Şimdi Ara

Neden JB Yapmazsin.? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
6.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon ile standart ne kullanmak istiyorsun? mesela ben telefondaki orjinal harita ile gideceğim yeri cok rahat buluyorum ist icinde. tomtom a fln hiç gerek yok benm kullanımımda.
    telefona ilk aldıgımda 6 $ lık uygulama yükledim whatsap ws. şuan işimi oldukca fazlası ile görmekte bunlar, zaten internet msn face ws tarzı agırlıklı kullanıyorum telefonu.
    bir de garanti bittikten sonra denenebilecek birşey bence, daha öncesinde bu kadar para verip telefona uğraşmaya deymez daha sonrası sıkıntılar için..
  • konu ince mevzulara inmiş.açıkcası iş tamamen empatide bitiyor.insan hayata atılınca , emek verip para kazanmaya başlayınca
    düşünmeye başlıyor.
    acaba biri benim emeğimi heba etse yada emeğimin karşılığını alamasam acaba ne hissederim.bildiğiniz gibi ps3'de kırıldı.

bazen soranlar oluyor sende kırdırdınmı diye bende hayır deyince şaşırıyorlar. bir oyuna o kadar para verilirmi diyorlar.bende diyorumki

sen sigaraya , içkiye ,maç biletine daha fazla para veriyorsun.ben oyuna vermişim çok mu?

millette mantık şu internetten ücretini ödemeden temin edebileceğin bir şeye para verilmez.ama bu sigara,içki,bilet vb... şeyler için geçerli değil

maalesef... geçerli olsa zaten bu zihniyetle hiç kimse hiç bir şeye para vermeyecek.

• Yazılımcı arkadaşın dediklerini doğru bulmayıp; banka hesaplarının vs. çalınmasının mümkün olmayacağını düşünen arkadaşların başına geçmişlerinde hiçbir kötü olay gelmemiş anlaşılan.
    iPhone işlemcisi, ram'i, disk'i, işletim sistemi olan bir platform. Sıradan insanlar için elle tutulmayan, gözle görülmeyen kod'larla çalışıyor. Klavye ile yazıyor, mikrofon ile konuşuyorsunuz. Sıradan bir bilgisayarla olan ortak özellikleri yetmiyormuş gibi operatör üzerinden transmisyon yetenekleri de var. Takip edilebilir, uzaktan müdahale edilebilir, veri silinebilir, hattınıza girilebilir...
    İlk zamanlarda çoğu kullanıcı iPhone'un kontrolsüzce kontör/para götürdüğünü dile getirdi, programların internete kontrolsüzce bağlanmasını engelleyemediler vs. vs. Data hatlarını kapatanlar oldu, operatöre kızanlar oldu, internet'in "t"'sini silip telefonun bağlantı ayarlarını bozanlar oldu.
    Olmadı mı? Oldu... Ama bunlar zaten olması gereken şeylerdi. Cihazı tanıma sürecinde başa gelebilecek sıradan vakalardı. Herkes kendi çapında çözümler geliştirdi.
    Peki Jailbroken bir telefonda root şifresini değiştirmesini (cydia'da uyarıyı okuyup anlamayacak/forum forum dolaşmayacak birçok insan olduğunu biliyoruz) bilen kaç kişi var? 3 bilemedin 5... Hala bilgisayarına format atamayan adamları görüyorum, tanıyorum çünkü.
    Olayın root şifresinde biteceği de kesin değil zaten. Arayüze entegre birçok gizli kodu execute ediyor olabilir JB'li bir telefon. İstediği bir yere veri gönderebilir...
    Bu appstore'dan aldığınız bir programın güvenli olduğunu da garanti etmez tabi. Angry Birds belki 2011 ocak ayında voleyi vuracak, herkesin telefonunu donanımsal olarak etkileyip bozacak. Ama bu olduğu takdirde Steve Jobs bunun telafisini yapmak zorunda kalacak. Çünkü onay verdiği bir programı biz güvenerek 1 dolar karşlılığında satın aldık. Ardçıl etkilerinden Apple sorumlu...
    Saurik denilen arkadaşın izine rastlayamazsınız benzer bir vaka olsa...
    Bu kadar yazdım diye beni anti-JB'ci zannetmeyin, telefonuma ben de zamanında JB yaptım. Olayı özümsedim. Test ettim. Ölçtüm, biçtim...
    apptrackr.org'u anasayfam yaptım. winterboard, springboard cin con bir sürü şeyle uğraştım. Hoşuma gittiği yerler de oldu, beğenmediğim yerler de oldu. Bu kişiden kişiye değişen bir husustur. Şu sıralar JB ile ilgilenmiyorum. Uzun bir süre de ilgileneceğimi zannetmiyorum.

