Şimdi Ara

Neden kimse TALON oynamiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaslar hani bazen ilk defa oynadiginiz heroyle iyi oynarsiniz hosunuza gider ya. (Zed,fizz,katarina vs.) ardindan hep bunla oynucam dedikten sonra bi sure oynarsiniz ve sikilirsiniz o herodan..

Ama bu oyle degil. Ben ilk talon oynayisimi hatirliyorum cok vasatti. Dedimki oyunda bu kadar gereksiz bi hero olamaz. Ultisi cok sacma hicbi ise yaramiyor sadece kacmak icin falan filan..Bu sozleri TWisted fate yi de ilk oynadigimda da soylemistim. Cok sacma sadece kart atiyor diye. Ama arkadaslar talona oyle bi asik oldumki anlatilamaz.. (Anlayamazsiniz :) yani oyunu uzun bi suredir oynuyorum. Ligim gold ve hesabimda basladiginda verilen 400 rp bile duruyordu. Hic ama hic para yatirmamistim. Ta ki talonla tanisana kadar. Ilk skini aldim. Ama baska hicbisiye uzun bi sure para vermem,yatirmam da..

Sunu farketim talonu pek oynayan gormedim. Tek tuk bikac kisinin disinda. Yani oyle hosuma gittiki hic birakasim yok. Elbet canim skilacak ama digerleri gibi degil. Soyle birseyde var herkesin oynamadigi bi hero oldugu icin daha cazip geliyor sanki bana. Ilginc bi champ. Snowball yaptiginda tutamiyorsunuz adeta, hatta ismimi talonla ilgili deggistirmeyi bile dusunuyorum. Adeta asik oldum..

Sanirim nerf yemis talon. Nert yemeden once baya iyiymis sustur varken. Ama boylede cok iyi bence. Nerf yemeden hic oynamadim ama nerften sonra bence gercekten yetenek gerektiriyor artik. Talonun kitapcigini yuttum adeta

Yani arkadaslar ozet geceyim: biri bana talonun neden tutulmadigini daha dogrusu pek tercih edilmedigini aciklayabilirmi? Herkes lee sin zed fizz baska hero bilmiyolar gibi sanki.. Yani hakki yenmemesi gereken champlerden biri talon. Ayrica tam bir assasins karakter. Cok karizmatik. Ama soylede bi sikinti var neden suikastci heroya mana koyarsinki? Burdan ritoya sesleniyorun cok ayip etmisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunu zaten kendin yanıtlamıssın gelsin + lar seri + layin beyler - lemeyin beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakura Ryo -- 1 Aralık 2014; 0:11:56 >
  • Seviyosan oyna sevmiyosan oynama.Artisini eksisini oynayarak ogrenirsin zaten

• E skillinden susturma kalktı ve metadan düştü

• sanane seven oynar sevmeyen oynamaz madem sevdin tek sen oyna başkalarına niye karışıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazee

sanane seven oynar sevmeyen oynamaz madem sevdin tek sen oyna başkalarına niye karışıyon

Bilader yaptigin yorumdan yas ortalamanin dusuk oldugunu saniyorum, ki oyledir de..

Burasi forum ortami ve fikir alisverisi yapiyorum.
    Ayrica kimse sana TALON oyna demiyor. Bosver talonu sen master yi ni al keyfine bak,forum sana gore bi yer degil.

• Ben oynuyorum ?

• Assasin oynamayi sevmiyorum (Uzgunum Zed ).Ama Talon bence safe bir pick . Mana sorunu var sadece onun haricinde çok tatlı.

• sırf karizması için oynanır talon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

sırf karizması için oynanır talon

Eyvallah birader cansin

• Ah talon ah severdim keratayi bi ara kendimi saka maka en iyi talon playerlarindan gorurdum vslerde ve lane de çok nadir kaybederdim zaten bende bir huy var bi heroyu sevdigimde hep onun ile oynuyorum daha iyi olmak için velhasıl sonunda bende talonu bıraktım arkadaşlarım sağolsun talondan başka hero oynamiyorsun diye diye beni herodan soguttulardi yaklaşık 5 aydır filan talon oynamam komple zaten manini jungle.yaptım hey gidi tAlon ben ne.zaman talona geri başlarım diye tahmin ediyordum ya bir buff gelir yada u skin çıkar diye ama ikiside olmadığı ve son nerf ila şanlı heroma veda ettim nerften sonra bir kere oynadim da hani 3eski talonu oyniyanlar için bu talon eziyetten başka bir sey degildir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaHeL

Onceklikle s.aleykum herkese..

Arkadaslar hani bazen ilk defa oynadiginiz heroyle iyi oynarsiniz hosunuza gider ya. (Zed,fizz,katarina vs.) ardindan hep bunla oynucam dedikten sonra bi sure oynarsiniz ve sikilirsiniz o herodan..

