Şimdi Ara

Neden boyleyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar fazla arkadasim yok.Herkesle arkadas olamiyorum.Olmak istiyorum ama olmuyor.Insanlar cok bos geliyor.Sacma sapan seyler konusuyor.Bi cocukluk arkadasim var.Cevresi genis herkesle arkadas olabiliyor.Bende onun gibi olmak istiyorum ama ben boyle biri degilim olamam sanki.Cogu sigara iciyor ben icmiyorum.Tipte olmadigindan sevgilimde olmuyor.Cok kitap okuyorum.Aslinda gezmeyide cok severim.Yurtdisina defalarca gittim.Ama soz konusu arkadas edinme olunca olmuyor.Tipte olmadigindan sanirim populer degilim insanlarin ilgisini cekmiyorum.Ne yapabilirim.Yardim edin cok bunaliyorum.Yalniz kalmakta istemiyorum ama kendimide degistiremiyorum.Insanlar beni sevsin diye onlarin istedigi gibi biri olamiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• her sey babanın suçu

• Senin skıntın ne biliyomusun insanlara özenmen kimseye özenme nasıl rahat geliyosa öyle davran kasmadan yaşa hayatını yoksa sadece olanları izlersin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa1524 M kullanıcısına yanıt
    Kendim oldugum icin boyle zaten dostum.Ozeniyorum cunku sevgilileri var,beraber bi yerlere gidiyolar hayatlarini yasiyolar.Ama ben tek basimayim hep.Arkadaslarim oldu ama hep bir sekilde aramiz acildi.Cunku ben herseyi sorgularim yanlis yaparsa siliyorum direk insanlari.Cok farkli bir insanim.Cok farkli seylerden hoslaniyorum.Ki farkli olmaya calismak lazim fark yaratmak icin ben boyle dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Ace -- 12 Haziran 2020; 23:54:14 >
  • Tipin yoksa ünlü, popüler olmayı unut. Genetik her şey. Maalesef... Forumlarda millet "Iy beta hareketler sen bu kafayla kız tavlayamazsın" triplerine giriyor. Bak kanka ben ne betalar gördüm. Adam alkollü story atıp eski sevgilisini ima eden story atıyor. Her şeye hemen sinirleniyor, mental gücü yok. Ama bu adam kaç tane ilişkiye girdi sana anlatamam. Cidden kadınların ağzı sulanıyor. Sesli konuşmada beni unutup o arkadaşıma yöneliyor kızlar. Neden? Fotoğraflarımızı görüyor çünkü önceden hop diyor bu 200 kat daha yakışıklı. + olarak sesim maskülen değil ordan da darbe alıyorum. Vesayre vesayre. Sadece sanal değil reelde de hayat böyle. Nerede popüler çocuk gördüysem yakışıklıydı. İlk olarak ben bu durumu kendim gibi insanlarla dost olarak birazda olsa çözdüm. Çünkü hiç bir gruba ait olmamaktansa kendin gibi insanlarla olmak biraz daha iyi hissettirebiliyor. Ve olgun birisin. Bu çok güzel. Bana da insanlar hep olgun der. Senin anlaşacağın kişiler senden yaşça büyük kişiler. O yüzden onların hareketini saçma bulman çok ama çok doğal. Dediğim gibi kendin gibi insanlar bulabilirsin veya sanal ortamdan arkadaş edinebilirsin. Sanal ortamdan kafa dengi birini bulman lazım. Öyle önüne gelenle arkadaş olursan sağlıklı iletişim olmaz. Mesela senin yaşadığın sorunlara benzer sorun yaşayanlarla arkadaş ol ama bu dediğim rastgele gelişiyor çoğu zaman. Öyle istiyorum diyince olmuyor. Belki bir süre sonra yalnızlığa alışırsın. İyi şanslar.

• D. Ace kullanıcısına yanıt

Karakterlerimiz aynı o zaman bende acımam direk silerim ama ben tek yaşamayada alışıgım dostum insnaların olmaması bi eksiklik değil bence kendine farklı bi ugraslara verebilirsin kendini geliştirirsin insanlar senle ilerişim kurar anladınmı

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Bence tip yok.Belki begenen kiz olur bilemiyorum.Ergenlikten kalma cilt problemlerim var bunlar beni cok yipratti psilojik olarak.Cok kulturlu bir insan oldugumu dusunuyorum.Belki de bu yuzden herkesle anlasamiyorum.Benden alt seviyede gormuyorum insanlari ama cok bos geliyorlar.