Gelelim HIRSIZLIK olayına.
    Ben sadece telefonumu kişiselleştirmek için JB yapıcam, ilaçlı program kullanmak bana uymaz diyenler garip geliyor bana.
    Hepimiz insanız kim ferrari'ye LPG taktırınca benzinlikten gaz almak varken 98 oktan süper benzin alır.
    Playstation'a çip taktırdıktan sonra kim gider 180 liraya PES 2011 alır.
    Kaç kişi lisanslı windows kullanıyor içimizde?
    Windows artık çoğu bilgisayarda satın alırken geliyor, kaç kişi office yazılımını yüzlerce dolar vererek satın aldı?
    Akşamları film keyfi yaparken orjinal DVD mi kullanıyorsunuz?
    Yeni taşındığınız apartmanda üst komşunun wireless ağına sızmaya hiç çalışmadınız mı?
    Kaskosu olmayan aracınızı çarptığınız gün kaskolatmadınız mı?
    Rapid, hotfile vs vs. Binlerce hosting sitesinden megabyte'larca film/müzik indirmediniz mi?
    Limewire, torrent diyince siz ilk defa duymuş gibi mi davranıyorsunuz?
    LOST, Prison Break serilerinin DN&R'da her sezon başına en az 100 lira olduğunu gördünüz mü?
    Ben yemyeşil sarma baklavaya antepfıstığı yerine kurutulmuş bezelye tozu koyulduğunu bildiğim bir dünyada yaşıyorum.
    Belki hepimiz küçük çaplı hırsızlarız sadece farkında değiliz... O yüzden kimseye hırsız damgası vurmanın anlamı yok.

iPhone hem gösterişli, gösterişli olduğu kadar da kullanışlı bir cihazdır.
    JB olsun ya da olmasın kendi ihtiyaçlarımız doğrultusunda maksimum performansla kullandığımız sürece iPhone iyidir, hoştur.
    JB tartışması LPG/Benzin/Dizel tartışması gibi sonsuza kadar uzayacaktır.

iyi forumlar.

edit: reklam içerikli kelime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1g0rithm -- 5 Aralık 2010; 13:15:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Jb'yi hırsızlık olarak nitelendirmek çok yanlış, her JB yapan free app indirmez. Benim JB yapmaktaki amacım telefonda eksikliğini hissettigim özellikleri kazandirmakti.

Eğer o gerçekten bu amaç için yapan gruptaysanız zaten 100 kişiden 1 kişidende birisiniz.JB çıksın diye fellik fellik ortalığı kavuranları görüyoruz,ama o eksikleri bir an önce kullanmak olmasa gerek değilmi

Benim için en önemli olanlar;

Activator: tek bir hareketle istediğinizi yapabilirsiniz.

SBSettings: arka planda çalışan app'leri tek tıkla kapatmak, ve yine tek bir dokunuşla wifi, Edge, uçuş modunu açıp kapatmak.

Five-columm spingboard
    İnfinifolders
    Groupsend
    İphoneDelivery
    İwipe
    Recent/calllog delete

Apple bunları eklesin JB'yi bırakırım.

