Şimdi Ara

Neden Hakemler FENERİ Kayırıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanların tartışma konusu bu. Spor yazarları, eleştirmenler ve futbol camiası tartışıyor. Fenere torpil geçiliyormu? Benim görüşüm evet yönünde. kayseri erciyes futbolcuları isyan etti. Konya maçı unutulmaz zaten. Seviyeli bir şekilde bu konuyu tartışabilirmiyiz? Neden ve niye kayrılıyor hakemler tarafından Fenerbahçe?

• sewiyeli bi şekilde tartısılacak bişi değil ki bu..öle bişey yok.
  • Bak arkadaşım şimdi ben buraya birşey yazıcam ama birçok insana bu yazdıklarım zor gelecek inanmak istemiyecekler bana belkide hakaret edecekler ama ben duyduğumu yazıyorum belki yalan söylemiştir belkide doğru.

Ben fuarda görevliyken yanımıza bir abi geldi sattığım ürünleri inceliyordu. Benim arkadaşda ogün yanıma gelmişti bizde futboldan konuşuyorduk. Abide tartıştığımız konuyu duyunca oda girdi diyoloğa. Kendisini tanıttı. T.F.FEDERASYONUNDA GÖREVLİYİM dedi. Dediki türkiye ligi öyle bir lig ki dedi. Şampiyon olocak takımlar sezon öncesinde belirlenir dedi. Mesela dedi bu sene fenerbahçe olacak dedi. Çünkü fenerbahçe transfere çok para harcadı birde şampiyonlar liginde mücadele ediyor diye dedi. Bu dediği olaylar önecinde hakem hataları dağden yaşanmamıştı. Geçen senede şampiyon fenerbahçe olacaktı çünkü sezon öncesinde kararlaştırılmıştı. Dedi. trabzon fenerbahçe maçındaki o hatalar o yüzden yapıldı. Şayet trabzon o maçı kazansaydı şampiyon olacaktı. Bu da federasyon için başarısızlık olacaktı. Yani sonuç olarak bizim türkiye ligleri ne zaman adil bir şekilde yönetilirse o zaman avrupada başarı gelecektir diye bir konuşma yapmıştı. Bu güne kadar ki yaşanan olaylara bakınca harbiden doğru konuşmuş diyorum. Bu sene fenerbahçe şampiyon olcak. Diğer takımlarda bunu anladı artık. Çünkü biz mücadele etsek fenerbahçeye gol atsak bile hakem faktörü ortaya çıkıyor ve bizi yeniyorlar. Biz daha ne yapalım boşverin yorulmayalım yenerlerse yensinler öteki türlü nasıl olcak oynayıp kaybedeceğiz daha çok üzüleceğiz hiç değilse böyle oynamadık kaybettik oluruz. Bakınız örnek konya, rize ve trabzon maçları hakem yardımıyla kazanılan maçlar.

Fenerbahçe istediği kadar para harcasın avrupada başarı yakalayamaz nedeni ise futbolcuları hakem yardımıyla maç kazanmaya alıştırdıkları içn futbolcular sanıyorki avrupa maçlarında da hakem yardımıyla maç kazanıcaz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 14 Aralık 2005, 14:46:31 >

• böyle bir mantık var mı hocam. adama kimliğini göster demek gelmedi mi aklına hiç. ona bakarsan ben ce gider sallarım sagda solda ben şuyum işte şurda falanca işler şöyle yürür vs vs. ee o zaman bjk nın 100. yılındaki şampiyonlugu ne olacak. herkes bjk nin nasıl top oynadgını gördü. adamlar bazı maçalrda ciddi hakem hataları olsa da o sezon sampiyonlugu hak ettiler. Yani senın dedıgınden sunu cıkarıyorum: bjk de 100. yılı oldugu için sampiyon yapıldı. Alaattin cakıcı ne dşye girmiş işin içine o zaman. şampiyon yapan federayon ise? FB şampiyonlar liginde üst turları hedefliyorsa türkiye'de şampiyon olmasının neresi garip? Anelka'lar Alex'ler Appiah'lar ne için alınıyor? Kimse güzel yamış. tebrk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Bak arkadaşım şimdi ben buraya birşey yazıcam ama birçok insana bu yazdıklarım zor gelecek inanmak istemiyecekler bana belkide hakaret edecekler ama ben duyduğumu yazıyorum belki yalan söylemiştir belkide doğru.

