Şimdi Ara

Neden Cobblestone sevilmiyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Profesyonel oyunculara hangi mapi tamamen banlamak istediklerini sorduklarında en çok cabble cevabını vermişler zaten videoda var.Peki neden böyle düşünüyorlar anlamadım.Mapin neyini eksik görüyorlar?Yoksa sadece takım olarak bu haritada kötü olduklarından dolayı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 27 Temmuz 2017; 23:20:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yıldır CsGo oynuyorum hala başlıktaki gibi bir mape rastlamadım

• türklere cbble oynatmasınlar da yabancılar sevsin sevmesin np.
  • CT oynaması aşırı zor bana göre. İyi ve seri oynayan bir T ilk yarını en az 10 roundla bitiriyor.
  • Nipten biri diyordu onun dediği gibi, alan çok büyük ve inanılmaz fazla obje var,bunlar hem dikkat dağıtıyor hem de rakip şaşırtıyor. CT'de hatasız oynamak lazım organize oynayan bi T takımı acayip rahat giriyor bomb sitelara. Map aslında şekil olarak güzel ama gereksiz büyüklükte bi alanı ve çok gereksiz objeleri var. Güzel bi update yapıp düzenlerlerse hoş map olur
  • yüksek IQ gerektirir

• hey gidi cbble, şimdilerde cobblestone. bence mükemmel bi map. cs:go'daki ilk hali hard CT map idi. bu hali çok daha dengeli. şu hali T mapi falan da değil bence, tam ortada bi map. insanların sevmediği yönü sitelardaki kamp noktalarının fazlalığı. T de site a ulaşana kadar her tarafı check etmekten paranoyak oluyo insan. aynı şekilde retakeler de böyle sıkıntılı. train ve cbble retakelerde paranoyak yapıyor adamı.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Gerçekten de öyle mouseyi bi sağa bi sola çekmekten helak oluyorum o sırada biri çıkıp vuruyor

• Dünyanın en iyi map'i Cobblestone'dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukgns

Dünyanın en iyi map'i Cobblestone'dur.

ov. de harika map
  • god bak shiro abine söylerim biliyorsun cbble adamın özel ilgi alanı,ona göre best solo in world
  • gereksiz derecede büyük bir map.

ayrıca renk uyumu kötü

"dust2 çok kötü yeaaa" deyip cool olan tiplerin favori mapı
  • Şahsen ben seviyorum ama profesyonel oyuncuların söylediği gibi kontrol edilecek alan, açı vs... çok var. Organize oynayabilem takım rahatlıkla kazanabilir.
  • fazla büyük, ct de agresif oynamak imkansıza yakın. oynasan da her türlü terörlerin aimine düşüyorsun drop boostlasan, long a açılsan veya mid pushlasan terörler her türlü free kill alabilecek pozisyonda oluyor.

bütün haritaların mantığında "b" dar ve girilmesi/retake atılması zor alandır. cache,d2,mirage,inferno,train hepsine bakın. ancak cobble da durum tersi 4 kişi b tutuyor genelde ki bi haritada 4 kişinin bi yeri tutması bence saçmalık. bilmiyorum ben prolara katılıyorum oynamayı pek sevmediğim bir map. yenilenmiş d2 ve cache lazım artık.
  • Fazla büyük.Aim koyarak biyere çıksan başka yerden vuruluyosun.Ben bu yüzden sevmiyorum.Aynı şekilde mirage de sevmiyorum.Fazla takım oyunu istiyo.Smoke+flash falan.En iyisi overpass
  • Çol büyük harita ve aynı zamanda hem rush atmak hem de site savunmak çok zor o yuzden. Aydica t sife harita oldugu icin, genelde t olarak baslayan takim 10 raunt aliyor ilk yari. Bu da morali bozuyot diger takimin.

• t sided değil neredeyse %50-%50. klasik maplere benzemiyor yeni tarza ayak uyduramayanlar sevemiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut372 kullanıcısına yanıt
    overpassde sis ve flas bilmeden t iken nasil giriyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Longda cross koyulan yer belli.Midden çıkarken cross koydugun yer belli.Ve lağımdan girerkende aynı şekilde.Tepki verebileceğin mesafeler dar.Yerler belli.Ha vurursun vurulursun orası ayrı.Ama cbble da öyle değil.Biyere cross koyuyosun bakıyosun ha tamam boş dediğin an 2 metre sağından cıkıp vuruyo seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut372 -- 28 Temmuz 2017; 23:34:17 >
  • mesut372 kullanıcısına yanıt
    iyide hocam b için mesela lağamdan giriyosun,bakılacak çok yer var.ctnin orda boost yapılmış olabilir,heaven var,pit var,toxic var.bombsitedaki kutuların oralara çıkan var,çuvalların ordan tutan var,kolonun ordan awp ile tutan bile var..Varda var yani sis ya da flaş bilmeden b ye nasıl giriliyor anlamadım hala.

Cobble içinde konuşmak gerekirse aim koyulup beklencek yerler belli yine b için diyorum tabi.1-2 yeri yaktığın zaman bakılacak az yer kalıyor bana göre
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.