• Telefonum jb siz. Banka işlemlerini sık kullanıyorum,jb ye bu yüzden güvenmiyorum. Telefondaki tüm uygulamalar orjinal. En pahallısı 9.90 a iM+. Toplasam verdiğim tüm para 70$ ı geçmez. Bu telefonu alıpta 100 tl nin lafını etmek bana göre yersiz. Ha paran tam denk gelir öğrencisindir ikinci el alırsın kredi kartın yoktur vs yaparsın ama bana bu maymun iştah gibi geliyor. Diyelim en pahallı en tutulan tüm oyunları yükledin, kaçını oynuyosun ki? eski ipodtouch a jb yapmış herseyi yüklemiştim ama oynadığım iki bilemedin 3 oyun. E iphone alıp banka vs işlemleri de girince işin içine olay değişiyor. E bi oyun satın al bitirip sıkıklman zaten 1 ayı gecer, si ra yenisini al altı üstü 3 4 $. Hepsini aynı anda bulundurmak zorundalık mı? Heleki repo güvenli olsada Kurduğun yazılımın icindeki kodlar nr kadar açık? Bu da muamma. İşin özü, maddiyat kullanın şekli ve maymun iştahlılık derecesine bağlı herşey :) e bi de günah :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

quote:

Orijinalden alıntı: Doritozz

yapmadım çünkü yazılım işindeyim ve yazılacak 2 satır kod ile bir telefonun etkisiz kılınabileceğini biliyorum, yapmadım çünkü banka hesaplarımı telefonumdan yönetiyorum ve yayınlayıcısı belli olmayan, tabiri caizse merdiven altında üretilmiş appleri telefonuma yükleyip kendimi riske atmam, yapmadım çünkü telefonu jb yüzünden kilitlenmiş ve restore yapamadığı için telefonunu çöpe atmış birini tanıyorum

Bu dediklerini iphone u daha yeni keşfetmiş kişiler söylüyo..yok arkadaşımınki jb yaparken kilitlendi telefonu çöpe attı falan filan..geçiniz bunları..o kadar kişi kullanıyo bu jb yi gidip adam senin banka bilgilerinimi çalıcak ?
    bide yazılımcıyım demişsin yazık valla

ilk jenerasyondan beri iphone kullanıyorum.Evet ben yazılımcıyım ve tekrar söylüyorum 2 satır kod ile bu cihazı etkisiz kılmak mümkündür.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: ARYEKE

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Bencede bunun karşılığı HİRSİZLİKTİR.
    Çünkü hakkın olmayan bişeyi izinsiz ve yasal olmayan yollarla temin ediyorsun. Free nin anlamı nedir?kullana bilirsin ,indire bilirsin,karşılığında bisi istemiyoruz. Demektir. Ücretli ise bunun fiyatı budur. Emegimizin karşılığı olarak bu parayı istiyoruz demektir. Ama jb liler o programları izinsiz ,yasal olmayan yollardan karşılığını vermeden alıp kullanmaktir. Madem cebinde 2milyarlik telefon taşıyorsun,buna gücün yetiyor !ozaman 70tl ye bu tl e incecik kapak da alırsın 50 liraya koruma jelatinide alırsın 99 dolarada uygulama indirirsin.
    Burda Apple inda çok büyük hatası var. Madem jb yasak diyorsunuz derhal telefonları kirletsin ve geri dönüşümü olmaksızın çöp yaparsın. Yada bu jb li telleri takip edemiyorsan herkese bu uygulamaları acarsın. Benim fikrim budur kimine uyar kimine uyar kimine uymaz. Ama dogrusu budur.

Yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum.Şu ana kadar hiç filim,mp3 veya başka materyali telifine aykırı şekilde dowloand ettiniz mi veya çakma tabir edilen bir ürün kullandınız mı ?

