Şimdi Ara

Neden Merhaba Deyince Aleyküm Selam Diyorlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
1
Favori
4.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

Olay Belli Arkadaş..
    Sana Böyle Diyenlerle İtibarını Keseceksin..
    Şahsen Tercihim Bu..

Çokta umrundasın sanki milletin.
    Aleyküm Selam lafı bukadar mı batıyor ..!
  • İyi işte adam beleş sevap kasıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

Yahu ne adamsınız adamı hemen ateist yaptınız. Merhaba dediyse merhaba diye karşılık verilir Aleykümselam denmez. Ben size öğreteyim isterseniz

-Günaydın
    günaydın

-Merhaba
    -Merhaba

-Hey
    -Naptın la

-Selam
    -Selam

- Höööytt
    -?

-SelamunAleyküm
    -Aleykümselam

Yani anlayacağınız üzere Günaydın dendiği zaman Aleykümselam denmez. Akıllı olun Efendi olun Adam olun. Şimdi dağılın

(: kendi kendine çeliştigini nasılda belgelemiş oldun

Hey
    -Naptın la

senin savundugun teze göre

-Hey
    -Hey olması lazımdı. Reis bak bunlar hiç önemli degil önemli olan iletişim kurmak anlaşabilmektir. Yav biraz anlayış lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 5 Mayıs 2012; 23:12:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaGGeR_ALi

izmir de yasıyorum tam tersi oluyor. selam verioz ole bakıolar . allahın adını agzına bile almayanlar var ole kindar insanlar var

Yav he he

Not: ilk defa kullandim.
  • dini insanları bölmekte çok güzel kullanmışlar yorumlara bakılırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

quote:

Orijinalden alıntı: dhyegirdimkendimegeldim

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Büyüklerin geçmişinden gelen alışkanlığı bence.

Olum sen her konuya nasıl mesaj atıyorsun ya.

Adam asosyalliğin nirvana noktası :)

aynen adam ehr konuda la git yat gece burdasın gündüz burdasın ne piskopat bişey oldun .

• quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

quote:

Yahu ne adamsınız adamı hemen ateist yaptınız. Merhaba dediyse merhaba diye karşılık verilir Aleykümselam denmez. Ben size öğreteyim isterseniz

-Günaydın
    günaydın

-Merhaba
    -Merhaba

-Hey
    -Naptın la

-Selam
    -Selam

- Höööytt
    -?

-SelamunAleyküm
    -Aleykümselam

Yani anlayacağınız üzere Günaydın dendiği zaman Aleykümselam denmez. Akıllı olun Efendi olun Adam olun. Şimdi dağılın

(: kendisiyle çeliştigini nasılda belgelemiş oldun

Hey
    -Naptın la

-Hey
    -Hey olması lazım. Reis bak bunlar hiç önemli degil önemli olan iletişim kurmak anlamabilmektir. Yav biraz anlayış lütfen.

Saçmalamaya gerek yok ben bi tez savunmadım ve de aynı şekil karşılık verilir denmedim. Selamunaleyküm dendiği zaman Aleykümselam denir. Merhaba dendiğinde Aleykümselam denmesi abest kaçıyor.

• foruma giremedim konuyu açtıktan sonra 2 sayfa konu olmuş tamam desinler sorun yok da bazılarının tavrından rahatsız oluyorsun işte bu yaşa geldin adam gibi selam vermiyorsun bir daha böyle dersen selam almam gibi o ifade buraya yazılamıyor işte anlatamadım ondan rahatsızım adam gibi a.s. diyene lafım yok

hele konya'da selamın aleyküm demeyene cevap bile vermiyorlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

dini insanları bölmekte çok güzel kullanmışlar yorumlara bakılırsa

Birleştirenini gördüysen haber ver katılak.
  • quote:

quote:

quote:

-Günaydın
    günaydın

-Merhaba
    -Merhaba

-Hey
    -Naptın la

-Selam
    -Selam

- Höööytt
    -?

-SelamunAleyküm
    -Aleykümselam

Hey
    -Naptın la

-Hey
    -Hey olması lazım. Reis bak bunlar hiç önemli degil önemli olan iletişim kurmak anlamabilmektir. Yav biraz anlayış lütfen.

Saçmalamaya gerek yok ben bi tez savunmadım ve de aynı şekil karşılık verilir denmedim. Selamunaleyküm dendiği zaman Aleykümselam denir. Merhaba dendiğinde Aleykümselam denmesi abest kaçıyor.

YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH BUKADAR OLUR

''Yahu ne adamsınız adamı hemen ateist yaptınız. Merhaba dediyse merhaba diye karşılık verilir Aleykümselam denmez.''

''Saçmalamaya gerek yok ben bi tez savunmadım ve de aynı şekil karşılık verilir denmedim. Selamunaleyküm dendiği zaman Aleykümselam denir.''

tabi tabi bunları ben yazdım zaten sen yazmadın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk önce şu çok önemli bi bilgi selam vermek sünnettir almak farzdır.
    ben herzaman "selamun aleykum" diye selam veririm
    bana "selamun aleykum" diyen birine "aleykum selam" diye karşılık veririm
    selamun aleykum dışında selam verenlere (selam, merhaba, günaydın vb.) sanada selam, sanada merhaba vb. diye karşılık veririm ama temennim bana "selamun aleykum" diye selam verilmesidir.
  • quote:

Merhaba dediyse evet Merhaba diye karşılık verilir ama bu diğer tüm selamların aynı şekil verileceğini gerektirmez anlamanın aşırı kıt olduğunu görüyorum.
  • Bende bazen merhaba veya günaydın dendiğinde aleyküm selam diye karşılık veriyorum. Kötü bir niyetim yok veya bir şeyi amaçlamıyorum ancak müslüman bir ülke olmamızdan kaynaklı merhaba dan daha ziyade selamlaşmayı daha doğru buluyorum. Bi hıristiyan arkadaşımda bazen bir ortama girerken selamın aleyküm diyor. Birazda kültürel geçmişimiz var selamlaşma konusunda.
  • Selamun Aleyküm demek sünnet selamı Aleyküm Selam diye almakta farzdır.Şimdi bunun ne zararı var bu ampul bizi dinden soğuttu lanet ampul
  • quote:

quote:

quote:

quote:

-Günaydın
    günaydın

-Merhaba
    -Merhaba

-Hey
    -Naptın la

-Selam
    -Selam

- Höööytt
    -?

-SelamunAleyküm
    -Aleykümselam

Hey
    -Naptın la

-Hey

YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH BUKADAR OLUR

''Yahu ne adamsınız adamı hemen ateist yaptınız. Merhaba dediyse merhaba diye karşılık verilir Aleykümselam denmez.''

''Saçmalamaya gerek yok ben bi tez savunmadım ve de aynı şekil karşılık verilir denmedim. Selamunaleyküm dendiği zaman Aleykümselam denir.''

tabi tabi bunları ben yazdım zaten sen yazmadın

kardeş ciddi soruyorum hayatında hiç kitap bitirdin mi veya bir şeyler okudun mu

• quote:

Orijinalden alıntı: POWER64

quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

Ben merhaba diyorum bana aleyküm selam diyorlar. Bende aynı şekilde aleyküm selam diyorum susuyorlar. Deneyin

Çokta muhtaçti insanlar senin selamina. Birfe teknik vermiş aklinca. Ne garip bünyeler var şu yerkürede. Sizin gibileri adam yerine koymuyorum ben şahsen. Sanki yokmuşsunuz ve bir hiçmişsiniz gibi davraniyorim. Bana büyük bir yaşama sevinci katiyor. Sizde bu saçmaliklar ile siska ruhunuzu tatmin edin.

Yokmuş gibi davranıyorsun ama alıntı yapıyorsun ne iş

Bu kadarcik bile adam yerine koyma diyorsun yani.

Agam bir sakin ol butun ofkeyi kusmussun siska ruh falan otur bir soluklan rahatla

• quote:

Orijinalden alıntı: heytaxi

quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

Ben merhaba diyorum bana aleyküm selam diyorlar. Bende aynı şekilde aleyküm selam diyorum susuyorlar. Deneyin

Çokta muhtaçti insanlar senin selamina. Birfe teknik vermiş aklinca. Ne garip bünyeler var şu yerkürede. Sizin gibileri adam yerine koymuyorum ben şahsen. Sanki yokmuşsunuz ve bir hiçmişsiniz gibi davraniyorim. Bana büyük bir yaşama sevinci katiyor. Sizde bu saçmaliklar ile siska ruhunuzu tatmin edin.

Yokmuş gibi davranıyorsun ama alıntı yapıyorsun ne iş

HEADSHOTTTTTTTTTTTTT

Headshota bak senBen böyle headshot görmedim off

• selama takılmışız, çok iyi.
  • allahın selamını vererek gel diyorlar merhaba ne ?
  • senin s.a demen gerektiğini Allahın selamının ondan güzel olduğunu demek istiyorlar sanırım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.