direksiyon başında yayalara,yayayken şöförlere sövüyorum neden acaba
Aynısını bende yapıyorum
galiba ağzın bozuk biraz
TAHMİNERİM---YÜZDE ORANLARI 1. Hızlı yaşıyorsun, hiçbir şeye tahammülün kalmamış olabilir (%60 ihtimal) 2. Hep ben, hep ben diye diye empati duygun kaybolmuş olabilir (%5 ihtimal) 3. Şöyle temiz bir dayak yememişsin zamanında (%0,5 ihtimal) 4. Kıro, keko, hırbo, zonta maganda... (%1 ihtimal) 5. Ehliyeti kasaptan almış olabilirsin (%15 ihtimal) 6. Sanal dünyada fazla gezinmekten, gerçek hayata uyum sorunu olabilir (%18,5 ihtimal)
ÇÖZÜM ÖNERİLERİ---ZORLUK DERECELERİ 1. İş değişikliği (zor) 2. Ev değişikliği (zor) 3. Sevgili bulmak (zor) 4. Tatile çıkmak, dinlenmek (kolay) 5. Kitap okumak (kolay) 6. Bilgisayarı fişten çekmek (kolay) 7. Toplu taşıma kullanmak (kolay)
quote:
Orjinalden alıntı: ax
Sana sövenlerde vardır emin ol
vallahi bende sabır sorunu var.beklemek beni deli ediyor.arabayı sürdüğümde herkesi sollama ihtiyacı hissediyorum nedense.bu yüzden bizimkilere söyledim sakın bana araba alayım demeyin kesin kaza yaparım bir gün.ayrıca dayak yemişliğim var
quote:
Orjinalden alıntı: ilker67
TAHMİNERİM---YÜZDE ORANLARI 1. Hızlı yaşıyorsun, hiçbir şeye tahammülün kalmamış olabilir (%60 ihtimal) 2. Hep ben, hep ben diye diye empati duygun kaybolmuş olabilir (%5 ihtimal) 3. Şöyle temiz bir dayak yememişsin zamanında (%0,5 ihtimal) 4. Kıro, keko, hırbo, zonta maganda... (%1 ihtimal) 5. Ehliyeti kasaptan almış olabilirsin (%15 ihtimal) 6. Sanal dünyada fazla gezinmekten, gerçek hayata uyum sorunu olabilir (%18,5 ihtimal)
ÇÖZÜM ÖNERİLERİ---ZORLUK DERECELERİ 1. İş değişikliği (zor) 2. Ev değişikliği (zor) 3. Sevgili bulmak (zor) 4. Tatile çıkmak, dinlenmek (kolay) 5. Kitap okumak (kolay) 6. Bilgisayarı fişten çekmek (kolay) 7. Toplu taşıma kullanmak (kolay)
Beyin nakli en iyisi dostum bir tutamda empati iyi gelir.
arkadaş sonuna kadar sana hak veriyorum aynı sorun bendede var hele ki ankara ulus kızılay trafiğini bilenler bilir mesela önünde giden bayanın kullandığı genelde bayan oluyor aslında gitmiyor kendince takip mesafesi koyuyor ama araya da 15 tane sağdan araba giriyor ve sende gel deli olma ondan sonra sövme değilmi bunun gibi bir çok örnek verebilirim başıma gelen
quote:
Orjinalden alıntı: ax
yaş kaç acaba
aynen ya arabayla giderken önümden yavaşça parkta yürürmüş gibi geçenlere demediğimi bırakmıyorum ama aynı şeyi bende yapıyorum.
Dünyanın etrafında döndüğünü sanmayasın sakın
Yaşın küçüktür, yada yaşın büyük ama olgunlaşamamışındır.Ya da dediğin lafların hakkını verecek kadar delikanlı değilsindir.
O ettiğin küfürleri karşıda kiler duyacak kadar yüksek sesli etmeyi bi dene inan bana 1-2 seferden sonra bi daha küfür etmeden önce 2 kere düşünmen gerektiğini anlarsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme