Şimdi Ara

Neden AKP? (2. Bölüm) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.588
Cevap
23
Favori
128.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3K4NS1Z

    çocuk olsa anlar hangi partiye oy verdiğini.kölelik sana göre bir kavramdır eski yönetim şekillerini yöneten partilerin neler yaptığını ya yaşamadın ya duymadın yada işine gelmiyor.dedimya dar zihniyetsin .demek istediğim kısaca şu eski dönemler bitti akp dağılsa parçalansa bile ya kalıntılarına oy verir bu millet yada ona yakın bir partiye..kısaca uyandı diyelim halk .sen beğensende beğenmesende olay bu.kım gelırse gelsın hazmetmen lazım edemezsen işin zor


    Hangi partiye oy veriyormuşum söyle bakalım. Köleliği isteyen benim yani öyle mi? Arkadaş ayık kafayla girin foruma rica ediyorum sizden.




  • bu kadar cahil olmayın be kardeşim Hakan Fidan'ın istifası ve milletvekilliği adaylığı paralel yapıya karşı sinsi bir plandı ve bu plan tıkır tıkır işledi paralel yapının mit içindeki yapılanmasıda deşifre edildi bu kadar yani uzatılacak bir konu değil bu adamlar RTE'nin sözünün aksini söylemezler bu adamlar birşey yapmışsa RTE istediği için yapmışlardır bunu anlayın please.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murt82

    quote:

    Orijinalden alıntı: dehaxtor

    sevgili akpliler sizlere neden koyun diyoruz açıklayayımda ister anlayın ister anlamayın , koyun dememizdeki amaç sizi yerden yere vurmak değil (sizi yerden yere vuran zaten başımızdakiler)

    not : bilirsinizki koyun dediğiniz hayvan en temel gıda maddelerinden olan etin sağlayıcısıdır , yani normalde faydalı bişey

    ama siz faydalı bişey olmayın diye ellerinden geleni yapıyorlar

    en büyük örnek imam hatip lisesi mezunu olan adam ne fen edebiyatta okur , nede mühendislik fakültelerinde , nede diğer fakültelerde

    yani siz okuyamadığınız sürece afedersiniz ama anca imam olursunuz bu durumda ne yaparız , dışardan sürekli ithalat herşeye ithalat yani ülke parası sürekli dışarıya

    eee bakan kim olacak milletvekili kim olacak ? imam hatip mezunu olmayacak adamlar salakmı sizi devlet işlerine sokacak kadar, hayır adamlar salak değil

    adamlar yurt dışında okuttukları evlatlarını devletin başına getirmeye çalışacaklar ( umarım hepsi bilal gibi olmazlar )

    sizin başınızda hep bunların soyu ırkı olacak , yani sizin tam istediğiniz padişahlık osmanlıcılık sistemi

    ama ezilen hep siz olacaksınız sizi koyun gibi güdecekler

    biraz açın gözlerinizi lütfen akp seçmeni

    size yapacaklarını da yazdım , burda daha ne yapalım sizi bunlardan kurtarabilmek için ?

    başka partimi var ? var türkiyede 100 e yakın parti var illaki birisi size hitap ediyordur


    edit<<<<imla


    akp seçmenine koyun diyenleri asla kırmıyoruz hep koyuyoruz ve koymayada devam edeceğiz.!

    bilmem kaç satırlık açıklamadan bunumu çıkardın

    yanlış yerde yanlış kişilerle uğraşıyoruz burda kesinlikle bir umut yok senin ve hatta sizin için

    adam kendine koyun gibi güdülmeyi uygun görüyor

    bu adam dediğim atom israfı Türkçe eş anlamlı kelimelerden "koyun" kelimesiyle bana farklı şekilde cevap veriyor

    koy arkadaşım sende koy başımızdaki sizede bizede koyuyor zaten sen koymuşsun çok değil

    ama şunu belirtmek isterim ki seçimlerden sonra ben sana "koyun" kelimesinini hakikatini öğreteceğim !...