Yok neden yanlış anlayim ,gençliğimde muhakkak olmuştur ama son zamanlarda öyle seyler yapmıyorum çünkü kendi iş yerimde emek karşılığı olduğu için dikkat ediyorum. Müzik indirmem çünkü sevmem film için de abimin kiralama mağazası var Ordan temin ediyorum kıyafette daha hiç çakma bisey giymedim

Bu şekilde yaşıyorsanız bana göre yorumunuzda tutarlıdır.Ben bunu merak etmiştim.kendi görüşümü söyleyeyim ; zamanında kendinizin yaptığı ve şimdi hata gördüğünüz şeyleri belirtirken sert ve direk suçlayıcı şekilde konuştuğunuz zaman karşı taraf direk tahrik oluyor ve ister istemez savunmaya geçiyor.Oysa ki biraz açıklayıcı yazıp tavsiyede bulunsanız daha etkili olurdu,belki tavsiyelerinize uyacak kişiler çıkardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carnadormania

Her jailbreak yapan ilaçlı uygulama yüklemiyor. İşkembenizden atıp adamın canını sıkmayın. JB ye laf eden yapmasın yapmayanı öldürecez demiyorlar. Telefonla içli dışlı olmak isteyen ki genelde öyledir yapar. Sadece gösteriş için aldıysa ki böyle tip çok türkiyede onlar yapmaz çünkü ne olduğunuda bilmez ve ben telefona 2 milyar saydıysam niye kalkıp uygulama için ayretten para vereyim. ?

esan sen işkembeden "Sadece gösteriş için aldıysa ki böyle tip çok türkiyede onlar yapmaz" ... ne yani jailbreak yapmayan herkes gösteriş için mi almış oluyor ???

not: jailbreak yapanlara da lafım yok isteyen yapsın ...
  • quote:

Her jailbreak yapan ilaçlı uygulama yüklemiyor. İşkembenizden atıp adamın canını sıkmayın. JB ye laf eden yapmasın yapmayanı öldürecez demiyorlar. Telefonla içli dışlı olmak isteyen ki genelde öyledir yapar. Sadece gösteriş için aldıysa ki böyle tip çok türkiyede onlar yapmaz çünkü ne olduğunuda bilmez ve ben telefona 2 milyar saydıysam niye kalkıp uygulama için ayretten para vereyim. ?

Ben jb yapmadım fakat gösteriş için de almadım.İnternetin kullanım kolaylığı, bankacılık hizmetleri, mail alış verişi çoğunu buradan yönetiyorum.İşkembeden atan kimmiş belli oldu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

koyu kısmın karşılığı = hırsızlık

kesinlikle katiliyorum.. jb yapmadim ben su an fakat yaparsam da ucretli uygulamalari bedava yuklemek icin yapmam.. sistemi kendi isteklerim dogrultusunda duzenlemek iyilestirmek tabiri caizse acik kaynak gibi kullanmak icin yaparim.. onun disinda kullanacagim uygulamayi jb olsun olmasin satin alirim.. ha zamaninda yuklemedim mi yukledim fakat jb'siz kullandigim zamanlarda o uygulamalari kullanamadigim icin satin almayi tercih ediyorum

• Bu forumda ilaçlı app yükleme konuları yasaklanmalı.Kimse mobil cihazlar bölümünün 1. Maddesine bakti mı?Yoneticiler bu mesajı duysun.

Böyle giderse yakında mağazadan iPhone nasıl çalınır uygulamalı anlatım vb. Konuları görebiliriz.

JB yapana sözüm yok çünkü cydia da da parayla appler satılıyor ifile vs.

