Şimdi Ara

Neden Hep Burak YILMAZ eleştiriliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hep rakip takım taraftarlar'ı ve medya burağı hep karalamaya çalışıyorlar bu açık.

neden dir bu ? çekememezlik mi ? kuyruk acısımı ? nedir bu açıklasın bu eleştirenler.

selçuk inan,burak yılmaz ikilisinin ne kadar iyi anlaştıklarını biliyoruz böyle bir avantajımız varken bunu bitirmeyelim dostlar !

sahip çıkalım...

burak zaten bu eleştrilere geçen hafta cevabını vermişti.

Neden Hep Burak YILMAZ eleştiriliyor ?

• Bizim Türk milletine özgü bir durum diye düşünüyorum. Barcelona kadrosunu koysak bir tane adam kestirirler gözlerine onuda eleştiriler, gül geç bunlara.
  • Selçuk, Eboue, Semih, Engin, Dany...

Belki adlarını unuttuklarım da vardır, bunların hepsi sezon başlarında çok eleştirildi, sonuç? Sezon sonunda hortlatılan konularda hep beraber güldük. Transfer 2 hafta gecikti diye yönetimi yerden yere vuranları tanıyorum, transfer olunca benden daha çok sevindi hepsi; hatta yönetimi eleştirdiği için özür dileyenler bile oldu ama can çıkar huy çıkmaz misali 1 hafta sonra tekrar başladılar. Kafaya takmaya değmez, gördükçe kaydını alın sezon sonunda bol bol gülelim
  • Cevabı basit...

Rakip taraftarlar için "kıskançlık".

Bizim maç izlemeyen, youtube'dan transfermarkt'tan falan istatistik tutup kendini scout zanneden taraftar için de "gaza gelme"

Adam bakıyor onun FM'de beğendiği oyuncu alınmamış veya rakip taraftarlar da dahil olmak üzere bir kısım zevat balon demiş, ulan ben de diyeyim bari 2-3 de istatistik koyar kendimi tatmin ederim diye düşünüyor.

Sonra işler istediği gibi gitmeyince bu laflarını yemeyi de göze alamıyor. Sonucunda da böyle tipler ortaya çıkıyor.

Baksan hala bu maçtan sonra bile saçma sapan eleştirmeye kalkıyorlar adamı, delikanlı gibi çık söyle kardeşim... Bir görüş belirttim yanıldım de, hepimiz yanılmıyor muyuz? Önemli olan dik dur, yiğidi öldür hakkını ver.

Ama yok bu adam başta da kendi görüşünü söylemediği için şimdi söylediğini değiştirme cesaretini de gösteremiyor. Bu kafayla daha çok rezil olmaya mahkum bu bahsettiğim arkadaşlar, hiç kusura bakmasınlar...

• --------KEDİ--------
    CİĞER-----MINDAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama ne gol attı be
    fb-bjk taraftarı, yok beleşci,çirkef der dururdu,frikikten on numara gol atınca hiç biri güzel gol demez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.