  • Paralelci abiler Ak Partiye nerde nasıl çamur atsak diye çırpınıp nümayiş çıkartıyor. Hepsini gördük denedik, sosyal demokrat solcu geçinenler iktidardayken işçi maaşı ödemedi, yoksulun halini sormadı, karakolda işkence vardı, sokakta sefalet. Şimdi rahata kavuşunca giydiriyorlar bol keseden. Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu devlet için büyük bir değerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bağkur_borcu -- 15 Mart 2015; 9:09:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bağkur_borcu

    Paraleci abiler Ak Partiye nerde nasıl çamur atsak diye çırpınıp nümayiş çıkartıyor. Hepsini gördük denedik, sosyal demokrat solcu geçinenler iktidardayken işçi maaşı ödemedi, yoksulun halini sormadı, karakolda işkence vardı, sokakta sefalet. Şimdi rahata kavuşunca giydiriyorlar bol keseden. Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu devlet için büyük bir değerdir.

    hocam senide blokluyorum kusura bakarsan çokta

    1 bir zamanlar o paralelci dediklerinizi yalayan sizdiniz

    2 nick: bağkur borcu , savunduğu hükümet var bide

    3 profil imajı : nazi subaylarından biri ( eee biz tayyibe diktaör deyince kızıyorsunuz fotoğraf ne iş ? )

    ha bide her blokladığıma yazdım sende büyük ihtimal aynı şeyi yapıcan

    sen bloklusun benim için yoksun alıntı veya nick add yapma göremem okuyamam




  • digital90 kullanıcısına yanıt
    Öğrenci okula patikadan çıkarken başkente yol yapmanın mantığı yok demeye çalıştım da boşver. Bence sen haklısın :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hey Mr Jack

    Öğrenci okula patikadan çıkarken başkente yol yapmanın mantığı yok demeye çalıştım da boşver. Bence sen haklısın :)

    http://www.haberler.com/kanalin-karsisindaki-okula-komandoluk-yaparak-5162276-haberi/

    Bafra 55
    BU KÖPRÜDEN GEÇEREK OKULA GİDİYORLAR
    http://www.bafra55.net/bu-kopruden-gecerek-okula-gidiyorlar-8134h.htm


    hocam bunlarda yol ama bu akplilerin yol anlayışı farklı işte

    AN,LA,MAZ,LAR

    şimdi bu haberlerede bi laf der bu dengesizler




  • yav he he deyip bitirmek isterdim ama konu neyse ki ciddi
    önceki mesajımda belirttiğim gibi,her söylenene inanıyorsunuz,maalesef.
  • Ülkemizde maalesef toplum bilinci yok. Kimse bir arada hareket etmenin peşinde değil. Herkes günü kurtarmanın ve paçayı sıyırmanın peşinde. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı ile biz böyle hükümetlere de, muhalefetlere de muhtacız maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilemezsinki

    quote:

    Orijinalden alıntı: kemal1414

    quote:

    Orijinalden alıntı: bilemezsinki

    quote:

    Orijinalden alıntı: whitestone58

    quote:

    Orijinalden alıntı: Geh

    Usta sen forumdonanımın müftüsü felan mısın...

    Müftü değilde imamı olabilir.

    Madalya, ödül beklentim yok ki... Millete maskara olmuşsun haberin yok. Emekliliğin tadını çıkar, git ve yaşa.

    kimin kime maskara olduğunu bir gün göreceğiz ,ben sabırlı biriyim ve beklerim

    sizi orada bekliyor olacağım

    İyi boşuna kürek çekmeye devam. O gün beklediğin yerde yalnız başına kalırsın, eline armudu verir hadi evine derler :) Devir bozulmuş. < (Siyasi yorum değildir)

    ben hiçbir zaman yalnız kalmadım ,yine kalmam

    yanımda her zaman onur ve insanlık olmuştur

    bunları bana bahşeden Allah'a sonsuz şükürler olsun

    biz sade ve sadece Allah dan korkarız ,kula kulluk edene yazıklar olsun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Mustafa

