Şimdi Ara

Neden hep Ruslar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neredeyse tüm oyunlarda heryer rus kaynıyor.Neden Avrupalılar gelmiyor oyunlarımıza?

Türklerden beter bir ırk olacağı hiç aklıma gelmezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Neredeyse tüm oyunlarda heryer rus kaynıyor.Neden Avrupalılar gelmiyor oyunlarımıza?

Türklerden beter bir ırk olacağı hiç aklıma gelmezdi

Rusları severim "davai davai digi plant the bomb idiota sleva sleavaaaaa, aaaaaaaaaa cyka blyat" :D adamlar çılgın bir maçta sadece deagle'la oynayan bir adam görmüştüm para 16000 adam deagle.
  • Konumundan kaynaklı hocam. Eğer ki doğudaki serverlara denk gelirsen doğal olarak batı ülkelerinden ziyade doğu ülkesi olan ruslara denk gelirsin. Ki biz de bir doğu ülkesiyiz. Eğer ki bu kadar şikayetci isen max pingi yüksek tut ki o modern batılılarla oynayabilesin. Ama insan her yerde insan. Polonyalıların ya da Almanların da tipi tip insanları az değil haberin olsun. Şu an LEM seviyesindeyim ve böyle tipi tipler geliyorsa 20 maçta bir geliyor. Rütben ne bilmiyorum ama yüksek rütbelerde o kadar rusa denk geldim emin ol diğer ırklardan farkları yok. Sadece nüfusları fazla olduğu için bize tipi tipleri çokmuş gibi geliyor. Yüzdelik dilim hesabı yani. Ki benim arkadaş listemde bir çok rus var ve hepsi de gayet ingilizce falan konuşur anlaşırız. Ayrıca beni oyuna başladım başlayalı hayattan bezdirenler ruslardan ziyade almanlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarında çok fırlamalar çıkıyo benim rus bi arkadaş var nezaman oyuna girsek rus biri çıksa ruski ruskii diye bağırır geçen bi rusun teki oyunda biz ses kayarken arkadan müzk açış davay davay diye biz oynamaya çalışıyoz adam orda patlıyo
  • Ruslar sorun değilde ah o Lehler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

Konumundan kaynaklı hocam. Eğer ki doğudaki serverlara denk gelirsen doğal olarak batı ülkelerinden ziyade doğu ülkesi olan ruslara denk gelirsin. Ki biz de bir doğu ülkesiyiz. Eğer ki bu kadar şikayetci isen max pingi yüksek tut ki o modern batılılarla oynayabilesin. Ama insan her yerde insan. Polonyalıların ya da Almanların da tipi tip insanları az değil haberin olsun. Şu an LEM seviyesindeyim ve böyle tipi tipler geliyorsa 20 maçta bir geliyor. Rütben ne bilmiyorum ama yüksek rütbelerde o kadar rusa denk geldim emin ol diğer ırklardan farkları yok. Sadece nüfusları fazla olduğu için bize tipi tipleri çokmuş gibi geliyor. Yüzdelik dilim hesabı yani. Ki benim arkadaş listemde bir çok rus var ve hepsi de gayet ingilizce falan konuşur anlaşırız. Ayrıca beni oyuna başladım başlayalı hayattan bezdirenler ruslardan ziyade almanlardır.

Max pingi yüksek tutmak sadece topluluk sunucularında işe yaramıyormu ? Cs nin kendi serverlarındaki oyunlarda bunu değiştirebiliyormuyuz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.