Ben fuarda görevliyken yanımıza bir abi geldi sattığım ürünleri inceliyordu. Benim arkadaşda ogün yanıma gelmişti bizde futboldan konuşuyorduk. Abide tartıştığımız konuyu duyunca oda girdi diyoloğa. Kendisini tanıttı. T.F.FEDERASYONUNDA GÖREVLİYİM dedi. Dediki türkiye ligi öyle bir lig ki dedi. Şampiyon olocak takımlar sezon öncesinde belirlenir dedi. Mesela dedi bu sene fenerbahçe olacak dedi. Çünkü fenerbahçe transfere çok para harcadı birde şampiyonlar liginde mücadele ediyor diye dedi. Bu dediği olaylar önecinde hakem hataları dağden yaşanmamıştı. Geçen senede şampiyon fenerbahçe olacaktı çünkü sezon öncesinde kararlaştırılmıştı. Dedi. trabzon fenerbahçe maçındaki o hatalar o yüzden yapıldı. Şayet trabzon o maçı kazansaydı şampiyon olacaktı. Bu da federasyon için başarısızlık olacaktı. Yani sonuç olarak bizim türkiye ligleri ne zaman adil bir şekilde yönetilirse o zaman avrupada başarı gelecektir diye bir konuşma yapmıştı. Bu güne kadar ki yaşanan olaylara bakınca harbiden doğru konuşmuş diyorum. Bu sene fenerbahçe şampiyon olcak. Diğer takımlarda bunu anladı artık. Çünkü biz mücadele etsek fenerbahçeye gol atsak bile hakem faktörü ortaya çıkıyor ve bizi yeniyorlar. Biz daha ne yapalım boşverin yorulmayalım yenerlerse yensinler öteki türlü nasıl olcak oynayıp kaybedeceğiz daha çok üzüleceğiz hiç değilse böyle oynamadık kaybettik oluruz. Bakınız örnek konya, rize ve trabzon maçları hakem yardımıyla kazanılan maçlar.

Fenerbahçe istediği kadar para harcasın avrupada başarı yakalayamaz nedeni ise futbolcuları hakem yardımıyla maç kazanmaya alıştırdıkları içn futbolcular sanıyorki avrupa maçlarında da hakem yardımıyla maç kazanıcaz diye.

Alex kırmızı kart görüyor Avrupada, niye hakediyor. Ama Türkiyede Alexe müdahale eden kırmızı kartı görüyor. Bu fenerlilere birşeyleri anımsatıyordur. Ben tuttuğum takımımın kayırılmasını istemiyorum fakat tarafsız olunsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: karizmanihat

Alex kırmızı kart görüyor Avrupada, niye hakediyor. Ama Türkiyede Alexe müdahale eden kırmızı kartı görüyor. Bu fenerlilere birşeyleri anımsatıyordur. Ben tuttuğum takımımın kayırılmasını istemiyorum fakat tarafsız olunsun.

Alex'e müdahale edip kırmzı kart gören kaç kişi var türkiye'de? Ve ya Alex'in Türkiye'de kırmızı görmesi gerektigi halde görmediği kaç pozisyon var??????
    Sırf yazmış olmak için yazmayın kardeşim.
  • quote:

Bak arkadaşım şimdi ben buraya birşey yazıcam ama birçok insana bu yazdıklarım zor gelecek inanmak istemiyecekler bana belkide hakaret edecekler ama ben duyduğumu yazıyorum belki yalan söylemiştir belkide doğru.

Ben fuarda görevliyken yanımıza bir abi geldi sattığım ürünleri inceliyordu. Benim arkadaşda ogün yanıma gelmişti bizde futboldan konuşuyorduk. Abide tartıştığımız konuyu duyunca oda girdği diyoloğa. Kendisini tanıttı. T.F.FEDERASYONUNDA GÖREVLİYİM dedi. Dediki türkiye liği öyle bir lig ki dedi. Şampiyon olocak takımlar sezon öncesinde belirlenir dedi. Mesela dedi bu sene fenerbahçe olacak dedi. Çünkü fevnerbahçe transfere çok para harcadı birde şampiyonlar liginde mücadele idyor diye dedi. Bu dediği olaylar önecinde hakem hatalır dağden yaşanmamıştı. Geçen senede şampiyon fenerbahçe olacaktı çünkü sezon öncesinde kararlaştırılmıştı. Dedi. trabzon fenerbahçe maçındaki o hatalar o yüzden yapıldı. Şayet trabzon o maçı kazansaydı şampiyon olacaktı. Bu da federasyon için başarısızlık olacaktı. Yani sonuç olarak bizim türkiye ligleri ne zaman adil bir şekilde yönetilirse o zaman avrupada başarı gelecektir diye bir konuşma yapmıştı. Bu güne kadar ki yaşanan olaylara bakınca harbiden doğru konuşmuş diyorum. Bu sene fenerbahçe şampiyon olcak. Diğer takımlarda bunu anladı artık. Çünkü biz mücadele etsek fenerbahçeye gol atsak bile hakem faktörü ortaya çıkıyor ve bizi yeniyorlar. Biz daha ne yapalım boşverin yorulmayalım yenerlerse yensinler öteki türlü nasıl olcak oynayıp kaybedeceğiz daha çok üzüleceğiz hiç değilse böyle oynamadık kaybettik oluruk. Bakınız örnek konya, rize ve trabzon maçları hakem yardımıyla kazanılan maçlar.

