Şimdi Ara

neden hep 9:41

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak iPhone 4 ümün kutusunda farkettim çevredeki diğer cihazlara da bakınca saatin hep 09:41 e ayarlı olduğunu gördüm bunun özel bir nedeni var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iseminoglu İ kullanıcısına yanıt
    İlk iphone o saatte lanse edildi şimdi baktım bir haber sitesinden merak edip :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iseminoglu

İlk olarak iPhone 4 ümün kutusunda farkettim çevredeki diğer cihazlara da bakınca saatin hep 09:41 e ayarlı olduğunu gördüm bunun özel bir nedeni var mı

dikkatli gozler seziyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheaperonepls

İlk iphone o saatte lanse edildi şimdi baktım bir haber sitesinden merak edip :)

tebrik ederim hocam araştırmacı ruh birşey daha ogrenmiş olduk

• quote:

Vay be

• cheaperonepls C kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki 3Gs 09:42

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet, 9 Ocak 2007 09.41 Bazi fotograflarda 09.42 yaziyor, neden bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç dikkat etmemiştim, ilginç geldi.
  • Doğru biliyorsam o modelin tanıtıldığı saat tam olarak kaçsa o modelin resminde de o oluyor.

• Scott Forstall; Biz ürün tanıtım sunumlarını hazırlarken hep ürünün o büyük gün yüzüne çıkma anını -ürün resminin ekrana yansıtıldığı anı- 40. Dakika olarak belirlemeye çalışıyoruz ve o an insanların olabildiğince gerçek saate yakın olan saati görmelerini istiyoruz. Ama biliyoruz ürün tanıtımları tam 40. Dakikaya gelmiyor.

Röportör: Yani birkaç dakika mı ekliyorsunuz?

Scott Forstall: "Evet, iPhone için biz bu süreyi 42 dakika olarak ayarladık ve bu hesaplamanın ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı, bizde iPad için bu süreyi 41 Dakika olarak ayarladık. İşte sihirli saatin sırrı buydu." demiş. Apple'ın etkinlikleri saat sabah 9'da başladığınıda unutmamak gerek.

• Bu kadar detaya inmeyi biliyosunuz da su sarz sorununa niye el atmiyosunu be ***** ****** *** ***** ****************
    Ohh, icim rahatladi

• Adamlar lansmanda neler düşünüyor yahu Bu inceliği gördükçe aklıma Surface lansmanı ve mavi ekran geliyor
  • aulkem kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir tespit olmuş 5S'e wifi ile 9 saat internette dolaşma süresi dediler ama benimkinin 5 saati geçtiğini hatırlamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.