Şimdi Ara

Neden bu sene şampiyon olamayız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    önemli olan yaptığı işlerdir

ha 6 hafta iyiydi şimdi mi kötü oldular hayır..
    bu adamlar zaten belli...

bu sisteme bu oyuncular olmaz.

servetin topu alıp en basitinden ayhan veya sarpa atması lazım, onlarında dikine gidip ileri doğru sağa sola top dağıtması lazım.

ama özellikle dikkat edin. oyun riske girmiş bizim servet deli dana gibi ilerde geziyor. hayır bişey yapsa karnım yanmayacak
    ortada ki ayhanın yaptığı devamlı olduğu yerden yanlara paralel pas atmak. daha şut çektiğini görmedim ben o adamın
    sarp farklımı sanki. ilk 2 maç iyiydi, ondan sonra yalan oldu bilader
    bunun yanında bide topal var. aynı bunların fotokopisi

birileri bu adamlara acilen adam gibi pas yapmasını öğretmesi lazım
    bu adamların hergün şut çalışması lazım

15 şut çekilir de 3 topmu kaleyi bulur arkadaş nasıl iştir bu anlamadım gitti
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...

• Tek çaremiz var Mensah
  • sevinci abartan biz gsliler yenilgiyide çok abarttık. lig uzun maraton ama siz 1. yi belirlemişsiniz bile. hatta kewell ı göndermişsiniz elanoyu gözden çıkarmışsınız vs. bu yazdıklarınızı 3-5 gün sonra tekrar okuyun lütfen

Fb kötü falan oynamıyor. Son 2 maçı izlediyseniz, antalya maçında 3 top direkten döndü. Bugün 2 top direkten döndü. Atılan golleri saymıyorum bile. İlk haftalarda Fb kötü oynuyordu ama sonradan düzeldi. Gs ise sonradan bozuldu. Kendimizi kandırmanın manası yok.

Bence çok geç olmadan, orta saha ve defansa transfer yapılabilir. Yerli de olabilir illa yabancı olması şart değil. Forvetin süper olması yeterli olmuyor, o forveti taşıyacak orta saha ve defans olması gerek.

FB'nin avantajı orta saha ve kanatlarda topa basacak çok adamı var elinde. Emre, vederson, dos santos, gökhan gönül, forvette sıkıntı var FB'de ve bence o noktada bir transfere ihtiyaç var acil, devre arası bile beklenmeden yapılmalı.

Yani sizi biz mi teselli edicez Güzel bir kadro var, azıcık makyajla süper olur. Bir de arda bence kaptan olmak için biraz tecrübesiz. İyi bir oyuncu olması yeterli değil, çok genç.

• Geçen yıl FB-GS maçı için şartlar çok uygun, 6-0'ı tarihe gömecez diyorlardı ama sonuç ortada. 4 gol yedi GS. Yani futbol bu. Daha 3 hafta var. Neler olur neler.
    adam maçdan sonra nasıl zıplıyodu yerinde
    baya bi para yedirmiş ankaragücüne
    ankarasporu düşürdü daha hala futbola burnunu sokuyor
    ankaragücünüde düşürecek sanırım
    zaten kendi başbakanıda sokuyor burnunu
    türk futbolu bu rezaletten kurtulmalı
    böyle karaktersiz insanlar midemi bulandırıyor
    yarın Beşiktaş maçındada bu dümenler dönecek

Rijkaard takıma yeni ve kabul görmüş sistemi oturtmaya çalışıyor. Bunu eldeki oyuncularla yapmaya çalışıyor şimdilik.

Topaldan, Sarptan, Ayhandan, Xavi yaratmaya çalışıyor, çalışmalıda çünkü bu sistem böyle oyuncularla oynanıyor. Topalın savunması iyi, topları kesiyor ve hemen yanındakine pas veriyordu. Ama bu sistemde bu yetmiyor. Topla oynamalı ve oyunu yönlendirmelide. Bu sezon bakıcaz bu futbolcularla oluyormu olmuyormu? Şimdiye kadar olmadığını gördük ama zamanla olabilir bunu bilmiyoruz. Herkes istediği zaman kademe atlayabilir. Olmazsada sezon sonunda takviyeler yapılır zaten.