Fenerbahçe istediği kadar para harcasın avrupada başarı yakalayamaz nedeni ise futbolculara hakem yardımıyla maç kazanmaya alıştırdıkları içn futbolcular sanıyorki avrupa maçlarında da hakem yardımıyla maç kazanıcaz diye.

O görevliye hangi takımı tuttuğunu sordun mu?

Demek FB'li futbolcular Türkiye'de nasıl olsa hakemler bize yardım ediyor. Biz Avrupa maçalarında da oynamıyalım nasıl olsa burada da bize yardım edecekler diyorlar ve oynamayıp onun için yeniliyorlar.

Bende sana şunu söylüyorum. Türkiye liginde sahaya atılan onlarca maddeye, seyircilerin yaptıkları taşkınlıklara Federasyon yeterli cezayı vermiyor diye seyirciler sürekli bunlara devam ediyor ve alşıkanlık haline getriyor.

Peki avrupa maçlarında seyirciler nasıl olsa federasyon bize göz yumuyor, bu maçtada istediğimizi yapalım sahaya yabancı maddeler atalım nasıl olsa Fifa'da ceza vermez mi diyor.
    Aksine o maçlarda seyirciler daha dikkatli oluyor. Uzunca bir zamandır da seyirci yüzünden takımların Fifa'dan ceza aldığını hatırlamıyorum.

FB'nin avrupada başarılı olamamasının bir sürü sebebi var ama. Bu sebeplerin içinde hakemler kesinlikle olamaz.

Hakem kayırma olayına ise..

FB'nin hakemler tarafından kollandığını söylediğiniz maçlarda, FB aleyhine verilen yanlış hakem kararlarıda olmuştur..
    Defalarca bunları belirtmemize rağmen sizler ısrarla FB lehine olanlar görmeye devam ettiniz. Hala da devam edeceksiniz.

O yüzden neden kayrılıyor sorunuza FB'lilerden bir cevap alamazsınız

En iyisi bunu 1. ağızdan hakemlerden öğrenin. Onlara sorun, neden böyle diye. Bakalım duymak istediğiniz cevapları onlardan duyabilecekmisiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 14 Aralık 2005, 15:16:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fb lehine hakem hatalarının oldugu maçlarda Fb alehyine bir kaç karar da ben vereyim bari:
    yer FB Şükrü Saraçoglu Stadyumu. FB-Gaziantep maçı. ikinci yarının ortaları. Durum 0-0 ve Appiah'ın dönen sutunu Nobre Vole-rövaşata karısımı bir vurusla aglara yolluyor. gol iptal ediliyor. (bo gol ofsayttı ve verilmedi dogru karar. ama hakem kayırsa son dk yı beklemez golu verirdi.)

Yine aynı maçta yan hakemın hemen gözünün önünde olan olayda Faruk topa elini 1 metre ileriye uzatarak vuruyor hakem serbest atış yerine korner veriyor.

Aklıma gelen başka bir maç da Bu hafta oynadıgımız Kaysei Erciyes maçı. Attıgımız gol ofsayt diye sayılmadı. Yine aynı maçta Semih faul yaptı hakem deam ettirdim faul yaptıgı oyuncu arkadan gelip direkt olarak semihi hakemın gözünün önünde itti ama hakem yine devam ettirdi. Konya macındaki anelka'ya yapılan penaltı.
    Bi de bu haftaki gs-bjk maçı: Ümit, Toraman'a küfretti Toraman hakeme dedi ama hakem oralı olmadı bile, Yalcın İ. Akın'ı indirdi kırmızıyı bırakın sarı kart bile cıkmadı.

