Şimdi Ara

neden ardrem de iş yapamıorum[SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar itemların cok saglam oluna inanıorum geren tek şey 2 lvl daha

fakat bu şartlar altınca charın günde ortalama 10 15k np kasması gerekmes mi? rahat np kasamıorum !

neden ardrem de iş yapamıorum[SS]
    http://img292.imageshack.us/img292/2846/drrangrcu0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::bLaCk_PearL:: -- 7 Ocak 2007; 19:04:18 >

• e yane
  • günde 15 k mı
    charımız aynı fakat sadece bende takılar eksik
    sende sc de war
    ama günde 15k np az değil yani
    çok fazla söylemişsiz günde 2 k kassan bile çok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 7 Ocak 2007; 19:10:46 >
  • Evet günde en fazLa 5k naabtım bLack ks oLmasa kasarsın ama herkes ks yapıodu bende bıraktım aasas ' ı mage actım 65k np war suan.
  • ben sana başlıca nedenleri sölim sadece invertoryne bakarak yorum yapıtorum dd kafalığıon bu 1 2.si charın canı çok şuan gözüme bunlar battı inş dd kafalığı alırsn en gerekli olan itemdir bende
  • O trina elinde patladı satamıcan heralde yada bi item basarsın
  • Abi naptın yaw ben 1.6k ap li asasımla günde 2k np kassam şükrediyodum.Uçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnieWalker -- 7 Ocak 2007; 19:34:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • günde 15 k mı güldürme
    benım charın aynısı benım takılar biras kötü ben gunde en fazla 700-800 arası np kasıorum

::o_k_i::
  • 1.Bikere günde 10 15 k cok fazla şey istiyosun
    2.Ne kadar charın sağlam olursa olsun karakter kullanan kişiyle doğru orantılı haraket eder itemlerin iyi fakat önemli olan karakteri kullanan kişidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: psyco_oki

günde 15 k mı
    charımız aynı fakat sadece bende takılar eksik
    sende sc de war
    ama günde 15k np az değil yani
    çok fazla söylemişsiz günde 2 k kassan bile çok bence

Yok artık 2k mı!?Ben sabah saat 8den saat 10a kadar ardreamde kalıyorum.Bu 2 saatte 1-1.5k np kasıyorum.İtemlerim bu chara göre berbat

@:::bLaCk_PearL:::

Bu charla iyi np kasman lazım ama tam bir rakam veremem günde kaç saat oynayabiliyosun?

Not:2 Haftada en fazla 1 kere Ardreamde kasıyorum o da haftasonu o yüzden np'm çok fazla değil
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 7 Ocak 2007; 19:24:31 >

• günde 10-15k np kassan ilk 5e felan girersin herhalde
  • gunde 15k mi?
    cok zor imkansiz gibi birsey
    bir kere ardreamde 11 saate yakin pk yapmistim
    13k kasmistim
    ama hergun 10 11 saat pk yapamicagima gore
    gunde 2k kasarsam
  • Öncelikle charını gözünde çok büyütüyorsun. Sıkı olabilir ama xigenon gibi köklü bir server dan bahsediyoruz(bildiğim kadarı ile...) yani bir çok yan char var. Ayrıca DD helmetin yok bu çok büyük eksik 1v1 dahi yapamazsın. Kaldı ki 4vs1 5vs1. Tüm bunları göz önünde bulundurursak günde 1k np kasarsan yat kalk şükret(premium ve sc ile solo). Geçen 2 hafta kendi charımdan örnek vermem gerekirse nerdeyse hiç VS kaybetmedim. Kariyerimin en ateşli pk larını yaptım. 8vs1 party yi dize getirdim. Yapmadığım şey kalmadı Scroll bitti ölmediğim oldu invertory de 14m para birikmiş düşün. O halimle bile np 60k dan 2 haftada 75k ya çıktı. Yaklaşık 60 Scroll tükettim. Ardream NP kasma yeri değildir. Ardream eğlence yeridir. Ayrıca Ardream'de eğlenemiyorsan ve yeterince sağlam değilsen vs lerin favori adamı değilsen, yeterince iyi oynayamıyorsan 15k np yi 1 ayda ancak kasarsın. Sana şu kadar emim konuşabilirim ki, en kral itemlerinde olsa günde 15k np kasamazsın teknik olarak. Nova town yapamayacağına ve yarım saatte 100 adam kesemeyeceğine göre çok zor. Hayalciliği bırak, charının çok iyi olduğunu düşünme, kafana bi DD edin, karşındakileri ezik diye küçümseme. Ancak o zaman başarılı olabilirsin. Başarıdan kastım günlük ortalama 3 scrollda 1k np demektir. Hiçbir zaman ama hiçbir zaman charını iyi olarak düşünüpte yüreklenme, en azından ben böyle ne zaman düşünsem formdan düşüyorum Kendini bir ezik gibi hisset en azından dene işe yarayacaktır

• itemlarin hic bir ozelligi yok bence

o yuzden gunde max 3 4 k kasabilirsin
  • Ne yaptın sen ya 10-15 k np miş
    bi +7 shard takmayla olmuyor bu işler aslanım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: modena2003

