Şimdi Ara

Neden Çizgi Filmlerde Bu Tarz Çizimler Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.imdb.com/media/rm1196675840/rg1176148480?ref_=hm_snp_i1
    Ne tür bi amaçla konulmuş olup ne tür bir etki gösteriyor olabilir ki bu çizimler?* Tartışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 5 Aralık 2013; 20:15:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

http://www.imdb.com/media/rm1196675840/rg1176148480?ref_=hm_snp_i1
    Ne tür bi amaçla konulmuş olup ne tür bir etki gösteriyor olabilir ki bu sübliminaller? Tartışalım.

masonlarin yuzunden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

http://www.imdb.com/media/rm1196675840/rg1176148480?ref_=hm_snp_i1
    Ne tür bi amaçla konulmuş olup ne tür bir etki gösteriyor olabilir ki bu sübliminaller? Tartışalım.

masonlarin yuzunden

Ama onlar ne tür bi kazanç elde ediyor böylelikle? İlahi din ibadetlerini anlamlandıramadığım gibi bu "kötü" inançla yapılan şeyleri de anlamlandıramıyorım. Küçük çocuklara el altından büyük alet gösterince sevap mı kazanıyorlar?

• şu aşağı doğru sarkan bez parçası alet gibi gözüküyor diyorsunuz da ben resme bakınca hiç ben de öyle bir etki bırakmadı

Orijinalden alıntı: waitisova'Blazac

şu aşağı doğru sarkan bez parçası alet gibi gözüküyor diyorsunuz da ben resme bakınca hiç ben de öyle bir etki bırakmadı

Çıkarmamız gereken sonuç nedir, kendi fesatlığımız mı? Apaçık bir şekilde kötü amaçla çizilmiş bence anlık olarak benzetilmemesi onu aklamaz. Zaten* bu sadece bir örnek, Disney'in her çizgi filminde var bu tarz şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 4 Aralık 2013; 1:58:23 >

quote:

şu aşağı doğru sarkan bez parçası alet gibi gözüküyor diyorsunuz da ben resme bakınca hiç ben de öyle bir etki bırakmadı

Çıkarmamız gereken sonuç nedir, kendi fesatlığımız mı? Apaçık bir şekilde kötü amaçla çizilmiş bence anlık olarak benzetilmemesi onu aklamaz. Sühem bu sadece bir örnek, Disney'in her çizgi filminde var bu tarz şeyler

eğer özellikle oraya konulmuş bir amaç uğruna çizilmiş ise bunu bilmeyen insanlarda bırakacağı etki herkese göre aynı olmalı değil midir, siz farklı ben farklı algılıyorsam burda mesaj vermek için boşuna uğraşmış oluyor bu adamlar

gerçi siz bunun subliminal olduğu iddiasında bulunuyorsanız sizin bilinçli halinizle bunun farkında olmanız olası değildir teknik olarak, bilinçli ve defansif olarak baksanız bile ilk bakışta yüzdeyüz çözemezsiniz işi, bilinç algınızın limitlerinin altında kalarak o anda farkedilemeyen doğrudan bilinçaltına etki ederek algınıza yön veren birşeydir subliminal, sizin ondan bi anlam çıkarmanız gerekmiyor yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herçeşit Aksiyon Bu Video'da
    19 yıl önce açıldı
    Ne tür karakterler var bu oyunda?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Çıkarmamız gereken sonuç nedir, kendi fesatlığımız mı? Apaçık bir şekilde kötü amaçla çizilmiş bence anlık olarak benzetilmemesi onu aklamaz. Sühem bu sadece bir örnek, Disney'in her çizgi filminde var bu tarz şeyler

eğer özellikle oraya konulmuş bir amaç uğruna çizilmiş ise bunu bilmeyen insanlarda bırakacağı etki herkese göre aynı olmalı değil midir, siz farklı ben farklı algılıyorsam burda mesaj vermek için boşuna uğraşmış oluyor bu adamlar

gerçi siz bunun subliminal olduğu iddiasında bulunuyorsanız sizin bilinçli halinizle bunun farkında olmanız olası değildir teknik olarak, bilinçli ve defansif olarak baksanız bile ilk bakışta yüzdeyüz çözemezsiniz işi, bilinç algınızın limitlerinin altında kalarak o anda farkedilemeyen doğrudan bilinçaltına etki ederek algınıza yön veren birşeydir subliminal, sizin ondan bi anlam çıkarmanız gerekmiyor yani

Haklısınız, sübliminalin anlamını çarpıttım sanırım biraz, bilgisizlikten herhalde. Onun dışında, hala art niyetsiz bir çizim olmadığını düşünüyor ve çizimin amacını merak ediyorum.
    Sikkofield dan aldım bunları da:
     Neden Çizgi Filmlerde Bu Tarz Çizimler Var? Neden Çizgi Filmlerde Bu Tarz Çizimler Var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 4 Aralık 2013; 2:11:13 >

• kusura bakmayında kişinin fikri neyse zikri de odur.

