Şimdi Ara

Neden bir insan totem atmaz ve haritaya bakmaz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Platin elodayım, bende çok bir şey beklemiyorum fakta bu kadar da olmaz be birader.

Hadi almıyorsun totem eyvallah, ama bir insan ziyneti de mi kullanmaz? 0 totem nasıl oynayabilir bir insan? hiç mi rahatsız olmaz la? merak ediyorum, bir insan neden 100 altına kıyıp pembe totem hakkını kullanmaz? olum haritada beleşe sonsuz totem lan. 100 altına al, koy 10 dakika dursun orada. hayır hiç birini atmadın, neden ziynetini kullanmıyorsun? neden neden.

platin elo da bile bu kadar kötü oyuncular var, weste geçmeli miyim? benim için önemli olan şey flame/küfür değil. istediği kadar sövsün, isterse first blood verdiğim için oyunun sonuna kadar sövsün fakat kötü oynamasın be birader. mute atar geçerim de bunun bir çaresi yok. deli oluyorum, hadi bir insan iyi oynamaz tecrübesi yoktur da beyniyle doğru ve yanlışı da mı ayırt edemez? oradan thresh'in q atacağını da mı düşünemez? bir kere dalgınlığına gelirde bir insan nasıl 100 lerce kez aptal aptal hatalar yapabilir. nasıl beyler açıklayın bana lütfen anlayamıyorum ben

• Westte de türk kaynıyor eune geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafede 5 pre oynarken yanımdaki arkadaşıma söylediğim halde atmıyor sen oyundayken tanımadığın birine çok zor hani bronz falan değil en aşağı gold platta oynuyor hepsi..

• Toteme veya totem rehberine ne gerek var kardeş önce ekstrim koşullarda lol oynamayı öğrenmen lzaım

• Belki fakirdir totem gorunumuolmadigi icin atmaya utaniyodur niye boyle yapiyorsun

• Lowdur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala TR de oynayan mı warya...Ben bi hesap satın almıştım hesap silwer 4 dü.yanıma gelen tüm sportların ilk dönüşü keşif taşı 1 pink oluyordu... o zaman doğru yere geldiğimi anladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.