Şimdi Ara

Neden Gelişmiş Ülkeler IE Kullanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABD, Kanada, İngiltere, Japonya, Çin, Güney Kore, Avustralya, Belçika, Hollanda, Danimarka gibi gelişmiş ülkelerde IE kullanılmasının bir sebebi var mı? Yani bu adamların bildiği bir şey mi var ki IE kullanıyor?

• çünkü onlar bizim kadar bilgisayardan anlamıyolar
  • Yeşil chrome , turuncu firefox kırmızı da opera mı oluyor ?
  • Diğer browserları yüklemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aal izz Well!

ABD, Kanada, İngiltere, Japonya, Çin, Güney Kore, Avustralya, Belçika, Hollanda, Danimarka gibi gelişmiş ülkelerde IE kullanılmasının bir sebebi var mı? Yani bu adamların bildiği bir şey mi var ki IE kullanıyor?

hocam İE nin son sürümünü dene chrome kadar hızlı
  • Yurt disinda yasiyan birisi olarak bunu cevapliyabilirim.

Butun belediyeler bankalar gibi gibi yuksek guvenlikli yerler IE seciyor bununda sebebi stabil olmasi ve sorumlulugun Microsoftta olmasi.Yani Microsoft guvencesiyle web sayfalarini yapiyolar.

Firefox a göre yapsalar bi sayfa patlasa kim bunun sorumlusu
  • çünkü IE=Windows=Microsoft=Amerika=Tüm Dünya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keta35

çünkü IE=Windows=Microsoft=Amerika=Tüm Dünya

mevzu o degil arkadasim acikladigim gibi sorumlulugun ve guvencenin arkasinda microsoft var.Mevzu budur.Ben zaten bu meslegin icindeyim 12 senedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakLas1rkeN.

Yeşil chrome , turuncu firefox kırmızı da opera mı oluyor ?

Evet.

@[Raist]

Saçmalamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bguzelsoyy

quote:

mevzu o degil arkadasim acikladigim gibi sorumlulugun ve guvencenin arkasinda microsoft var.Mevzu budur.Ben zaten bu meslegin icindeyim 12 senedir.

o zaman bu işte birşey var

• quote:

quote:

Sen bi ara mesleginle ilgili konu acmistin sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

quote:

quote:

Evet mevzusu gecmisti ordan resmi hatirliyor olabilirsin.

Dedigim gibi sorumlulugun ve guvencenin arkasinda Microsoft var.Cogu guncellemelerin yenilikliklerin iyi kisiler ve bilir kisiler tarafindan yapilmasindan dolayi.

• Biraz yavaş olsun sağlam olsun.
    IE candır.

Mesleğim de bilgi işlem uzmanı.
  • Ben de IE kullanıyorum ne yani şimdi ben gelişmiş ülkemiyim ???
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

quote:

quote:

Evet mevzusu gecmisti ordan resmi hatirliyor olabilirsin.

Dedigim gibi sorumlulugun ve guvencenin arkasinda Microsoft var.Cogu guncellemelerin yenilikliklerin iyi kisiler ve bilir kisiler tarafindan yapilmasindan dolayi.

IE için A.d.b.l.o.c.k yok onu nasıl hallediyolar?

• quote:

Orijinalden alıntı: yakLas1rkeN.

Yeşil chrome , turuncu firefox kırmızı da opera mı oluyor ?

evet doğrudur... afrika hep turuncu bizim yurttaki zencilerde hep firefox kullanıyor internet cafede :D
  • kurumsal alanda çok kullanılması bu istatisliğin oluşmasındaki en büyük etken.

firmalar bilgisayar yada yazılım sorunuyla falan uğraşmak istemezler ve bu işler için destek veren şirketlerle anlaşırlar. tabiki hemen her firma windows kullanıyor ve destek deyince de en fazla desteğe sahip olan sağlayıcı da microsofttur.

yani herhangi bir firma iş yoğunluğu içinde yazılımsal bir problemle karşılaştığında hemen alo deyip bu problemi nokta atışı çözdürebileceği bir destekçiye ihtiyaç duyar ve işte bu alanda microsoft un ileri olduğu için direk onu seçiyolar.

IE kullanımını uçuran asıl etken bu bence. yoksa internetle içli dışlı olan bi ev kullanıcısı ie kullanırmı? pek zannetmiyorum.
  • quote:

quote:

Ayrica bu ulkelerde Xbox PS3 den daha yaygin oldugundan xboxtaki IE'yi de unutmamak gerek.
    Bide IE'yi entegre etmek diger sistemlere gore daha kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

kurumsal alanda çok kullanılması bu istatisliğin oluşmasındaki en büyük etken.

firmalar bilgisayar yada yazılım sorunuyla falan uğraşmak istemezler ve bu işler için destek veren şirketlerle anlaşırlar. tabiki hemen her firma windows kullanıyor ve destek deyince de en fazla desteğe sahip olan sağlayıcı da microsofttur.

yani herhangi bir firma iş yoğunluğu içinde yazılımsal bir problemle karşılaştığında hemen alo deyip bu problemi nokta atışı çözdürebileceği bir destekçiye ihtiyaç duyar ve işte bu alanda microsoft un ileri olduğu için direk onu seçiyolar.

IE kullanımını uçuran asıl etken bu bence. yoksa internetle içli dışlı olan bi ev kullanıcısı ie kullanırmı? pek zannetmiyorum.

Guzel bi aciklama.

• Herhangi bir olumsuzluğa karşı baş edebilmek için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.