Şimdi Ara

neden bütün kızlar tipe ve paraya bakıyo ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yoo oyle olsalardi hepsi benim sevgilim olmazdi :D

"Onlodok sovgolon vor"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen niye kalçaya memeye bakıyon
  • Birader yazmayı bilmiyor havalara bak

• Önce ayağa bakıyorlar çünkü bir erkeğin ayağı büyükse her yeri büyük demektir. Esra Erol'da bir kadın söylemiş bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Birader yazmayı bilmiyor havalara bak

Cevap verememe durumu + takinilan nokta

Edit: Diger konulara cevaplarindan tutumundan ve davranislarindan kulturunun ve vizyonunun vasatin altinda oldugu o kadar acik ki, ben bilader demeyi seviyorum emin ol burada yazim kurali ogretecek en son insansin ya once gel 5 tane min. 800 sayfalik kitap yaz. adama bak ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keepo -- 23 Ocak 2015; 20:48:53 >

• yav he he sevmiyormuş,bilmiyorum demiyorda Evet kardeşim kültürüm,vizyonum berbat bir tek sen iyisin forumda senden iyisi yok kralsın Şu kültür ne demek bi açıkla allasen hadi,kime göre kültürlüyüm kime göre değilim? İlgi alanları dahilinde birini bulursan kültürlüsün bulamazsan kültürsüz cahil damgasını yapıştıyorsun;herkes kendince kültürlü hadi uza İnsaları bir kalıba sokmaya çalışırsan bir yere varamazsın aslan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 23 Ocak 2015; 21:01:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

yav he he sevmiyormuş,bilmiyorum demiyorda Evet kardeşim kültürüm,vizyonum berbat bir tek sen iyisin forumda senden iyisi yok kralsın Şu kültür ne demek bi açıkla allasen hadi,kime göre kültürlüyüm kime göre değilim? İlgi alanları dahilinde birini bulursan kültürlüsün bulamazsan kültürsüz cahil damgasını yapıştıyorsun;herkes kendince kültürlü hadi uza İnsaları bir kalıba sokmaya çalışırsan bir yere varamazsın aslan

Ya he he nedir lan :D Su lafiniz da klasik savunmaniz oldu yalniz kime gore kultur kime gore vizyon falan, hadi oyununa don bak cok vakit kaybettin

Edit: Sigara icen cool adam emojisi / Imza / allasen / Biraderi mi bilemiyice guzelim abi ye de herkes agabey deseydi o zaman :D cevap veremeyip yazim hatasina yogunlasiyorsunuz ya baya komik oluyor ciddiyim bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keepo -- 23 Ocak 2015; 21:04:19 >

• Doğanın dengesi. Bunlara önem vermeyenleri de var diyen varsa, göstersin şu bu diye öyle çık dışarı, takıl ortamlara demesin.
  • imzanın neyi var bi söylesene
  • quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

yurdumun kızlarının %80 ninin şeyi pis kokar bakımsızdırlar ve yinede sanki top model sanarlar kendilerini

Iyy iğrenç

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.