****vs vs vs vs vs vs
    HAKEMLER DE HEP FB YI KAYIRIYOR CANIIIIIMMM

• Yaw adam diyeli yalan söylüyor görevli değil ama dedikleir doğru. Fenerbahçenin hakem yardımyla maçlar kazandığı yanlışmı. Anelkanın nobrenin voleybol oynaması nobrenin ofsayttan attığı gol. Alex in eline değsen faul vermeler. Verilen 3 maçlık cezaların kalkması. Saha kapatması veriliyor ardından iptal ediliyor. Yani bu tarz iyilik ler hep fenerin yararına yapılıyor. Buradanda farklı manalar ortaya çıkıyor. Şahsın anlattıklarını doğrular nitelikte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar
    Fb lehine hakem hatalarının oldugu maçlarda Fb alehyine bir kaç karar da ben vereyim bari:
    yer FB Şükrü Saraçoglu Stadyumu. FB-Gaziantep maçı. ikinci yarının ortaları. Durum 0-0 ve Appiah'ın dönen sutunu Nobre Vole-rövaşata karısımı bir vurusla aglara yolluyor. gol iptal ediliyor. (bo gol ofsayttı ve verilmedi dogru karar. ama hakem kayırsa son dk yı beklemez golu verirdi.)

Yine aynı maçta yan hakemın hemen gözünün önünde olan olayda Faruk topa elini 1 metre ileriye uzatarak vuruyor hakem serbest atış yerine korner veriyor.

Aklıma gelen başka bir maç da Bu hafta oynadıgımız Kaysei Erciyes maçı. Attıgımız gol ofsayt diye sayılmadı. Yine aynı maçta Semih faul yaptı hakem deam ettirdim faul yaptıgı oyuncu arkadan gelip direkt olarak semihi hakemın gözünün önünde itti ama hakem yine devam ettirdi. Konya macındaki anelka'ya yapılan penaltı.
    Bi de bu haftaki gs-bjk maçı: Ümit, Toraman'a küfretti Toraman hakeme dedi ama hakem oralı olmadı bile, Yalcın İ. Akın'ı indirdi kırmızıyı bırakın sarı kart bile cıkmadı.

****vs vs vs vs vs vs
    HAKEMLER DE HEP FB YI KAYIRIYOR CANIIIIIMMM

quote:

Yaw adam diyeli yalan söylüyor görevli değil ama dedikleir doğru. Fenerbahçenin hakem yardımyla maçlar kazandığı yanlışmı. Anelkanın nobrenin voleybol oynaması nobrenin ofsayttan attığı gol. Alex in eline değsen faul vermeler. Verilen 3 maçlık cezaların kalkması. Saha kapatması veriliyor ardından iptal ediliyor. Yani bu tarz iyilik ler hep fenerin yararına yapılıyor. Buradanda farklı manalar ortaya çıkıyor. Şahsın anlattıklarını doğrular nitelikte.

ee sen bu örnekleri veriyorsun da ben de yukarıda vermişim nolacak şimdi?

• Hocam verdiğin hatalar ufak hatalar maç kaybettirmiyor. Zatin hakem maçta öyle bir hata yaptıysa o hatayı telafi eder nitelikte size yardım elini uzatıyor. Ben hiç duymadım fener hakem yüzünden maç kaybetti. Ama fenerbahçe hakem yardımıyla maç kazandı lafını çok duyduk. Yalanmı
  • FB hakem yuzunden hiç maç ya da puan kaybetmedi mi yani??? Yok artık daha neler. Hocam iyice körelmişsiniz siz ya. Fazla uzaga gitmeye gerek yok. Sizinle yaptıgımız maçta daha ilk yarıda nobrenin kafa topuna cıkarken formasından cekilmesine hakem hiç birşey demedi. FB o golü atsa ts karsısında o kadara zorlanır mıydı? Tamam belki tekke nin de penaltıydı ama benım demek istedigim yapılan hatalar sadece fb lehıne degıl. siz sadece fb lehine yapılıyor gibi görmek istiyorsunuz. ee o zaman bu hafta neden bjkiler o kadar isyan ettiler gs macındaki hakeme? hakemler neden gs lehine karar verdi paso? Fb ini işine yarayan gs nın yenılmesiydi. Dediğin gibi hakem hatalrı hep FB lehine olsa gs nin bjk ye kaybetmesi gerekirdi. Haksız mıyım?
    EDIT: ufak hatalar demişsin. sonuca etki etmezmiş. yeri gelince de hakem inceden calıstı denmiyor mu? Boşver hocam bunları
    quote:

