Şimdi Ara

Neden Filmli Camlara İzin Verilmez? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Belirli bir koyuluğa kadar serbest olması gerektiğini düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Yaşadığım şehirde 15 - 16 yıldır bir trafik çevirmesine denk gelmedim. 20-30 yıl önceki gibi çevirme yapıp ehliyet-ruhsat kontrolü yapılmıyor artık. Ya radar çevirmesi oluyor ya da aranan vatandaşlar varsa onları bulmak için çevirme yapılıyor. Yani, trafik polislerinin aracın içini görmeye ihtiyaçları yok. Zanlı arayan asayiş polisleri ve sivil polislerin, jandarmanın ihtiyacı var. Gelen arabayı durdurduktan sonra içindekinin yüzünü görmeyi beceremeyen bir polis veya jandarma varsa hemen istifa etsin zaten. Arabayı durdurmuşsun, diyelim ki aradığın adam arka koltukta ve arabanın yan ve arka camları simsiyah. Haliyle içi görünmüyor. Öyle bakmadan, adamı arabadan indirmeden gönderirmisin arabayı yani? Silahın var, şuyun var buyun var.

Avrupa ve amerikada belirli bir orana kadar serbest olduğuna göre; bu "arabanın içini görme" bahanesini de çözmüşlerdir. Amerika'da nasıl saydırıyor polis kaçanın arkasından! Sıkıysa kaç polisten!

Peki içerden ateş etse adam? Nasıl olsa içerisi görülmüyor, dur in arabadan vs derken içerden bir el sıktı... Olamazmı?

• Bu da bir ihtimal tabi. Ama aranan herkes böyle silah taşıyıp çevirmede önüne gelene sıkıyor mudur? Şimdiye kadar böyle bir haber duymadım ben. Olmuşsa, kusura bakmayın. Duran bir arabadan dışarıdaki görevliye ateş etmek aptallık olur, zira çevirme 1 kişi ile yapılmıyor. Sen bir tane sıkarsın, dışarıdakiler seni eleğe çevirir. Neyse, niyet bozuk olduktan sonra ihtimal sayısı da artar. Allah esirgesin...

• kaza olduktan sonra aracın camlarının kırılıp içeriye ulaşılmasına engel olduğu için yasak olduğunu biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bariskaratas

quote:

Orijinalden alıntı: yanar46

ama 1 numara serbestt

yok öyle bir şey ya.
    o kadar yazıyoruz okumuyor musunuz?
    araca sonradan taktığınız hiç bir şey yasal değil.
    onaylatmanız lazım emniyetten.

www.camfilminedir.com.

burda ulaştırma bakanlığı kararnamesi de vardı

Polis Bişey demiyor ama muayenede hafif kusurlu kesiyor polis sök dersede sökmek zorundasın tamamen polise kalmışşş

• quote:

Orijinalden alıntı: ks16

kaza olduktan sonra aracın camlarının kırılıp içeriye ulaşılmasına engel olduğu için yasak olduğunu biliyorum

güvenliğe en çok önem veren firma volvo. camları lamine.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.