Ben jb yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 5 Aralık 2010; 15:20:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

Yazılımcı arkadaşın dediklerini doğru bulmayıp; banka hesaplarının vs. çalınmasının mümkün olmayacağını düşünen arkadaşların başına geçmişlerinde hiçbir kötü olay gelmemiş anlaşılan.
    iPhone işlemcisi, ram'i, disk'i, işletim sistemi olan bir platform. Sıradan insanlar için elle tutulmayan, gözle görülmeyen kod'larla çalışıyor. Klavye ile yazıyor, mikrofon ile konuşuyorsunuz. Sıradan bir bilgisayarla olan ortak özellikleri yetmiyormuş gibi operatör üzerinden transmisyon yetenekleri de var. Takip edilebilir, uzaktan müdahale edilebilir, veri silinebilir, hattınıza girilebilir...
    İlk zamanlarda çoğu kullanıcı iPhone'un kontrolsüzce kontör/para götürdüğünü dile getirdi, programların internete kontrolsüzce bağlanmasını engelleyemediler vs. vs. Data hatlarını kapatanlar oldu, operatöre kızanlar oldu, internet'in "t"'sini silip telefonun bağlantı ayarlarını bozanlar oldu.
    Olmadı mı? Oldu... Ama bunlar zaten olması gereken şeylerdi. Cihazı tanıma sürecinde başa gelebilecek sıradan vakalardı. Herkes kendi çapında çözümler geliştirdi.
    Peki Jailbroken bir telefonda root şifresini değiştirmesini (cydia'da uyarıyı okuyup anlamayacak/forum forum dolaşmayacak birçok insan olduğunu biliyoruz) bilen kaç kişi var? 3 bilemedin 5... Hala bilgisayarına format atamayan adamları görüyorum, tanıyorum çünkü.
    Olayın root şifresinde biteceği de kesin değil zaten. Arayüze entegre birçok gizli kodu execute ediyor olabilir JB'li bir telefon. İstediği bir yere veri gönderebilir...
    Bu appstore'dan aldığınız bir programın güvenli olduğunu da garanti etmez tabi. Angry Birds belki 2011 ocak ayında voleyi vuracak, herkesin telefonunu donanımsal olarak etkileyip bozacak. Ama bu olduğu takdirde Steve Jobs bunun telafisini yapmak zorunda kalacak. Çünkü onay verdiği bir programı biz güvenerek 1 dolar karşlılığında satın aldık. Ardçıl etkilerinden Apple sorumlu...
    Saurik denilen arkadaşın izine rastlayamazsınız benzer bir vaka olsa...
    Bu kadar yazdım diye beni anti-JB'ci zannetmeyin, telefonuma ben de zamanında JB yaptım. Olayı özümsedim. Test ettim. Ölçtüm, biçtim...
    apptrackr.org'u anasayfam yaptım. winterboard, springboard cin con bir sürü şeyle uğraştım. Hoşuma gittiği yerler de oldu, beğenmediğim yerler de oldu. Bu kişiden kişiye değişen bir husustur. Şu sıralar JB ile ilgilenmiyorum. Uzun bir süre de ilgileneceğimi zannetmiyorum.

Ben sadece telefonumu kişiselleştirmek için JB yapıcam, ilaçlı program kullanmak bana uymaz diyenler garip geliyor bana.
    Hepimiz insanız kim ferrari'ye LPG taktırınca benzinlikten gaz almak varken 98 oktan süper benzin alır.
    Windows artık çoğu bilgisayarda satın alırken geliyor, kaç kişi office yazılımını yüzlerce dolar vererek satın aldı?
    Yeni taşındığınız apartmanda üst komşunun wireless ağına sızmaya hiç çalışmadınız mı?
    Rapid, hotfile vs vs. Binlerce hosting sitesinden megabyte'larca film/müzik indirmediniz mi?
    LOST, Prison Break serilerinin DN&R'da her sezon başına en az 100 lira olduğunu gördünüz mü?
    Ben yemyeşil sarma baklavaya antepfıstığı yerine kurutulmuş bezelye tozu koyulduğunu bildiğim bir dünyada yaşıyorum.
    Belki hepimiz küçük çaplı hırsızlarız sadece farkında değiliz... O yüzden kimseye hırsız damgası vurmanın anlamı yok.

