Arkadaşlar şuan nokia E71 kullanıyorum ama blackberry bold' da gözüm var. e71 de kullandığım programlar bold a yüklenebiliyormu? Mesela en önemlisi garmin ve ben bu programı ücretsiz kullanıyorum. bold a garmin yüklemek mümkünmü? msn live messenger yüklenebiliyormu? gps çekim gücü ve wlan nasıl? batarya? özetlemem gerekirse blackberry hakkında pek bilgim yok bana artılarını ve eksilerini yazarsanız memnun olurum. saygılar
Arkadaşlar şuan nokia E71 kullanıyorum ama blackberry bold' da gözüm var. e71 de kullandığım programlar bold a yüklenebiliyormu? Mesela en önemlisi garmin ve ben bu programı ücretsiz kullanıyorum. bold a garmin yüklemek mümkünmü? msn live messenger yüklenebiliyormu? gps çekim gücü ve wlan nasıl? batarya? özetlemem gerekirse blackberry hakkında pek bilgim yok bana artılarını ve eksilerini yazarsanız memnun olurum. saygılar
Blackberry'ler iş dünyasının en önemli cihazlarını üretir. Her ne kadar Nokia E71 de çok iyi bir cihaz olsa da konu "iş" ise eğer Blackberry bir numaradır. Bold'da garmin yoktur. Webraska adında vasat bir navigasyon programı var. Şimdilik garmin yüklemek mümkün değil malesef. Messenger desteği olduğu gibi ondan çok daha iyisi Blackberry messenger vardır ki bu uygulama sayesinde dünyadaki tüm BES veya BiS aboneleri ile anlık mesajlaşma yapabilme özelliği sunar. Sırf bu özelliği bile yeter aslında blackberry almaya. GPS hiç denemediğim için çekim gücü hakkında hiç bir fikrim yok. Wlan gayet iyi. Batarya ömrü normal.
Bence şu anda blackberry'lerin en önemli eksikliği kullandığı platformdan dolayı kişiselleştirmeye son derece kapalı olmasıdır. Uygulama sayısı son derece kısıtlıdır. Ancak ben Blackberry alıp'ta fellik fellik uygulama araya hiç kimseye rastlamadım. Çünki Blackberry alanlar, direk bu cihazın Bis ve Blackberry messenger özelliklerine kanalize olarak aldıkları için kişiselleştirememe olayı pek de bir problem teşkil etmiyor.
Dolayısıyla sizin için kişiselleştirme çok önemli ise Nokia E71 ve E72 ye yönelmenizi tavsiye ederim. Ancak dediğim gibi "iş" konusunda blackberry'ler çok daha yeteneklidir.
nabıcan Black berry i yaw iş adamlarına bile fazla qelio ayrıca bağımlılık yapıyor...
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler birkaç gündür araştırıyorum iş adamı değilim ve normal bir kullanıcı olarak nacizane fikrim hemen hemen her yerde blackberry telefonlarının en ön plana çıkan özelliği BIS sayesinde kesintisiz email trafiği sağlaması,bunun haricinde symbian'lardaki gibi özelleştirmek için cihaza çok fazla birşey yükleyemiyoruz! görüntülü görüşme yapamıyoruz! navigasyonun sadece vebraska ile desteklenmesi nedeniyle verimli şekilde kullanamıyoruz! en basitinden radyo dinleyemiyoruz. iş alanında olsada normal kullanıcılar için tatminkar bir cihaz değil bence. E71'imi satıp alsammı diye düşünüyordum ama anlık email alıp göndermenin haricinde bir ekstrası yok. saygılar
kardeş linkini verdiğin videoyu izledim bold'dan tamamen vazgeçtim. sağol bu arada bu internet sitesinden haberim yoktu bayağa güzel bir site favorilerime ekledim
antbyotic zaten Türkiye den bb almanı önermem. İthalatçı firmadan mı kaynaklanıyor bilemiyorum Türkiye de bb fiyatları çok yüksek. Nokialarda ise bu durum söz konusu değil. Örneğin UK de sözleşmesiz bold 350 pound ken e71 300 pound. Zaten normalide bu oranda bir fiyat farkının olması. Ama Türkiye de arada uçurum var.