Şimdi Ara

neden herkes bencil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben küfür edenler hariç herkese oyun sonu takdir atarım, rakip bile olsa. bana kimse atmıyor ve iyi oynadığım zamanlarda bile yok atan. heralde türk serverında bu kültür yok. birde kill için atlayıp ölen kamiller var, blue salmayanlar falan. çok bencil herkes. ihtiyaç meselesini geçtim, mesela jungle arada blue salar mide diyelim. bunların yanına gidiyoruz almak için işaret ediyoruz ping atarak resmen çarp atıyolar vermemek için. bu neyin davası.

• O honor olayı sadece hakedenlere verilir 10 oyunda bir atarım ben herkese verince ne anlamı kalıyor? Ayrıca jungdan mavi istiyorsun vermeyince bencil diyorsun wtf? Şahsen middeki adama güvenmezsem reksai bile oynarken mavi salmam. Asıl bencillik top yada jungle kalınca tank metasında kill alcam diye full ad herolar alıp hiçbir işe yaramamak bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

O honor olayı sadece hakedenlere verilir 10 oyunda bir atarım ben herkese verince ne anlamı kalıyor? Ayrıca jungdan mavi istiyorsun vermeyince bencil diyorsun wtf? Şahsen middeki adama güvenmezsem reksai bile oynarken mavi salmam. Asıl bencillik top yada jungle kalınca tank metasında kill alcam diye full ad herolar alıp hiçbir işe yaramamak bence.

Konu hakkında bir şey diyemem de yine de bu güven meselesini tam anlamıyorum. Daha hiç ölmemişim hiçbir şey olmamış ona rağmen vermeyen insanlar var ve sırf bu yüzden midde fight kaybediyorum. Güvenmeyin güvenin feeder olmadıktan sonra mavinizi mide verin cidden işine yarayacak. Ha dakika başı ölüyor ve motor olduysa bir şey diyemem.
    En azından bulunduğum eloda vermeme gibi bir durunla karşılaşmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O honor olayı sadece hakedenlere verilir 10 oyunda bir atarım ben herkese verince ne anlamı kalıyor? Ayrıca jungdan mavi istiyorsun vermeyince bencil diyorsun wtf? Şahsen middeki adama güvenmezsem reksai bile oynarken mavi salmam. Asıl bencillik top yada jungle kalınca tank metasında kill alcam diye full ad herolar alıp hiçbir işe yaramamak bence.

20 tane + lama hakkım olsa 20 kere + larım o derece haklı
  • Benden mavi isteyenler mavi alıp base attığı için genelde vermem. Bencillik konusunda: Low elodasın anladığım kadarıyla. Bencillikten değil oyun bilmemekten kaynaklanan bir durum var ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 19 Haziran 2015; 5:28:26 >
  • quote:

Kardeş mainim support ve support jungler, silverdan plata kadar max 20 maç bu iki lane hariç oynamışımdır, farm almaktan zerre anlamam, laneden 10 farmla falan çıkarım bazen, şimdi ben tank hero alıp 10 farmla çıkıp hiçbir işe yaramayım mı, yoksa Fiora,Try gibi herolar alıp en azından farmımla mı iş göreyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 19 Haziran 2015; 5:36:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.