Şimdi Ara

NEDEN FENERBAHÇE MALDONADO'YU TRANSFER ETTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar ndn maldonado gibi bi adama bosuna para harcadılar şimdide satmak istiyolar anlamadım bence bosa bi transferdi bosuna para verdiler

• ?
  • Sor diye
  • İyi oynamasını bekliyolardı, beklenen performansı gösteremeyince küttt.........
    Ülkesinin en iyi oyuncusu demişlerdi
  • Fenerbahçe'de para bol,harca harca bitmiyor.
    Bir transfer Fos çıktı diye oturup ağlamaz.

NOT:Bu günlerde herkes Fenerin bütçesini,şuyunu,buyunu sorgular olmuş.Bu sebepten ötürü ancak yukarıdaki gibi bir cevap verebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi41

evet arkadaslar ndn maldonado gibi bi adama bosuna para harcadılar şimdide satmak istiyolar anlamadım bence bosa bi transferdi bosuna para verdiler

Nedeni bence çok basit.

Aurello son dönemlerde sürekli gideceğini söylüyordu. Maldonado'yu Aurello'nun alternatifi olarak transfer ettiler, fakat Maldonado beklenileni veremeyince gereksiz transfermiş gibi göründü.
  • Maldonado'ya bonservis ödenmedi, hem ödense de bunu sorgulamak kismeye düşmez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gereksiz bir transfer değildi alternatif ti ama takımın ruhuna uymdı ayak uyduramadı. en mantıklısı kiraya verilmesi, en azından lige ayak uydurmalı neler yapabildiğini görelim ki seneye orta sahamızda saglam bir adam var diyebilelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: jedi41

evet arkadaslar ndn maldonado gibi bi adama bosuna para harcadılar şimdide satmak istiyolar anlamadım bence bosa bi transferdi bosuna para verdiler

Nedeni bence çok basit.

Aurello son dönemlerde sürekli gideceğini söylüyordu. Maldonado'yu Aurello'nun alternatifi olarak transfer ettiler, fakat Maldonado beklenileni veremeyince gereksiz transfermiş gibi göründü.

evet olay tamamen bundan ibaret. aurello gittiği zaman hazırlıksız olmayalaım diye transfer edildi ama bu kadar verimsiz olacağı düşünülmemişti tabi.
    belki de yeterince güvenilmedi yada şans verilmedi bilemiyorum.

• bence hemen gitmesi gerek.yha adam ayaginda tutmuyo yopu gelince direk pas atiyoama bencede aurelio gitmek istedigi icin yapilmis bi transfer
  • Muhabbet olması amacıyla transfer edilmiş bir oyuncudur.
  • bizimkiler fm falan oynuyorlar herhalde orda baya iyi ondan alınmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.