Farkli seyler yapmaya calisiyorum her zaman.Bu virus olmasaydi yurtdisina gidecektim turist olarak.Cevremde ki insanlar farkli seyler yapmak istemiyor.Hep bos bos takilma pesindeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

Bence tip yok.Belki begenen kiz olur bilemiyorum.Ergenlikten kalma cilt problemlerim var bunlar beni cok yipratti psilojik olarak.Cok kulturlu bir insan oldugumu dusunuyorum.Belki de bu yuzden herkesle anlasamiyorum.Benden alt seviyede gormuyorum insanlari ama cok bos geliyorlar.

Çenen nasıl? Yandan fotoğraf çektiğinde geride mi duruyor ileride mi yoksa normal ortada mı? Ortalama (5/10) bir tipin varsa ve cilt problemlerin varsa sakın dert etme. Hala şansın var. Gerçekten zamana bırakarak doğru, kendin gibi birini bulabilirsin. Ama yine de cilt problemlerini çözmeye çalış. Bir de Türkiye üzerinde yaşadığımız için maalesef aslında var ama bulmak zor oluyor kültürlü kız. Gerçekten varlar ama biraz elmas bulmak gibi. Nadiren de olsa karşılaşıyorum ben.

Ne gibi farklı şeyler yapıyorsun mesela

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Cenemde bir sikinti yok.Yuvarlak suratliyim zayif olmama ragmen suratim yusyuvarlak.Gozlukte takiyorum.Boyda kisa.Bi tek gozler renkli onun disinda dis gorunus konusunda birsey vaad etmiyorum.Ha benden tipi daha kotu olanlar kizlari goturuyor.Onuda anlamis degilim cok ilginc

Kitap okuma,yurtdisi ve yurtici gezileri,basket oynuyordum bi aralar.Simdi bisiklet almayi dusunuyorum.Her alsam sehir parkina yuruyuse cikiyorum.Su pandemi surecinde pek yapacak birsey yok zaten.

Valla güzel işte bak bence insanlara fazla yüz göz olmak iyi degil yani ben sevmiyorum herkese mesafe koyuyorum bu yüzden sayılı arkadaşlarım var bide şöyle güzel bi yanım var çok iyi saf ayagına yatarım karşıdaki bir yalan söyler ben anlamamazlıktan gelirim ama ne b0k oldugunu anlarım

Aynen bende oyle insanlarin kisa bir surede ne b.k oldugun anliyorum.Sonra iliskiyi kesiyorum.Cok mesafeli davraniyorum ayni sekilde.Fazla samimiyet bana ters.Sonra faydalanmaya calisiyolar insandan samimi olunca.Ha bi sevgilim olsun suan cok isterdim ama dis gorunus pek iyi degil ben kendimi hic begenmiyorum sahsen

Sevgili ayagıda b0k ayagı ilişki zorluk ister öyle gönül eglendircem fln,diyosan kolay bulursun

Duzenli seks istiyorum ben.Sadece takilayim falan evlenmek istemiyorum ama.Cok tipsiz bi arkadasim var adam kizlari atiyor eve.Nasil yapiyosun diyom vaatlerde bulunuyorum diyor.Evlilik vs.

Valla gönüllü seks işi olmaz sana eskorta gitmen lazım

• Hocam bu devirde herkes tipe fiziğe bakar. Aslında çok iyi bir insansın, eninde sonunda sevgilinde arkadaşında olur ama hemen olmasını istiyorsan vücut geliştir, spor yap. Emin ol çok işe yarar ve yapmasıda zevklidir. Ben sınavlar bitsin başlayacağım.

Niye olmasin hocam.Unide yapmistim.Tipi les olanlar kizlari goturuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Ace -- 13 Haziran 2020; 0:42:33 >
  • Paarthurnaax kullanıcısına yanıt
    Spor yapiyorum zaten fitim.Ama body yapmiyorum.Body bana sikici geliyor.Bir suru is var.Protein tozu falan bilemiyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.