Şimdi Ara

Neden böyleyim, nasıl değişebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki de gerizekalıyım bilmiyorum. Allah bana hertürlü imkanı vermiş ama ben hiç birini kullanmıyorum, kullanamıyorum. Birçok kişinin imrendiği hayatı yaşıyorum ama sanki yaşayan ölü gibiyim. Aşık oldugum kızı yaklaşık 1 aydır izliyorum arkadaşlarım ayarlasana neden ayarlamıyorsun?, elinden kaptırcaksın vs vs şeyler söylüyorlardı ve en sonunda elimin adeta içinden uçtu gitti. Neden böyleyim her türlü imkanım varken ( para, sosyal hayat için herşey ) neden acı çekmeyi seviyorum? Orta okulda da böyleydim sırılsıklam aşık oldugum kız, arkadaşlarıma teklif ederse kabul ederim demesine rağmen teklif etmeyip acı çekmeyi tercih etmiştim. Nasıl bir insanım neden hiç birşey yapamıyorum? Birçoğunuz her zamanki gibi konuyu trolleyecek biliyorum. Csb diyenler de olucak. Ama hiç birini şuan önemseyecek halde değilim. Sadece içimi dökmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caballero2123 -- 24 Haziran 2015; 5:26:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendine çok değer veriyor olabilirsin. İmkanlara sahip olman yalnız yaşamayı daha iyi görmene sebep olabilir. Belanı aramaya, aşkı aramaya hazır değilsin. Aşk adama çarpar, sonra toplar. Sana kimse çarpmamış kardeşim. Gerçekten vurulsan bu şekilde olmazdı.
  • techr diye geldim değilmiş gidiyorum

• malsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Kendine çok değer veriyor olabilirsin. İmkanlara sahip olman yalnız yaşamayı daha iyi görmene sebep olabilir. Belanı aramaya, aşkı aramaya hazır değilsin. Aşk adama çarpar, sonra toplar. Sana kimse çarpmamış kardeşim. Gerçekten vurulsan bu şekilde olmazdı.

Kesinlikle. Gerçekten imkanlar yalnızlığı daha iyi görmeni sağlıyor. Ama artık biyerden başlamam gerekiyor

Yaş 17

• Up

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tipsizsin galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Im Insane

Tipsizsin galiba.

Tiple alakalı bir durum değil ki kanka. Aşık oldugum kızı ayarlayabileceğimi ben dahil arkadaşlarım da biliyor ama ayarlamıyorum belkide ayarlayamıyorum ama sanki acı çekmek hoşuma gidiyor anlayamıyorum artık

• Tip var para var imkan var diyorsun. Hala bu haldeysen harbi gerizekalısın o zaman.

• Fuzuli de aşk acısına aşık diyolla takma kafaya

• Doktora falan görün durumun normal değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrBohannon

Tip var para var imkan var diyorsun. Hala bu haldeysen harbi gerizekalısın o zaman.

nasıl düzelebilirim bilmiyorum gerçekten varlık içinde yokluk çekiyorum. Ne yapabilirim ? , nerden başlamalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caballero2123 -- 25 Haziran 2015; 1:55:21 >
  • bence sen sorumluluk almak istemiyosun. yani bu demek oluyo ki sevgili olmak senin için zor bişey bu sorumluluk çok ağır, boş, yorucu, gereksiz yada senin istemediğin gibi gidicek olan bişey. kızla sevgili olabilceğini kızında seni reddetmiceğini söylüyosun ozaman senin içinde kendinle hesaplaşman lazım. ben sevgililik görevini yerine getirmekten bu sorumluluğun altında kalmaktan mı korkuyorum yoksa boş bişey mi bu. kendine sor. eğer sorumluluk almak sevgili olmak senin için zor geliyosa kafandaki ilişki türünü oluştur. her insanın ilişki anlayışı aynı olamaz. o yüzden tasarla kafanda. mesela sana göre bi ilişki sürekli mesajlaşma konuşma sürekli ilgilenmek ilgi göstermek hep sevdiğini söylemek değildir sadece yeri ve zamanı geldiği zaman yapmaktır herşeyi. sabahtan akşma akşamdan sabaha kadar mesajlaşmak uzun uzun telefonda konuşmalar hediyeler süprizler sürekli bi iltifat sevgi halleri falan bunlar sana uygun olmayabilir. o yüzden iyice derin bi düşün, diyelim ki sevgili oldunuz. kafanda bi ilişkiyi tasarla sana göre sadece senin fikirlerine göre bi ilişkide neler olmalı neler olmamalı? sonra bu düşünceleride kızla paylaşırsın oda seni böyle kabul ediyosa zaten seni seviyodur.

• techr yeni hesabinmi la bu

• Sağlam bi arkadaş çevresi edin zamanla olur gerisi

• gece gece kahkaha attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.