Hocam verdiğin hatalar ufak hatalar maç kaybettirmiyor. Zatin hakem maçta öyle bir hata yaptıysa o hatayı telafi eder nitelikte size yardım elini uzatıyor. Ben hiç duymadım fener hakem yüzünden maç kaybetti. Ama fenerbahçe hakem yardımıyla maç kazandı lafını çok duyduk. Yalanmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 14 Aralık 2005, 15:56:59 >

• Güzel soru güzel bir cevap verelim hakemler feneri kolluyorlar çünkü mevcut mhk fenere yakın isimlerden kurulmuştur.MHK atamalar kurulu başkanı oğuz sarvandır ki fenerli olduğundan kuşku duymuyoruz.Hal böyle olunca hakemler maç alabilmek için feneri kollamak zorunda kalıyorlor.Fenerin istemediği hakemler kızağa çekilirse hakemlerde korkudan eyyam yaparlar.Bu noktada caydırıcılığı olmayan tek klüp beşiktaştır çünkü mhk seçimlerinde beşiktaş başka bir yönetimi destekledi ve kaybetti böylece mhk'da beşiktaş lobisi kalmadı.Bunu 3 senedir gözümüze sokuyorlar zaten demekki nedir medeniyet ayrıntılardır detayları görmeden gerçeği kavrayamazsın.
  • quote:

Yaw adam diyeli yalan söylüyor görevli değil ama dedikleir doğru. Fenerbahçenin hakem yardımyla maçlar kazandığı yanlışmı. Anelkanın nobrenin voleybol oynaması nobrenin ofsayttan attığı gol. Alex in eline değsen faul vermeler. Verilen 3 maçlık cezaların kalkması. Saha kapatması veriliyor ardından iptal ediliyor. Yani bu tarz iyilik ler hep fenerin yararına yapılıyor. Buradanda farklı manalar ortaya çıkıyor. Şahsın anlattıklarını doğrular nitelikte.

Hocam peki diyelimki şampiyonlar önceden belli oluyor. Peki bu sıraya TS neden giremiyor. Hiç düşündün mü
  • Yaw arkadalar koskoca federasyon başkanı sayın levent bıcakcı seçime gitme gerekçelerinin fenerbahce lehine verilen hakem kararlarının olduğunu açıkladı akşan tv lerde buğün gazetelerde yazıyor Hürriyet gazetesinde manşet
    burası Türkiye burda sezon başında şampiyonda belli olur küme düşende Şaşılacak bir durum federasyon başkanının açılamalarına bak ..
  • Nedeni belli; Aziz Yıldırım UEFA'dakileri satın alamayınca buradakileri satın alıyor.
  • satın aldıklarımız içinde sizde varsınız
    quote:

Orjinalden alıntı: montoya

Nedeni belli; Aziz Yıldırım UEFA'dakileri satın alamayınca buradakileri satın alıyor.
  • Aziz'in parası bizi almaya yetmez. Neyimizi alabileceğini söylerdim ama terbiyem müsade etmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

satın aldıklarımız içinde sizde varsınız
    quote:

Nedeni belli; Aziz Yıldırım UEFA'dakileri satın alamayınca buradakileri satın alıyor.

• paraya boğarız sizide
    quote:

Aziz'in parası bizi almaya yetmez. Neyimizi alabileceğini söylerdim ama terbiyem müsade etmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

satın aldıklarımız içinde sizde varsınız
    quote:

• koskoca federasyonun gitme nedeni bir tek FB mi yani? Milli takımın turnuvalara katılamaması, gs nin fb nin bjk nin avrupada basarısız olması (dolayısıyla türk futbolu geriledi hatta şöktü) gitme nedenlerinden degıl de Fb lehine verilen kararlar öyle mi? Kaldı ki adam istifa nedenlerinden birinin bu oldugunu söyledi. Diğer nedenler neden sorulmadı? Bu başkasına camur atıp (FB'ye ya da hakemlere artık nesye işte) sucu olabildigince kendınden uzak tutmaktan başka bir şey degıldır. Serefsizliğin de ta kendısıdır.
    quote:

Orjinalden alıntı: pupayelken2005

Yaw arkadalar koskoca federasyon başkanı sayın levent bıcakcı seçime gitme gerekçelerinin fenerbahce lehine verilen hakem kararlarının olduğunu açıkladı akşan tv lerde buğün gazetelerde yazıyor Hürriyet gazetesinde manşet
    burası Türkiye burda sezon başında şampiyonda belli olur küme düşende Şaşılacak bir durum federasyon başkanının açılamalarına bak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 14 Aralık 2005, 18:53:06 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.