Bildirim
NEDEN HERKES AKIL VERME DERDİNDE?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynen. Bir keresinde 95 tyt 60 ayt civarı olanlardan tavsiye istedim. Adamın biri tavsiye verdi. Başka zaman aynı adam bahsettiğim netlerden daha düşük netleri olduğundan bahsediyordu. Geçen sene kelimelerin yazımı ile ilgili biri başlık açmıştı. Doğruları yazmış araya yanlışları da yazmış. Ayıp gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube ana sayfam
- Son Tekrar
- Full Tekrar
- Gel Bir de Bizden Tekrar
- TYT'de Bunlar Çıkar
- Çıkmazsa Şerefsizim
- Buna Dikkat
- Şuna Dikkat
- 10 Soruda Bilmem Ne
- Sınavda bunları kesin yapmalısın
-BAŞARACAĞIZ
Youtubenin artik su rehberlik seylerini temizlemesi gerekiyor agzi olan konusuyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tıpı kazanmak
Tıp nasıl kazanılır
Tıp fakültesi vlog
Tıp fakültesi ögrencisinden tavsiye
Tıp motivasyon
Tıp için ders çalışma düzeni
Tıp öğrencisi hangi kaynaklari çözdü
Tıp için yapilmasi gerekenler
Tıp fakültesinde okumak
Tıp fakültesinde bir günüm
Tıp için yapilmasi gerekenler
Tıp kazanmak zor mu
Tıp da hayat nasıl
Tıp için mezuna kalmak
O dan tıp kazanmak
Tıp fakültesinde ne kadar harciyorum
Tıp okuyan müslüman genç kızlar izlesin
Sinava kadar herkez ne koparirsam kârdır kafasında olduklarından mokunu çıkarana kadar video atma peşinde
Hocam bu tabloyu yaratanlar utansın bu videolara talep var ki çekiliyor -
var öyle bi tayfa evet hocam ama sinir bozucu bir durum ya -
Vaktini bu tarz şeylerle ziyan eden var mı cidden? Ne instagram ne youtube deki boş beleş kanallarda takılıyorum. Herkese öneririm. İnterneti sadece ders videoları izlemek için kullanmak en iyisi. Motivasyonmuş, sınav taktikleriymiş vs. bunlar palavra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 14 Haziran 2019; 13:21:36 > -
hocam zaten bi dh'lı birinin oralarda takılma ihtimali bence yok ama karşıma çıkması sürekli beni deli etti. -
Hocam bence sınavlar için internetteki en kaliteli ortam Dh. dir. Buradaki insanlar Türkiye ortalamasının çok üstünde gerçekten. Kafaları çok farklı çalışıyor buradaki insanların.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 14 Haziran 2019; 13:26:39 > -
off en cok da tip okuyan bi kiz var tipla ilgili olsun olmasin her videosunun basligina TIP OGRENCISININ BIR GUNDE YEDIKLERI, TIP OGRENCISININ MAKYAJ RUTINI, TIP OGRENCISI CARTINI CURTUNU NASIL YAPIYOR diye baslik atiyor. kusucam onu gordukce ve her videosunun alti ablammm idolummm yorumlari dolu.
:) İdolle kalsa keşke fan hesapları da var bunların. -
Sınavımın yetişmemesine rağmen derece yaptım
2 boş, keşke yetişseydi
İlk 300deyim
Siz de yapabilirsiniz
Akıl vermek değil cep doldurmak derdinde hocam herkes. -
en sondaki iyiydi ama izledim beğendim -
-
Sizler gibi gerçek anlamda sorgulayan, eleştiren ve bilenle bilmeyeni, sahte olanla gerçeği, "koç" ile "çakalı" ayırt etmeyi bilen gençlerin burada olması umut veriyor açıkçası...
Yarınki sınavınızda yolunuz açık olsun...
Sonsuz başarılar... -
EYVALLAH HOCAM
Youtube ana sayfam
- Son Tekrar - Full Tekrar - Gel Bir de Bizden Tekrar - TYT'de Bunlar Çıkar - Çıkmazsa Şerefsizim - Buna Dikkat - Şuna Dikkat - 10 Soruda Bilmem Ne - Sınavda bunları kesin yapmalısın -BAŞARACAĞIZ |
Sizler gibi gerçek anlamda sorgulayan, eleştiren ve bilenle bilmeyeni, sahte olanla gerçeği, "koç" ile "çakalı" ayırt etmeyi bilen gençlerin burada olması umut veriyor açıkçası...
Yarınki sınavınızda yolunuz açık olsun... Sonsuz başarılar... |
Hocam bence sınavlar için internetteki en kaliteli ortam Dh. dir. Buradaki insanlar Türkiye ortalamasının çok üstünde gerçekten. Kafaları çok farklı çalışıyor buradaki insanların.
|
Aynen. Bir keresinde 95 tyt 60 ayt civarı olanlardan tavsiye istedim. Adamın biri tavsiye verdi. Başka zaman aynı adam bahsettiğim netlerden daha düşük netleri olduğundan bahsediyordu. Geçen sene kelimelerin yazımı ile ilgili biri başlık açmıştı. Doğruları yazmış araya yanlışları da yazmış. Ayıp gerçekten.
|
Youtubenin artik su rehberlik seylerini temizlemesi gerekiyor agzi olan konusuyor
|
Sınavımın yetişmemesine rağmen derece yaptım
2 boş, keşke yetişseydi İlk 300deyim Siz de yapabilirsiniz |
Benzer içerikler
- yks başvuru yabancı dil kısmı
- concerta 18 mg yorumlar
- tbs nedir
- msü zorluk sıralaması
- telegram tyt-ayt pdf grupları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X