Şimdi Ara

Neden kimse Amazon Us’den ekran kartı almıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baktığım zaman şuanki 8.5 tllik dolar kurunda bile, Türkiye’deki fiyatlara kıyasla 1000-1500 tl kadar daha hesaplıya geliyor, bide şöyle dolar 6-7 lere falan düşse iyice ucuza gelecek.
    Arada bu kadar fark varken neden insanlar Amazon’u tercih etmiyor acaba ?

Satıcısı direk Amazon olan bir ürünün garanti açısından falan da çok sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum, hatta Evga gibi bazı markaların direk evrensel garantisi oluyormuş sanırım.

Bu konularda deneyimi ve bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 8 Kasım 2020; 18:22:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dolar 6-7 olmazda , 10-15 olmadan Amazon DE yada UK den almaya bak , yakin mesafe olsun , garanti islemleri uzun surmesin .

• Çünkü amerikada amazonun verdiği garanti 1 ay sonrasında süreç nasıl işliyor bilmiyorum. Amazon Almanya , İngiltere falan 2 yıl garanti veriyor. Bir şey olduğunda ver uğraşsınlar işte 2 sene garanti :D

• Amazon Amerika'dan alınan elektronik ürünlere Amazon 1 ay garanti veriyor. Bu süre dolunca garanti işlemleri için üretici firmaya yönlendiriyor. Amazon'un Avrupa sitelerinde (Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, Türkiye vs.) Amazon'un kendisi 2 yıl garanti veriyor.

• Dediğiniz gibiyse, Avrupadan aldığımızda da Amerika kadar olmasada Tr’ye kıyasla gene 500-600 tl falan daha hesaplıya geliyor.

Açıkcası sadece ekran kartı değil komple sistem toplamayı düşünüyorum, günün sonunda Amazon’dan alırsam TR’ye kıyasla 3000 tl falan daha karlı çıkıyorum.
    Durum bu şekildeyken hala TR’den toplamam için bir sebep var mı sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 8 Kasım 2020; 20:40:19 >
  • Eskiden daha ucuza geliyor diye alıyorduk şimdi çok özel bir indirim yok ise daha pahalıya geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Felurian

Dediğiniz gibiyse, Avrupadan aldığımızda da Amerika kadar olmasada Tr’ye kıyasla gene 500-600 tl falan daha hesaplıya geliyor.

Açıkcası sadece ekran kartı değil komple sistem toplamayı düşünüyorum, günün sonunda Amazon’dan alırsam TR’ye kıyasla 3000 tl falan daha karlı çıkıyorum.
    Durum bu şekildeyken hala TR’den toplamam için bir sebep var mı sizce ?

TR'den toplaman için hiçbir sebep yok. İstersen pm at yardımcıda olurum. Amazon.de den topla tüm parçalarını türkiye garantisine bin basar. Yurt dışından almam garanti ile uğraşamam diye bir şey düşünüyorsan sakın düşünme amazon garantisi > tr garantisi ve nasıl bir sistem toplayacağına bağlı olarak 3 4 bin lira kar edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unlucky159 -- 8 Kasım 2020; 20:51:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Eskiden daha ucuza geliyor diye alıyorduk şimdi çok özel bir indirim yok ise daha pahalıya geliyor.

İnsanları yanlış yönlendirme şuan ki kurla bile daha uyguna geliyor bir sürü ürün

• ABD'den gelen bütün ürünlere ekstra %60 gümrük vergisi uygulanıyor da o yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

ABD'den gelen bütün ürünlere ekstra %60 gümrük vergisi uygulanıyor da o yüzden.

Yok kardeşim %60 değil o %600

• Vergi alınmıyor mu ?

• gümrük ile uğraşmamak için, vergiyi ödesen bile illa bir sorun çıkıyormuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.