyun meraklısı erkek var ülkede belki fazlası
Böyle hazır bir hedef kitleyi direk çekecek olan bir oun programı bunca kanal içinde niye yok Acaba kanal yöneticilerinin kafası çalışmıyor mu? böyle bir fırsatı neden harcıyorlar? Silikon vadisi gibi ne olduğu belli olmayan ürün tanıtımı yapan görevlinin ürünün özelliklerinden habersiz olduğu, youtube dan alınan videoların yayınlandığı programlardan bahsetmiyorum
Pc-ps-wii-psp-xbox gibi oyun platformları için oyun tanıtacak, hardware tanıtımları yapacak, online oyunlar ile ilgili bilgi verecek, hileler, ipuçları, turnuvalar ile giligi bilgi aktaracak bir program niye yok ?
Hadi showtv, kanald, atv filan kafayı yemiş durumda dizi çekmekle meşgul? Ntv-tv8-cnn gibi kanallar niye bu fırsatı tepiyor?
Hatta programın içine ünlüler ile oyun bölümüde konur? her hafta bir ünlüye gidip pes oynanabilir. Rating rekorları kıracağından hiç şüphem yok, inşlallah birileri bu fırsatı değelrendirir
Görüşüm: İyi olur zaten var teknoloji televizyonu'nda bitmediyse.
Ek: Sanatçıları bu işe karıştırmasak daha iyi olur. Yeteri kadar yere karışıyorlar zaten.
teknoloji tv de var onlardan bahsetmiyorum büyük kanallarda prime time bile konabilecek bir program sanatçılardan kastım mesela spor yorumcuları, futbolcular olabilir mesela bir kanalda spor programında sunucu futbol camiasından kişiler ile pes oynuyor geçen ersin düzen ile oynadılar oldukça eğlenceliydi hırs yaptı joystick değiştirdi yine yenildi
önceden sky türk'te next level diye bi program vardı.oyunlar falan tanıtıyordu
Teknoloji televizyonunda Oyun Stüdyosu vardı keyifle izliyorduk sanırsam kapandı ve yine sanırsam şu anda oyun tanıtan bi programımız yok...
Oyun dergileri ne kadar satıyor ki televizyonda reyting alsın...
quote:
Orjinalden alıntı: Laz
Oyun dergileri ne kadar satıyor ki televizyonda reyting alsın...