|
|
"Under your command i will obey..." "My mind is one with my soul..." "I am near, yet so far away...""Through the eternal flame, i travel..." || PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n || |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
"I am near, yet so far away..."
yatıyosun kalkıyosun opeth başkada bi muhabbet yok. konu bile 5 sayfa olmuş sırf boş muhabbet. ha bide öyle bir anlatmışsınki görende dünyanın en iyi 5 grubundan biri sanacak. merak edip araştırdım albüm satışlarını konserlerinde ortalama kaç kişiye çaldıklarını v.s. sonuç orta derece bir metal grubu çıktı. öyle ahım şahım bir grup değil kesinlikle.
şaka maka sana katılmıyorum hacı ama hak verdiğim yönlerde var... şuna katılıyorum opeth popüler bir grup değil hiçbir zamanda olmadı... opeth in kendi kitlesi var... ama müzikal açıdan çok kalitelidir... gerçi biraz Dream Theatre (vokal hariç) havası görmüşümdür herzaman opeth te ama genede tarzı olan grupları severim... Bazı şarkıları haddinden çok uzun ama sıkılmadan dinlersin... Opeth in iki noktasını eleştirebilirim sadece