Şimdi Ara

Neden oyunlarda Steam tercih ediliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz fiyat araştırması yapıldığında arada uçurumlar kadar fark var. Tek artısı evinden dışarı çıkmadan dijital indirmeyle orjinal oyun sahibi olması olan bir platform(Evden dışarı çıkmanızı şiddetle tavsiye ederim).

Far CRY 3 bittikten sonra içinde bulunduğum oyun boşluğunu forumdan sürekli tavsiye edilen AC3 ile doldurmak istedim. Önce DR Sonra Vatan Bilgisayar sitelerine baktım. Bir de Steam bakayım eğer fiyatlar arasında pek fark yoksa Kredi kartı ile alırım oyunu 2-3 saate indiririm diyordum.

Assasin's Creed 3

D&R----> 44,99 TL
    Vatan -->41,00 TL
    Steam-->69,99 $

Levent Kanyon DR 15 dk Topkapı Vatan Metrobüsle 30 dk uzaklıkta.

Bİlmiyorum bütün oyunlar için durum böyle mi? Sizlerin Steamı bu kadar tercih etminizin nedenini de merak ediyorum açıkcası. Kutulu oyunların Koleksiyon yapma zevkini de unutmayalım lütfen.

Özet: Neden Steam??

• Sürekli download hazır olarak hesabında durması.Mesela tatile gittin yanında laptop var hemen indirebilirsın.Dvd çizilmesi gibi dertler olmadan istediğin kadar kur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her zaman 70$dolar değildir zaten internetin hızlı değilse steamı pek önermem indirim kampanyaları oluyor bilmem rastgeldinmi yanlış deilsem 3-4 hafta önce bitti fiyatları %50 % 75 %85 e kadar indiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenon

her zaman 70$dolar değildir zaten internetin hızlı değilse steamı pek önermem indirim kampanyaları oluyor bilmem rastgeldinmi yanlış deilsem 3-4 hafta önce bitti fiyatları %50 % 75 %85 e kadar indiriyor

Dediğim gibi her oyunu incelemedim hergün de bakmıyorum açıkcası. İnternet hızı 15 mb. eğer arada pek fiyat farkı olmasaydı steamdan alıcaktım zaten. Arkadaş her yerde indirebilrisin demiş ama her yerinde interneti hızlı olayabilir. Kutulu aldığın bir oyunu laptopun filan varsa ona da kurarsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Sürekli download hazır olarak hesabında durması.Mesela tatile gittin yanında laptop var hemen indirebilirsın.Dvd çizilmesi gibi dertler olmadan istediğin kadar kur.

Steam'in sistemi de Origin sistemi gibi çalışıyor ki. Steam destekli kutulu oyun aldı oyunu kurup oynadı sonra sildi ve bir gün geldi tatile gitti ve tatilde oyun oynamak istedi ama kutusu yanında olmasada oyunu indirip oynayabilir.

Ben de kutulu Half Life 2 var ve oyun Pc kurulu değil fakat Steam açınca listemde gözüküyor ve indirme seçeneği var. İstersem indirip oynayabilirim. Yani oyunu steam den alması gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Sürekli download hazır olarak hesabında durması.Mesela tatile gittin yanında laptop var hemen indirebilirsın.Dvd çizilmesi gibi dertler olmadan istediğin kadar kur.

Steam'in sistemi de Origin sistemi gibi çalışıyor ki. Steam destekli kutulu oyun aldı oyunu kurup oynadı sonra sildi ve bir gün geldi tatile gitti ve tatilde oyun oynamak istedi ama kutusu yanında olmasada oyunu indirip oynayabilir.

Ben de kutulu Half Life 2 var ve oyun Pc kurulu değil fakat Steam açınca listemde gözüküyor ve indirme seçeneği var. İstersem indirip oynayabilirim. Yani oyunu steam den alması gerekmez.

Ben zaten fiyat olarak steam den almak ile ilgili bir sey söylemedim.Sadece böyle bir yararı olduğunu belirttim.

Bazen sağlam indirimler oluyor o zaman yararlı bir de eski oyunlar olarak yararlı.Bazı oyunları artık kutulu bulmak baya zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.