    5 Mart itibariyle 65 yaş üstü tüm vatandaşlar toplu taşımalardan ücretsiz faydalanıyor. Bu imkânı veren AK Partiye 1 oy borçlusunuz
    İntibak yasasından dolayı daha yüksek maaş alanlar; maaşlar arası dengesizliği/adaletsizliği ortadan kaldıran AK Partiye 1 oy borçlusunuz
    Kredi Kartı borcundan dolayı hapis yatılıyordu önceden! Kredi kartından mal beyanı zorunluluğunu ve dolayısıyla mahkûmiyeti kaldıran AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    2010 öncesi vergi borcu olanlar yurtdışına çıkamazken şimdi ne kadar borcu olursa olsun yurtdışına çıkabilenler AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    Öncesinde doğum borçlanması yokken şimdi doğum borçlanması yaparak emeklilik hakkı kazanmış/kazanacak olanlar AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    Öncesinde annelere çocukları için eğitim parası verilmez şimdi "şartlı eğitim yardımı" alan anneler/babalar AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    2003 yılından bu yana kaynağı fondan aktarılmak suretiyle MEB tarafından dağıtılan ücretsiz kitaplar için AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    İŞKUR'a kayıtlı personel istihdam eden işverenler minimum 12 boyunca SGK işveren payı ödemeyen ve bundan faydalananlar AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    2008 öncesi emekli maaşlarına haciz gelirken; şimdi kişisel borçtan dolayı haciz konulamıyor. Bundan faydalananlar AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    Herkese eşit mesafede olan, fırsat eşitliği sağlayan, özgürlükleri genişleten, demokrasiyi işlevselleştiren AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    Ulaşımda, eğitimde, sağlıkta ve birçok alanda reformlar yapan ve bize daha iyi şartlarda yaşama imkânı sunan AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    Acil durumda devlet/özel fark etmeksizin her hastaneden ücretsiz faydalanma imkanı sağlayan ve bundan faydalananlar AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    Otobüs ücretine uçak bileti imkânı sağlayan ve herkese bu fırsat eşitliğini hak gören AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    Akan kanlar dursun, gençler ölmesin, analar ağlamasın, çocuklar yetim kalmasın diye çözüm sürecini başlatan AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    "Kimi kime şikâyet edeceksin" devrini kapatan, rüşvet ve yolsuzluğun önüne gecen, mafyalardan kurtaran AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    Şeriat getirecek, yobaz, gerici diye itham ettiğiniz hükümet "cürmü meşhut"u kaldırdı. Bu eylemi rahatça yapanlar AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    İşkence/kötü muamele suçlarına verilen hapis cezalarının para cezasına çevrilmesini ve zaman aşımını engelleyen Ak Partiye 1 oy borçlusunuz.
    Pedagoglar tarafından da uygun görülmeyen "and" gibi zorunlu tekrarları kaldıran AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    2008 itibariyle iş kazası geçiren/meslek hastalığına yakalananların kız çocuklarına evlenme yardımı yapan Ak Partiye 1 oy borçlusunuz.
    Engelli çocuğu olan annelere; SGK gün sayılarına 1/4oranında fiili hizmet ekleyerek erken emeklilik imkanı veren AK Partiye 1 oy borçlusunuz
    Yükümlü olmadıkları halde engelli çalıştıran işverenlere SGK işveren payının %50’sini hazineden karşılayan AK Partiye 1 oy borçlusunuz.
    İlaç alımında karşılaşılan zorluk/mağduriyet giderilerek, eczanelerden ilaç alınmasını mümkün hale getiren AK Partiye 1 oy borçlusunuz.



