Şimdi Ara

Neden bu hizi alamiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tarifem aylik 50 gb'a kadar 8 mbit, sonra 3 mbit. Ama son bir kac aydir en cok 300 kb/sn gordum. Kotayi asinca da 1 mbit'e dusuyor. Modemim bu hizi destekliyor. Santrale cok yakinim. Ayni yerde ayni modem ayni kablolar ayni tarife ayni PC 1.6 mb/sn bile gormustum gecen yil ortalama 600 kb/sn falandi. Ttnet'i aradim bu gun 24 saat modem pc acik dursun dediler ama PC'yi kapattim. Neyse umarim bu cozer sorunu. Sizce ne yapabilirim sorun neden kaynaklaniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Grkm27

Beyler tarifem aylik 50 gb'a kadar 8 mbit, sonra 3 mbit. Ama son bir kac aydir en cok 300 kb/sn gordum. Kotayi asinca da 1 mbit'e dusuyor. Modemim bu hizi destekliyor. Santrale cok yakinim. Ayni yerde ayni modem ayni kablolar ayni tarife ayni PC 1.6 mb/sn bile gormustum gecen yil ortalama 600 kb/sn falandi. Ttnet'i aradim bu gun 24 saat modem pc acik dursun dediler ama PC'yi kapattim. Neyse umarim bu cozer sorunu. Sizce ne yapabilirim sorun neden kaynaklaniyor?

Arkadaşım yani hiçbir zaman 8 mbit tamamını görmedim ben kullandıklarımızda..
    3-! Namusunu Kimseye Emanet Etme Arkadaş !
    4-! Önce Ailen ! Sonra Başkaları... !
    ARKADAŞ ARKADAŞ ARKADAŞ... ARKADAŞ KURBANI OLMA ARKADAŞ... KENDİNE İYİ BAK :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: formex

quote:

Beyler tarifem aylik 50 gb'a kadar 8 mbit, sonra 3 mbit. Ama son bir kac aydir en cok 300 kb/sn gordum. Kotayi asinca da 1 mbit'e dusuyor. Modemim bu hizi destekliyor. Santrale cok yakinim. Ayni yerde ayni modem ayni kablolar ayni tarife ayni PC 1.6 mb/sn bile gormustum gecen yil ortalama 600 kb/sn falandi. Ttnet'i aradim bu gun 24 saat modem pc acik dursun dediler ama PC'yi kapattim. Neyse umarim bu cozer sorunu. Sizce ne yapabilirim sorun neden kaynaklaniyor?

Arkadaşım yani hiçbir zaman 8 mbit tamamını görmedim ben kullandıklarımızda..

Ne yapacagiz hocam biz 100kb/sn'ye razi mi olacagiz?

• quote:

Sorunu tam olarak anlayamadım. en çok 300 kb/s gördüğünü, kotayı aşınca 1 m'e düştüğünü bildirmişsin. Buradaki birimlerde bir hata olmasın sakın?
    Bu arada ek bilgi olarak byte ile bit arasındaki farkı da iyi gözetmek gerek. Aldığın hizmet 8 megabit ve kotayı aştığın zaman ise de belirttiğin gibi 3 megabit'dir. "En çok gördüğüm hız" dediğin birimler byte cinsinden mi bit cinsinden mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriptografi

quote:

Sorunu tam olarak anlayamadım. en çok 300 kb/s gördüğünü, kotayı aşınca 1 m'e düştüğünü bildirmişsin. Buradaki birimlerde bir hata olmasın sakın?
    Bu arada ek bilgi olarak byte ile bit arasındaki farkı da iyi gözetmek gerek. Aldığın hizmet 8 megabit ve kotayı aştığın zaman ise de belirttiğin gibi 3 megabit'dir. "En çok gördüğüm hız" dediğin birimler byte cinsinden mi bit cinsinden mi?

Pardon kota asinca 100kb/sn oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.