JB olsun ya da olmasın kendi ihtiyaçlarımız doğrultusunda maksimum performansla kullandığımız sürece iPhone iyidir, hoştur.

iyi forumlar.

Dostum tamamen katılıyorum... Tam aklımdakileri anlatmışsın. Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

iyi forumlar.

Bu konuda sana katılıyorum.Bana göre jb hırsızlık değildir

• jb hırsızlıktır diyen yok zaten.telefonu kişeselleştirme adına yapılan jailbreak'e lafımız yok ama.ama ücretli olan programları ücretini ödemeden

kullanmaya ne denir ?

sanki adamlar hayrına uygulama yazıyorlar.alışmamışız tabi.bizim milletin illa önce başına gelecek sonra anlayacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

jb hırsızlıktır diyen yok zaten.telefonu kişeselleştirme adına yapılan jailbreak'e lafımız yok ama.ama ücretli olan programları ücretini ödemeden

kullanmaya ne denir ?

sanki adamlar hayrına uygulama yazıyorlar.alışmamışız tabi.bizim milletin illa önce başına gelecek sonra anlayacak...

Sana klişe soruyu sorayım.Hiç oyun, müzik, dizi, film vs indirdin mi ? Kullandığın herşey lisanslı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Çünkü JB'de hiçbir şey yok.
    Operatör ismi değiştirme, yazı tipi değiştirme gibi saçma sapan şeyler ilgimi çekmiyor.
    Attığın taş, ürküttüğün kurbağaya değmez.
    İkincisi, burada JB yaptığını söyleyen arkadaşları cuma günü verilecek bir dilekçe ile pazartesiye kadar nezarette tutmak mümkün.
    Korsan yazılım kullanılıyor başlıklı bir ihbarnameye bakar. Şu an bilişim suçları ciddi bir suç.
    Savcı zaten durumu öğrendiği zaman, kapınıza emniyetten arkadaşlar gelir.
    hele bir de haftasonu nöbetçi savcı yoksa, pazara kadar beklersiniz.
    bence yazarken bir daha düşünün.
    kazandığınız 3 kuruşluk kâr, size kepazelik olarak geri dönebilir.

JB yapanı nezarette mi tutacaklarmış Unlock yapanlar içinde darağacı hazırlamışlar mı..

İşte böyle jb yapmayı oyun&uygulama yüklemekten ibaret zannedenler olduğu sürece sen burda ne anlatsan ne yazsan boş..

• quote:

quote:

jb hırsızlıktır diyen yok zaten.telefonu kişeselleştirme adına yapılan jailbreak'e lafımız yok ama.ama ücretli olan programları ücretini ödemeden

kullanmaya ne denir ?

Sana klişe soruyu sorayım.Hiç oyun, müzik, dizi, film vs indirdin mi ? Kullandığın herşey lisanslı mı ?

evet.oyun , müzik ,program, film hiç bir şey indirmiyorum.ps3 kırıldığı halde hala orjinal kullanıyorum.

zamanında herkes gibi bende hata yapmış olabilirim.ama mühim olan hatalardan ders çıkarmak.hatanın , zararın neresinden dönülürse kardır.

bazen bu konu yüzünden yakın arkadaşlarımla bile tartışabiliyorum.ps3 sayesinde bizim gibi düşünenlerin sayısı oldukça arttı.

bu sayede Türk Psn ve Türkçe oyunlara yavaşta olsa kavuşmaya başladık.sayımız iphone içinde artarsa belki bir gün ilk satışa çıktığı

ülkelerden biri olur...(yada en azından bu kadar sonlarda olmayız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 5 Aralık 2010; 22:43:19 >