PSN : Jeopol
  • _____________________________
    Hayatı yakalamak için bugün ne yaptın?

• 69 deyince 31 deyince aklına ilk olarak üreme organın geliyorsa işin içine fesatlik girer.

hatta bu tip şeyleri paylaşan sizler ,eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek misali , küçük çocuklari ve gençleri iddia ettiğiniz gizli örgütten daha cok etkiliyorsunuz.

PSN : Jeopol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çizgi_

İnsanları ahlaksızlaştırmak ve onları cinselliğe susatmak için olabilir mi? Zaten söylediğim gerçekleşmiş durumda ama neyse...

Bu tip şeyleri sadece cinsellik düşünen insanlar başka kimse görmüyor ki. Sen baktığın her yerde cinsel öğe ararsan, tabi ki bulursun.
  • Bu gozle bakip, filmin icinden ozenle secersek bazi dini filmlerde bile bunun benzerlerini kesinlikle buluruz. Farz ediyorum ki dediginiz gibi olsun, vurdulu kirdili, siddet icerikli ve cocugu psikopat birine donusturen rezil filmlerden cok cok daha masumdur bunlar.

• Vallahi nedenine niçinine çok meraklısı varsa üşenmeden Sefer Darıcı'nın "Subliminal İşgal Bilinçaltımızı Ele Geçiren Mesajlar" kitabını okusun. Çok güzel anlatmış bu gibi hareketler ile hedeflenen amaç nedir.

Özetle gözümüz her şeyi görür. Hafızamız gördüğümüz her şeyi kaydeder - ve hiç silmez. Ne gördüysek bir köşede durur. Bilinç gördüklerimizin çok az bir kısmını anlamlandırabilir, buna algılamak diyoruz. Algılamadığımız halde hafızaya kaydedilen dünya kadar şey var. Biz farketmesek bile bilinç altımız mesajı alıyor, işlemden geçiriyor.

İnsan evladının en temel ve yoğun duygusuna hücüm eden mesajlar. Doğum (cinsellik vasıtasıyla) ve Ölüm. 25. kare tekniği filan denirdi ama artık o metot çok eskidi. Çok daha etkili yöntemler var şimdi.

Neden Çizgi Filmlerde Bu Tarz Çizimler Var?

• bence insanlık için yapılabilecek en iyi şeylerden biri bu tabularınızı yıkıyor adamlar bilinçaltında daha ne yapsın??

saçma sapan şeylerle uğraşmayın gençler.

@pachelbel's
    birde bu superman resminde ne varmış hala göremedim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 5 Aralık 2013; 19:15:40 >

Orijinalden alıntı: nightwish34

burada paylaşılan çizgi filmlerle büyüdüm bende mi ahlaksız biriyim yoksa ?

@pachelbel's

Sağ arka ayağı penise benziyormuş.

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

burada paylaşılan çizgi filmlerle büyüdüm bende mi ahlaksız biriyim yoksa ?

@pachelbel's

Sağ arka ayağı penise benziyormuş.

Aa ne kadar art niyetlisin o sadece bir ayak.
    Genç nesilden rastgele kime sorarsak soralım büyük ihtimalle benim gibi şaşıracaktır. Ayağı çizecek başka yer mi kalmamış? Bizi "sapkınlar" diye damgalamayı bırakın da bir daha düşünün derim.

Bu arada ilk mesajda paylaştığım Tarzan çizimini herhangi bir yerde görmedim, animasyon sever biri olarak IMDb'de filmi incelerken denk geldim. Hiç de acaba neresinde bir şey vardır diye düşünmüyordum, dikkatimi çekti.

Yine de belki haklısınızdır, ben kesinlikle kötü amaçlı demiyorum zaten ama öyleymiş gibi geliyor.

@Jeopol: Ben hiçbir gizli örgütü savunmuyorum, neden bu tarz çizimler olabiliyor diye soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 5 Aralık 2013; 20:14:21 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.