O trina elinde patladı satamıcan heralde yada bi item basarsın

ben ne diom sen ne diosun

ayrıca ya +7 shard vb. gibi şeler upgrade ederim yada bizim serv de 600 700 den koyarım 60+ olunca gider
  • arkadaş doğru sölemiş benim elimde +8 2tane sherion var üstüm full +7 bütün takılar +8 kekuri var 2tane 1.6 ap var günde rahat 10k np kasıyorum andreamda
  • İtemlerin abartılcak bişeyi yok herkes böle günde rahat 1k np kasman lazım 10 15 k çok fazla günde derken 24 saat oynasan 10kdan fazlada kasarsın.
    Neden kasamadığının başlıca sebepleri:
    Karşında vs yaptığın kişinin senden fazla buff alabilmesi sende 1200 onda 1500 vs.
    Karşındakinin senden ii combo yapabilmesi
    Karşındakinin senden ii pot kullanıbilmesi ve senden ii minor yapabilmesi
    Karşındakinin itemlerinin dex e daha dönük olabilmesi
    Karşındakinin Sağlam unique takılar kullanabilmesi
    Karşındakinin İlizyon gibi skillerini değerlendirerek sana Failed werdirmesi
    Karşındakinin +Scroll kullanabilmesi ona + atack + def kazandırabilio
    Karşındakinin daha kullanışlı bir skill dizmesi
    Karşındakinin senden daha ii dayanması ve de gerektiği zaman kaçmayı bilmesi
    Karşındakinin DD kullanabilmesi tabi sen chitin görüosun ama dd 15 olabilir...

Yani np kasamaman için bir çok sebep war ama o chardan daha ii charım war fakat senden ii np kasiorum senden ii dediysem 1100 ap war sadece wolfle

Peki neler yapabilirsin önce bir çok skill dizerek arenada bunu denemelisin hangisinde daha uyumluysan onu kullan.
    2-82 hp yapıp 8 fp giyebilrsin
    3-Paran warsa unique alabilir hem resistance hem healt hemde def gibi özelliklerinden yararlanabilirsin
    4-Arenada Combonu geliştirebilirsin
    5-Ucuza scrollar temin edebilirsin
    6-1920 mana kullanıp Minoru ön planda tutabilirsin
    7-Bu arada takıların Full dex 9 deil galiba oonları full dex9 yap
    8-KESİNLİKLE DD 15 CHİTİN ALMAYA ÇALIŞ
    9-Kalkan olarak SS+0 temin edebilirsin bonusları yeter:)

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Öncelikle charını gözünde çok büyütüyorsun. Sıkı olabilir ama xigenon gibi köklü bir server dan bahsediyoruz(bildiğim kadarı ile...) yani bir çok yan char var. Ayrıca DD helmetin yok bu çok büyük eksik 1v1 dahi yapamazsın. Kaldı ki 4vs1 5vs1. Tüm bunları göz önünde bulundurursak günde 1k np kasarsan yat kalk şükret(premium ve sc ile solo). Geçen 2 hafta kendi charımdan örnek vermem gerekirse nerdeyse hiç VS kaybetmedim. Kariyerimin en ateşli pk larını yaptım. 8vs1 party yi dize getirdim. Yapmadığım şey kalmadı Scroll bitti ölmediğim oldu invertory de 14m para birikmiş düşün. O halimle bile np 60k dan 2 haftada 75k ya çıktı. Yaklaşık 60 Scroll tükettim. Ardream NP kasma yeri değildir. Ardream eğlence yeridir. Ayrıca Ardream'de eğlenemiyorsan ve yeterince sağlam değilsen vs lerin favori adamı değilsen, yeterince iyi oynayamıyorsan 15k np yi 1 ayda ancak kasarsın. Sana şu kadar emim konuşabilirim ki, en kral itemlerinde olsa günde 15k np kasamazsın teknik olarak. Nova town yapamayacağına ve yarım saatte 100 adam kesemeyeceğine göre çok zor. Hayalciliği bırak, charının çok iyi olduğunu düşünme, kafana bi DD edin, karşındakileri ezik diye küçümseme. Ancak o zaman başarılı olabilirsin. Başarıdan kastım günlük ortalama 3 scrollda 1k np demektir. Hiçbir zaman ama hiçbir zaman charını iyi olarak düşünüpte yüreklenme, en azından ben böyle ne zaman düşünsem formdan düşüyorum Kendini bir ezik gibi hisset en azından dene işe yarayacaktır

L.j ben warrior um ve warrior kullanmayı ii biliorum rogue u cok ii bilmiorum herseyin bi ilk i vardır

• :::bLaCk_PearL:::

Önce 2 lvl daha kas 59 ol
    Sonra kendine bir +7/15dd edin param yok diyorsan +6/12 de olabilir
    Birde combo yapmayı öğren biliyorsanda egzersiz yap
    Bence scrollarınıda 59 olmadan ardreamda mahvetme
    Ancak bu dediğim 2 olayı yaparsan ardreamda pk yapabilirsin.

Combo için egzersizi nerde yapacam diyorsan 46 görevindeki kapılar üzerinde çok rahat çalışabilirsin mümkünse tek başına gir ve çalış derim o kapılarda.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.