• Doritozz sen bir yazılımcı olduğun için böyle uygulamaların jb ile elde edilmesine dayanamıyorsun tabii ki. kendi yazdığın programın kırılıp internette gezmesini kimse istemez bu yüzden duygusal düşünüyorsun. bizim de çaylık var ama çayı devlete bile satamıyoruz sebebi ise bu satırları okuyan her 10 kişiden 5 inin kaçak çay kullanması.. bu emek hırsızlığı değil mi.
    jb li bir cihazda banka borsa uygulamalarını ben de güvenip kullanmam şahsen ama jb yapıp yüzlerce 3-5$ lık oyun, uygulamayı test ettikten sonra belirlediğin 20-30 uygulamayı satın alıp orjinale döndürüp kullanmak doğru olanı diye düşünüyorum. nede olsa fabrika ayarlarına bile döndürsen iTunes da satın aldığın ürün senin halâ...
  • quote:

quote:

quote:

kullanmaya ne denir ?

evet.oyun , müzik ,program, film hiç bir şey indirmiyorum.ps3 kırıldığı halde hala orjinal kullanıyorum.

zamanında herkes gibi bende hata yapmış olabilirim.ama mühim olan hatalardan ders çıkarmak.hatanın , zararın neresinden dönülürse kardır.

bazen bu konu yüzünden yakın arkadaşlarımla bile tartışabiliyorum.ps3 sayesinde bizim gibi düşünenlerin sayısı oldukça arttı.

bu sayede Türk Psn ve Türkçe oyunlara yavaşta olsa kavuşmaya başladık.sayımız iphone içinde artarsa belki bir gün ilk satışa çıktığı

abicim herkes takmıs ps3 e onu kırdıgın zaman aldıgın oyunla online oynayabiliyor musun. Yok yok yook. JB ile ps3 ü kırmayı nasıl kısaylama yapılabiliyor ki anlamis degilim. Birde JB= Hırsızlık buda yanlis 3-5 dolar icinde yapmadım bunu. Adam beni kısıtlıyorsa bende zincirleri kırmak icin elimden geleni yaparım. Bugun Apple benim malım bu alan alır almayan almaz deme sansıda yok. Zaten demezde Notebooklar dısında orjinal Windows cd si kaç kere hayatınızda gördünüz. Cogu yok. Sanatcılar aglarken kac kisi yazık artık mp3 indirmeyecegim dedi yada gidip bilgisayarında ki mp3 leri sildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReeaLs

quote:

quote:

quote:

kullanmaya ne denir ?

abicim herkes takmıs ps3 e onu kırdıgın zaman aldıgın oyunla online oynayabiliyor musun. Yok yok yook. JB ile ps3 ü kırmayı nasıl kısaylama yapılabiliyor ki anlamis degilim. Birde JB= Hırsızlık buda yanlis 3-5 dolar icinde yapmadım bunu. Adam beni kısıtlıyorsa bende zincirleri kırmak icin elimden geleni yaparım. Bugun Apple benim malım bu alan alır almayan almaz deme sansıda yok. Zaten demezde Notebooklar dısında orjinal Windows cd si kaç kere hayatınızda gördünüz. Cogu yok. Sanatcılar aglarken kac kisi yazık artık mp3 indirmeyecegim dedi yada gidip bilgisayarında ki mp3 leri sildi.

jb ile ps3 kırılmasını kıyaslamıyorum,ücretli olan bir oyunun bir uygulamanın ücretinin ödenmeden kullanılmasından ve bunun gayet doğal
    bir şeymiş gibi söylenmesinden- yazılmasından bahsediyorum.

burda jb ile logo..vs.. değiştirmeye laf söyleyen yok.

''Bugun Apple benim malım bu alan alır almayan almaz deme sansıda yok.'' bırak alır almaz demeyi Steve amca telefonun nasıl tutulması
    gerektiğini bile gösterir.

ama düşünce olarak zıt taraftayız.herkese kendi düşüncesinde , kendi yolunda selametle

iyi geceler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 5 Aralık 2010; 23:15:14 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.