     Neden AKP? (2. Bölüm)

    Arkadaşın söylediği her şeye katılarak uzun uzun bol bol cevap vereyim, tabi muhalefet partilerin tamamında sadece fazlasını istemek yerine, yapılana itiraz etme zihniyeti olduğu için sabit fikirli partililerdede bu zihniyet olup itiraz etme durumu olabilir, ama verilecek hiç bir cevap gerçekleri değiştirmez.

    1.si şu uçak saçmalığından başlayalım, o eski uçaklar chp zamanında zaten herkes tedavülünden kaldırdıktan sonra alınmıştır. cumhurbaşkanı ve başbakanın uçakları 1'er adettir keşke yedeklerinide alsalar ve ülke prestijini dinç tutmak için şu an 2014 model bir uçağı thy ye bağışlayıp 2015 alsalar, gelecek yıl 2015i çocuk esirgemeye bağışlayıp 2016 alsalarda devlet bütçesinde ki 2 uçak sorgulanamaz, çünkü küçük beyinlerin algılayamayacağı kadar büyük taktikler üzerine hükümet mal ve mülkleri yenilenmektedir (örnek: muhalefet partilerin önlerinde eğile büküle dikildiği bir çok devlet başkanının tavrı ve anlaşma imzalama fikirleri bile bunlara paraleldir. Dünyanın ilk gününden beri kişilerin giyim, kuşam, davranış, toplumda ki yeri, bindiği araç, oturduğu ev kişiye duyulan saygıyı etkiler. yani sizin atanızın taktığı medeniyet yuları ve şapka o tarihte kişinin toplumda ki yerini belirlermiş. bir devletinde imkanları belirler özgüvenini ve prestijini. bu savaş uçakları keşif amaçlı kullanılmaktadır ve aslında 1 yaşında bile değildir, çünkü aktif kullanım süreleri 100 yıl içerisinde 1 yılı bile bulmaz. her gün kullandığınız arabaları 80 model şahinleri bile kaldırıp çöpe atanı görmedim ben:) ayrıca milyar dolarlar harcanarak alınıp veya yapılıp ilk uçuşunda veya sonrakilerde yere çakılan uçakları hatta mekikleri gördük. ayrıca incelemeler sonucu o uçaklarda teknik arıza yoktur. işin ilginç yanı akp öncesinde 100 yıllık piyade tüfekleri kullanan siz, şimdi kendi silahlarını üreten, kendi uçaklarını yapan (atak) kendi zırhlısını üreten (pars) kendi tankını yapan (tulpar) ve benzeri bir sürü icadı bulunan bi hükümeti mi sorguluyorsunuz? haddinize değil. 80 yıl niye bomboştu bu ülke? golden gate kaç yıllık? niye yapmadılar akp ye kadar bir benzerini, atanız savaş sırasında bize bağışlanan şu el kadar topraklarda ve denizlerde neden toprak koruyamadıda artıkların üstüne kondu? çünkü binbir dalavereyle parçaladıkları osmanlının sadece o kadarı gönlünden koptu diğer ülkelerin.

    2.si bu uçak meselesini fırsat bilip akbaba gibi her fırsatta dillendiren bir zihniyet, o uçaklarda düşen şehitlerimiz gibi binlerce şehit verdiğimiz terör olaylarının müzakerelerle bitmesini ve anlaşma imzalanmasını istemiyor nedense? neymiş terör örgütüyle anlaşmamı yapılırmış. sizce devlet başkanları anlaşma yapmasa onların başına herhangi bir şey gelir mi? hayır. kimlerin başına bişi gelir? garibanların. yani bu halkı korumak için yapışmış bir şey ama işte kime anlatırsın? 2 şehit için 2 yıl konuşuyolar ama binlerce şehit vermeye devam etmek istiyorlar. adamlar kendi uçaklarını üretip, uçaklarını park etmek için uçak gemileri üreteli asır oluyo nerdeyse, akp den önce bırak uçağı, uçak gemisini, onların vidalarını sıkacak yerli matkabı yoktu bu ülkenin. şimdi uçak yaptı, yapmayada devam ediyor, tank yaptı devam ediyor, top yaptı yapmaya devam ediyor. nükleer anlaşma peşinde koşan bi ülke var. peki atatürk döneminde bir kaç fabrika açıldı bu ülkeye, neydi onlar? bira fabrikası ve tekel. atatürkün yatı vardı, vapuru vardı, sarayı vardı, arkada askerleri soğuktan donarken sırtında kürküyle çekilmiş resmi vardı.

