Şimdi Ara

Neden hep erkekler kızları dikizliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki neden hiç filmlerde yada dizilerde göremiyoruz bir kızın karşı binadaki soyunan erkeği camdan izlediğini? Neden hep soyunan taraf kız oluyor? İzlenen taraf kız yani hep. Ben hiç görmedim bir kızın soyunan bir erkeği izlediğini. Gören varsa söylesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şereflikoçhisar

Peki neden hiç filmlerde yada dizilerde göremiyoruz bir kızın karşı binadaki soyunan erkeği camdan izlediğini? Neden hep soyunan taraf kız oluyor? İzlenen taraf kız yani hep. Ben hiç görmedim bir kızın soyunan bir erkeği izlediğini. Gören varsa söylesin?

Demekki medya oyle istemis
  • biscolata reklamlarını herkes seviyor mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

Kızlar benim popoma cok bakıyor. Dar t-shirt giymistim bir kere kolumu sıkıyor göğüslere bakıyor. Her dediğime gülüyorlar. Merhaba desem gülüyorlar. Gercekten bizim Türk kızları kadar abaza görmedim. Ben değil sanki onlar beni şey edecek. Cok güzel gülüyorsun diyorlar bu rahatsız edici değil ama sürekli Cool deyip duruyorlar. Kızım cool falan değilim seni takmıyorum anlasana :( Bıktım valla öyle cok boy posum da yok 1.73üm ama anlamadım gitti. Taciz ediyorlar her gün

Sonra sabah uyandın donunda bi ıslaklık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Kızlar benim popoma cok bakıyor. Dar t-shirt giymistim bir kere kolumu sıkıyor göğüslere bakıyor. Her dediğime gülüyorlar. Merhaba desem gülüyorlar. Gercekten bizim Türk kızları kadar abaza görmedim. Ben değil sanki onlar beni şey edecek. Cok güzel gülüyorsun diyorlar bu rahatsız edici değil ama sürekli Cool deyip duruyorlar. Kızım cool falan değilim seni takmıyorum anlasana :( Bıktım valla öyle cok boy posum da yok 1.73üm ama anlamadım gitti. Taciz ediyorlar her gün

güldürdün ajhahsshshhshs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok enteresan eğer ortalama bir tipin varsa Türk kızlarının dibi düsüyor. Bu basıma gelen seyler

• quote:

Orijinalden alıntı: dilara4

aa bak bunu sorucaktım demekki öyle davranıyorsunuz cünkü sanki rahatsızmış ya da daha sert bakanlar oluyor da anladım simdi :)

Aynen o sert bakma işini ben de çok sık yaparım halbuki hoşuma gider bakmaları neden yaptığımı da bilmiyorum çevremdekiler az çok benim gibi gerçek manada rahatsız olan yok gibi bir şey

• quote:

genelde kız grubumuz varken dikizleriz tek başımıza bi erkeği dikizlemeyiz.

enteresan. neden tekken değil de kız grubu varken?

• mm tek başına olunca bi utangaclık çekingenlik oluyor hele kafa bi kız arkadaş olursa çok rahatlık basıyor hep dürteriz birbirimizi şuna bak diye:)
  • Yooo dikizliyoz

Yolda yürürken oha şunun tipe bak ne tatlıııığ diyoz ama erkekler genelde oha göte bak diyor

Fark orda

Tamam tamam

Oha kaslara bak didiğimiz de oluyı

(Kızlar adına konuştum ama ben demem tabiki dermiyim hiç? hayır demem)

• quote:

mm tek başına olunca bi utangaclık çekingenlik oluyor hele kafa bi kız arkadaş olursa çok rahatlık basıyor hep dürteriz birbirimizi şuna bak diye:)

hımm ilginç siz kızlar enteresan canlılarsınız :)

• bizim arkadaşlarda aynı aç köpek gibi bakıyorlar şahsen bakmayı doğru bulmam, git evde ne işin varsa hallet başkalarının eşine, kızına pis pis bakmayı yakıştıramam kendime.
    edit : burda evde işini hallet diyince bazı arkadaşlar yazmış. zihniyet sapık olunca video izlemeye gitmiş akılları video izleyin demeyi kastetmedim onuda yapabilirsiniz ama direk onu düşünmeniz bile zaten belli ediyor düşünce şeklinizi

Neden hep erkekler kızları dikizliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 26 Nisan 2017; 0:11:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Hocam kahkaha attirdin yav nr alem adamsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mutou

Yooo dikizliyoz

Yolda yürürken oha şunun tipe bak ne tatlıııığ diyoz ama erkekler genelde oha göte bak diyor

Fark orda

Tamam tamam

Oha kaslara bak didiğimiz de oluyı

(Kızlar adına konuştum ama ben demem tabiki dermiyim hiç? hayır demem)

Sen ne diyon harun abla dolandira dolandira anlatmissin basim döndü

• Foxin kullanıcısına yanıt
    Evde izleyip de yaparken o izlediğin kızların annesi babası abisi yok mu sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Erkeklerde olmayan şeyler var çünkü kızlarda

Mesela beyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhoryWarrior

quote:

Mesela beyin

Ben başka bişi kastetmiştim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GhoryWarrior

quote:

Mesela beyin

Ben başka bişi kastetmiştim

anladım zaten o yüzden beyin dedim.

• Yazdığım meşaj şeyolmamış sanırım ayşe abi tekrar yazıyom anammm

Sabah öğle akşam günde 3 defa tok karna okuman gerek yazdığımı 1 hafta oku sonra tekrar bi kontrole gel

• quote:

Orijinalden alıntı: şereflikoçhisar

Evde izleyip de yaparken o izlediğin kızların annesi babası abisi yok mu sence?

İşte aklı insanın fesat olunca böyle oluyor evde işini hallet derken ben adult videomu izle dedim sana ? kız arkadaşınlada olabilir veya başkası ilede yada senin dediğin gibi videoda izleyebilirsin. Dindar birisi değilim bunu belirtiyim belki ateist bile diyebilirsin bana din konusunda sorduğum soruları görünce ama benim beynim, aklım kabul etmiyor başkalarına aç köpek gibi bakmayı eğer sen hiç utanmadan vicdanın rahat şekilde bakıyorsan bakmaya devam edebilirsin, karışan yok. Bakınca elinize birşey geçmiyor bunuda bilmiş ol, sadece ahlak kurallarına uygun değil. O mesajdaki resim herşeyi açıklıyor zaten "Sorun kızlarda değil erkeğin nasıl eğitildiğindedir."

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.