Ama bu oyle degil. Ben ilk talon oynayisimi hatirliyorum cok vasatti. Dedimki oyunda bu kadar gereksiz bi hero olamaz. Ultisi cok sacma hicbi ise yaramiyor sadece kacmak icin falan filan..Bu sozleri TWisted fate yi de ilk oynadigimda da soylemistim. Cok sacma sadece kart atiyor diye. Ama arkadaslar talona oyle bi asik oldumki anlatilamaz.. (Anlayamazsiniz :) yani oyunu uzun bi suredir oynuyorum. Ligim gold ve hesabimda basladiginda verilen 400 rp bile duruyordu. Hic ama hic para yatirmamistim. Ta ki talonla tanisana kadar. Ilk skini aldim. Ama baska hicbisiye uzun bi sure para vermem,yatirmam da..

Sunu farketim talonu pek oynayan gormedim. Tek tuk bikac kisinin disinda. Yani oyle hosuma gittiki hic birakasim yok. Elbet canim skilacak ama digerleri gibi degil. Soyle birseyde var herkesin oynamadigi bi hero oldugu icin daha cazip geliyor sanki bana. Ilginc bi champ. Snowball yaptiginda tutamiyorsunuz adeta, hatta ismimi talonla ilgili deggistirmeyi bile dusunuyorum. Adeta asik oldum..

Sanirim nerf yemis talon. Nert yemeden once baya iyiymis sustur varken. Ama boylede cok iyi bence. Nerf yemeden hic oynamadim ama nerften sonra bence gercekten yetenek gerektiriyor artik. Talonun kitapcigini yuttum adeta

Yani arkadaslar ozet geceyim: biri bana talonun neden tutulmadigini daha dogrusu pek tercih edilmedigini aciklayabilirmi? Herkes lee sin zed fizz baska hero bilmiyolar gibi sanki.. Yani hakki yenmemesi gereken champlerden biri talon. Ayrica tam bir assasins karakter. Cok karizmatik. Ama soylede bi sikinti var neden suikastci heroya mana koyarsinki? Burdan ritoya sesleniyorun cok ayip etmisler

Tf cok sacma kart atiyor kismindan sonrasini okumadim.

• Phreak LoL kullanıcısına yanıt
    Saygi duyarim kardesim, tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaHeL -- 1 Aralık 2014; 1:35:23 >
  • Çünkü çok op. Karşıya haksızlık olur diye kimse almak istemiyor. Lol oyuncuları olarak haksız rekabetten yana değiliz.
  • İlk şuna açıklık getirelim. Suikastçı heroya mana konmaz diye bir şey olamaz. Manasız bir Talon earlyde ağlatır. Sürekli W.
    Bkz. Fizz, LB, Kha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gore dmg'i az ne bileyim bi lb zed fiz gibi vurmuyor, silence da kalkinca hepten silindi gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

Bana gore dmg'i az ne bileyim bi lb zed fiz gibi vurmuyor, silence da kalkinca hepten silindi gitti

Talon'un olayı roam. Çok aşırı bi kartopu etkisi yaratıyo ve 6 lvlda karşında Swain, Kayle, Vladimir, Riven gibi şampiyonlar yoksa rahatça kesebiliyosun rakibi. Oyun +30 a giderse yavaş yavaş zayıfladığını fark ediyosun ama yine de çok aşırı değil. Oyunun her aşamasında Q su sayesinde öküzleme burst damage oluyo zaten
  • Aleykum S

• bir assasianın özelliklerini en iyi şekilde kullana champlardan birisi. Ama end game gelmiş bir oyun varsa heleki cc ve tank birer champ varsa rakipte hasar potansiyeli düşüyor fakat öyle gçzle gçrülecek kadar değil sadece late de attığın hasarın biraz daha azını vuruyorsun bu da eritmeye yetmiyor. Eskiden susturma varken iyiydi ama kalkınca tabi ki tamamen yetenk ve taktik işine döndü wardsız olan yerlere ulti açarak baskın yapınca kesin kill geliyor :D
  • Başkaları beni bağlamaz kendi adıma şunu diyim ; ben ultisi ile vurmayı bir türlü beceremedim, mana değerleri çok yüksek geldi, early de damage outputu çok düşük gibi geldi ve yoğunlaşmadan bıraktım.

İnsanların Zed ile oynaması tamamen acaba playz yapar mıyım çabası, fizz ise safepick farm yapma adam farmla mantığı olan bir balık sadece. Lb de eskisi kadar picklenmiyor silence gittiğinden beri vaktinde o da çok safe bir pickti. Talon bunlarla pek yarışamıyor benim gözümde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.