    3.dikkat ettimde amerikanın ordusundan çıkardığı uçaklar demişsin, ismin ibni sina, mimar sinan değil nicola tesla. yani amerikalı bir sırp. özendiğin kişi amerikalı, özendiğin devlet amerika. saray demişsin, özendiğin abd nin sarayının yanında ezilmez bi saray işte daha ne? ve orası rte sarayı değil! cumhurbaşkanlığı sarayı. yani cumhurbaşkanı kim olursa o saray onundur, yani bizimdir, devletindir ve 1000den fazla odasıyla gurur kaynağıdır, keşke daha çok harcanıp daha iyisi yapılsaydı. Saraya taş yığını diyenler sonuçta kendini firevun gibi mumyalatıp (Allah c.c mezarlarda şatafat haramdır dediği halde) ankaranın göbeğinde yer işgal etmekten başka bir işe yaramayan, içinde bi kokmuş cesedin bile olmadığı temsili bir mezara bir taş yığınına o saraydan daha fazla para harcandığını 300 ülkenin tarihi yazar, bir tek bizim ki yazmaz. o taş yığını sadece içinde ki görevlerileri ve nöbetçileri meşgul eden, restorasyonlarına harcanan parayla bile bir saray daha yapılabilecek bir yığındır.

    4.Sorulmamış sorulara kadar cevap vericem. daha yeni türbe taşındı sınırımızın yanına, yani bizimle alakasız bir noktadan, elimizin altına. toprak kaybı dediler:) karşı çıktılar. ee o türbenin 3.cü taşınışı ve ilk kez atanız taşıttı. neden ayrılmadınız o partiden? 2.sinide siz taşıttınız? 3.de problem ne? söyleyeyim 'sadece boş muhalefet' zamanında incirlik üssü için resmen kendi üssümüzü kullanmak için başkalarının işinin bitmesini bekleyen eski hükümet, azeri kardeşlerimizi düşmana teslim ederek öldürülmelerini sağlayan eski hükümet, beğenmediğini astıran, şimdi birlik olduğu partinin onlarca üyesini kameralara çeke çeke ipte sallandıran, emir almaya alışkın o hükümetin; kimseye sormam gider toprağımı istediğim yere taşırım diyen hükümete duyduğu kıskançlıktır bu. bir tane marmaray yetmez 5 tane isteriz yerine, marmaraya karşıyız diyen iğrenç bir muhalefet anlayışıyla savaşıyor akp.

    5.Arapoğlu ve yaverlerinin (peygamber efendiniz s.a.v in ve sahabesinin, yani müslümanların Gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla (dogma=safsatalarıyla) devlet yönetilmez, biz gökten ve gayipten değil doğrudan chp den ve kendimizden alırız ilhamı diyor (meclis konuşmasında) atanız. Sarıkamış destanı diye bir şey var (bence sarıkamış katliamı denmeli) ayaklarında çarıklarla sarıkamış geçilmez paşam diyen komutanı görevden alıp, koyun gibi binlerce garibanı sarıkamışa süren ve hepsinin cesetleri buz tutmuşken at arabalarına yükleyip kameralara aldıran atanız bunu bile halka destan diye kabul ettirebiliyorsa, yazık. çanakkale şehitleri boşuna, antalya kuşatmasında 500 askerle antalyayı aylarca elinde tutan ingilizleri neden dökemedi denize?

