Şimdi Ara

Neden böyle yapıyor,kafam karmakarışık..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..benim hayatımda biri var,toplamda 5 ay falandır tanışıyoruz..son 3 ay sevgili modunda geçti,konuştum o da beni arkadaş olarak görmüyormuş,ileriye yönelik düşünüyorum dedi flan işte..neyse geçen onunla konuşmak istedim ama konuşamadık bende tepki gösterdim biraz..gerçekten kaç gündür istiyordum ama bir türlü müsait olamadı..nasıl olamaz zaten anlamıyorum,5 dk da olsa insan konuşamaz mı ? ..o da bu tepkime kızdı,işte senden önceki ilişkilerimde de böyle oluyordu falan dedi,seninle de öyle olacak dedi...olayı büyüttükçe büyüttü,yok ilerde daha kötü olacakmış bilmem ne...en iyisi arkadaş kalalım dedi..bende kabul etmedim,bu kadar basit bir olayı büyütp buralara kadar getirmen saçma dedim...ama yok başlangıç bu diyor,devamı gelir diyor..ya ne dediysem anlatamadım,berabar çok güzel zaman geçiriyoruz yanımda çok mutlu görüyorum bunu..bana yakın davranıyor,bende ona..o 3 ay da o kadar güzel zaman geçirdik ki anlatamam...ama o bunları görmeyip sadece son olaya takmış durumda...ne yapacagımı bilmiyorum artık..arkadaş kalamam diyorum,hayırlısı böyleymiş diyor o zaman...ilerde daha çok üzülmektense şimdi üzülelim diyor..dedim yüzyüze konuşalım bunu tekrar tamam dedi ama ne olacak bilmiyorum..canımı acıttın dedim,o da sende benim diyor..boş yere acı çekiyoruz resmen ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgun şair -- 22 Ağustos 2015; 18:42:20 >

• Hala aşk meşk işleri mi be dostum ?
    Bunlar gerçekten boş şeyler.
    Hayat kısa,bunları kafaya takmaya değmez.
    Gerçekten insan belli bir kazık yiyince anlıyor neyin ne olduğunu galiba.
    Bunlar gelip geçici.O kız gidicek,başka bir kız gelecek ve sonu yine aynı olacak.

Gerçekler acıdır.
  • Yine mi sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Yine mi sen

Yine mi sen ? Bayram günü gibi gelen...

Senin yorumu görünce eski sevgilim geldi aklıma ordanda bu şarkı bak işte..

Kimi insanlar sıkılmayı sevmiyor dostum.Bende öyleyim mesela işim var anasını satayım belkide konuşmak istemiyorum ? Olabilir yani olamaz mı insanım bende türlü türlü hali var ? Belki kız konuşmak istemiyorum diyip seni kırmak yerine işim var diyip geçirtirmeye çalıştı tatlı tatlı ? Konuşmak için can atıpta işim var diyen olabilir mi ? Konuşmak için can atıyorsa istediği kadar işi olsun bir fırsat bulmaz mı?.İnsanlar sürekli konuşmalı mı? Daha bu zamandan sen benimle konuşmuyorsun diye tatava yapan partner ilerde neler neler yapar dostum kız son derece haklı.Belli ki sıkıntısını çekmiş bununda önceden temkinli davranıyor.
    Ha kişiler olgunsa zaten böyle bi durum yaşanmış kız net tavrını ortaya koymuş göz dağını vermiş amacına ulaşmıştır.

Böyle bir şey ayrılığa gitmişse zaten hayır gelmez demektir.

İnsan ilişkileri gezer tozar eğlenirken gerçek yüzünü göstermiyor.Gel mesela benimle de 3 ay gezer tozar eğlenirsin gel birlikte 5. aydan ileriye yönelik felan düşünelim nasıl oluyorsa

İlişkiler hep cacık abi ya bi tarafta sulandırınca cıvkı çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Yine mi sen

Yine mi sen ? Bayram günü gibi gelen...

Senin yorumu görünce eski sevgilim geldi aklıma ordanda bu şarkı bak işte..

Kimi insanlar sıkılmayı sevmiyor dostum.Bende öyleyim mesela işim var anasını satayım belkide konuşmak istemiyorum ? Olabilir yani olamaz mı insanım bende türlü türlü hali var ? Belki kız konuşmak istemiyorum diyip seni kırmak yerine işim var diyip geçirtirmeye çalıştı tatlı tatlı ? Konuşmak için can atıpta işim var diyen olabilir mi ? Konuşmak için can atıyorsa istediği kadar işi olsun bir fırsat bulmaz mı?.İnsanlar sürekli konuşmalı mı? Daha bu zamandan sen benimle konuşmuyorsun diye tatava yapan partner ilerde neler neler yapar dostum kız son derece haklı.Belli ki sıkıntısını çekmiş bununda önceden temkinli davranıyor.
    Ha kişiler olgunsa zaten böyle bi durum yaşanmış kız net tavrını ortaya koymuş göz dağını vermiş amacına ulaşmıştır.

Böyle bir şey ayrılığa gitmişse zaten hayır gelmez demektir.

İnsan ilişkileri gezer tozar eğlenirken gerçek yüzünü göstermiyor.Gel mesela benimle de 3 ay gezer tozar eğlenirsin gel birlikte 5. aydan ileriye yönelik felan düşünelim nasıl oluyorsa

İlişkiler hep cacık abi ya bi tarafta sulandırınca cıvkı çıkıyor.

Bana mı yürüyorsun ben mi yanlış görüyorum hocam jqndjsjdenwn :D

Hürmetler ;)

• Kızlarin size köpek gibi davranmasindan bikmadinizmi.. kiz ayrilalim demişde yok ben konuşalim falan dedimde vs... erkek gibi davranin biraz

• Kıza mağduru oynama baştan kaybedersin. Resti çek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.