Herkes diyor neden çift forvet oynamıyor. İşler kötü gittiği zaman hemen sistemi değiştirirsen uygulanmak olan sistemi oturtamazsın. Hiç Barça, Liverpool gibi takımlar yenik durumdayken sistemlerinden vazgeçiyorlarmı? Avrupa şampiyonu olan İspanya yenik bile olsa Villayı çıkarıp Guizayı, İniestayı çıkarı Alonsoyu alıyordu oyuna. Sürekli oynamalılarki sisteme alışsınlar.

Sezon başından beri gerçek sistemli Gs yi gelecek sezon görücez diyorum. Çünkü bu sezon geçiş sezonu ve eksiklikler görülüp gelecek sezona tam anlamıyla hazırlanacağız.

Sezon başında Sabri-Gökhan-Servet-Hakanlı savunma hattı pozisyon vermiyordu neredeyse, top oyuna iyi sokuluyordu. Servetin asıl yeri sol stoperdir ama son 2 maçta sağ stoper oynuyor bu çok önemlidir aslında savunma anlayışında.

Haftaya Trabzon karşısında iyi futbol ve iyi skor alacağımızdan eminim, bekleyin görün.

Bu sene şampiyon olurmuyuz bilmem, %50 şansımız var. Yarın birgün Fener yenildiği zaman kesin biz şampiyonuz diye konularda açılacağından eminim. Çünkü günlük yaşıyoruz.

• arkadaşım sen yazdıklarında haklısın.

bide eldeki oyuncularla asıl gerçeklere bakalım.

yunanistanda oynadığımız maçtan itibaren s.o.s vermeye başladık zaten.3-1 yendik ama saolsunlar, beceriksiz forvetleri dağlara taşlara vurdular.

tamam servet asla barcadaki pique olamaz. hatta bence popescunun yarısı bile etmiyor
    popescu en azından ayağına aldığı topla ilerleyip önlere servis yapıyodu. macera arayıp havadan ileri rasgele vurmuyodu

ama bizim defansta topla buluşan ilk oyuncumuzun en basitinden topu ileriye götürüp rahat pas yapması lazım. AMA KUSURA BAKMAYIN BİZİM DEFANSTAKİ ADAMLARIN HİÇBİRİDE ADAM GİBİ İLERİYE SERVİS YAPAMIYOR

yani defans oyuncularının topu oyuna sokması %10 civarı
    bu oyuncuların kaleye şutlarına bakarsak nerdeyse % 0

gelelim ortada oynayan sarp-topal-ayhana
    ayhan bu maçta bol miktarda pas hatası yaptı, ki bunu her zaman yapmakta
    tek yaptğı çok basit amatör topçular gibi oynamak, devamlı yanlara veya geriye oynar. hiç dikine gitmez, oyunu açamaz, riske girmez
    şut çekme oranı nerdeyse % 0

topal geçen sene iyiydi. bu adamda risk almıyor. oyunu açmıyor dikine oynamıyor
    bu adamında şut oranı % 0

mustafa sarp forvet arkası oynayan orta sahayla köprü gibi gözüken gizli bi oyuncu gibi. bilmiyorum bu adam barıştan ne kadar iyi?
    bu adam yine şut girişiminde bulunuyor, isabetli kafa vuruşları var

tamam bu sisteme bu oyuncular olmuyor diyelim
    ama işin asıl gerçeği ise şu; GS GİBİ BÜYÜK BİR KULÜPTE TOP OYNAYAN ADAMIN BU KADAR BASİT PAS HATALARI YAPIP, TOPU BU KADAR DAĞLARA TAŞLARA VURMAMASI LAZIM.
    BU KADAR ŞUT ÇEKME VE PAS VERME ÖZÜRLÜ OYUNCULAR BİR ARADA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ

BEN KARABÜKTE, KARABÜKSPORUN TÜM İÇ SAHA MAÇLARINA GİDERİM
    ŞUNDAN EMİN OLUN Kİ, KARABÜK BU KADAR APTALCA TOP OYNAMIYOR
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.