Şimdi Ara

neden bu kadar ucuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar civiclere bakıyorum banamı öyle geliyor yoksa gerçekten öylemi çok ucuz göründü.baya da methediliyor.2002-2006 arasına bakıyorum 20000-25000 arası oynuyor.bu arabalar bahsedilidiği kadar iyi değilmi acaba

• yenisine baksana 43.100
  • 2. elle yenisi arasında dağlar kadar fark var
  • Gayet normal, hatta yüksek bile. 20-25bin YTL arası kaç değişik marka 0km. araç satılıyor araştırdın mı hiç? Gerçi segmentleri tutmaz ama yine de sıfır sıfırdır.
  • ben 04 corollayı 23.500 e sattım
  • Bahsetiğin araçlar piyasanın en az değer kaybı yaşayan araçlarıdır. Türkiyede vw, toyota, honda, tofaşın kuş serisi, 2. elde başarılıdır

Bakınız bir laguna II, opel vectra, primera gibi orta segment araçlara 2. el fiyatları ne derece düşüktür,

Sen 25.000 YTL bütcenle bugün gidip 2004 model expresion donanımlı bakımlı bir laguna II yada comfort donanımlı bir vectra rahat alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciiment -- 22 Eylül 2008; 20:36:39 >
  • veya sıfır city
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyatlara ne oldu böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Bu neden olur?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

veya sıfır city

Şimdi alma City' yi. Önümüzdeki ay UZAY KASA HONDA CITY çıkıyor. Tek geç!
  • Bence gerçke fiyatı bu arabaların. Ucuz filan diil, hatta son derece pahalı. Sonuçta 1600 motorlu uyduruk bir halk arabası. ACCORD gene biraz düzgün ama LEGEND'a araba deim ben!....

Size 2006 HONDA Coupe hediye ediyorum. Üstelik 1800 cc. (1600'den hallice) 20.000 liraya bu kadar :)

http://www.cars.com/go/search/detail.jsp;?tracktype=usedcc&searchType=21&pageNumber=4&numResultsPerPage=50&largeNumResultsPerPage=0&sortorder=descending&sortfield=PRICE+descending&certifiedOnly=false&criteria=K-%7cE-%7cM-_18_%7cD-_214_%7cN-N%7cR-100%7cI-1%2c7%7cP-PRICE+descending%7cQ-descending%7cZ-75202&aff=national&paId=283770088&recnum=205&leadExists=true

neden bu kadar ucuz

neden bu kadar ucuz

neden bu kadar ucuz

• harbiden amerikâ'da mısın yoksa kendine amerikâ'da süsü mü veriyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

harbiden amerikâ'da mısın yoksa kendine amerikâ'da süsü mü veriyorsun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.