    asgari ücret size yetiyor mu demişler; tarihte kime ne zaman asgari ücret yetti ki? asgari zaten en azdır. ve kimse asgari ücretle ölmemiştir. ayrıca yıllarca bi baltaya sap olamayıp bir meslek edinemeyip, okumayıp, gönül sefasına düşüp, kendine bir yer edinememiş işsizlere (satış danışmanı falan filan gibi saçma ayakçılara verilir) yani her koyun kendi bacağından.
    ben meslek sahibi olup asgari ücretle çalışana zaten gülerim, artık işkurda eleman açığı chp nin zamanında ki işsizlik açığına denklendi. millete iş beğendirilmez oldu, herkesin altında araba, herkeste motor, herkeste telefon, pc, 2şer 2şer. açlıktan ağzı kokan kalmadı, ekmek alamıyordunuz la kuyruk bekliyorsunuz, yağ alamıyodunuz. karaborsa kalmadı memlekette, hastaneye gidemiyodunuz, ilaç alamıyodunuz. sgk dönemi a takımı savaş ay'ın sgk programını izleyin, asıl atalarımız ne halde. Kadir Mısıroğlu (izleyin)

    Dış borcu kapattı, İç borçlanmayı yarı yarıya düşürdü, altında donu olmayanların boyundan büyük alışverişler yapmaması için kredi ve kredi kartı sınırlandırması getirdi, akp den önce ki ülkenin gayri safi milli hasılasının tamamının 2 katını sadece eğitim ve sağlığa ayıran bir devlet olduk, imf nedir? hatırlamıyoruz. borç alan değil borç veren ülke olduk. ben dünyanın hiç bir yerinde muhasebecisi yolsuzluk yaptığı halde yükselen bir şirket görmedim:) ayrıyetten aranızda benim paramı çalarak bana daha iyi bir yaşam sunacak bir hırsız varsa lütfen gelsin ne kadar malım mülküm varsa çaldırmaya gönüllüyüm. bunlar anasınıfı düzeyinde cümleler, kaç yaşında muhalefet parti liderleri kreş öğrencisi gibi hırsız tayyip hırsız tayyip diye yakındı durdu, hemde hırsızın önde gidenleri olmalarına rağmen. ve aslında bir çocuk bile bilir ama siz bilmek istemediğiniz için bilmiyorsunuz ki eğer amaç hırsızlık yolsuzluk olsa idi 15 yıldır iktidar olan bir devlet lideri, 7 sülalesinin 70 nesline 700 yıl daha bakacak kadar parayı 15 değil 3-5 yılda kenara atar çekilirdi :) hatta bu tarz işlerde çok tecrübeli olan ke-mal kılıçdaroğluna göre 4 yıl verseniz o bile yeterdi.

    Mhp başkanı vijdan yoksunu ırkçı mesela, milliyetçilikle ırkçılığı birbirine karıştırmış, mahalle ağzından başka bir şey bilmeyen acınası bir parti lideri, hemde sıfır kadar etkisiz bir eleman olmasına rağmen bitmek bilmeyen bi ego su var:) milleti sıraya dizip kendisinden büyüklere bile elini öptüren, tezahuratı tersleyen, kürtler ölsün isteyen, kendisini öpmek isteyen çocuğa mikropmuş gibi davranıp, seçim zamanı kucağında başka bir çocukla fotoğraf çektiren, işi gücü milleti kışkırtmak pislik çıkarmak, gençleri kavgayla dövüşle birşeyler hallettirmeye alıştıran, kendi ağzında bile küfür, hakaret eksik olmayan, konuşmayı ve türkçeyi bilmediği halde türküm diyen, işine geldiğinde partisini ipte sallandıran chp ile bile iş birliği yapıp yağ çeken, derdimiz iktidar olmak değil iktidarı yıkmak diyen. yani derdi hizmet etmek değil kudurmuş ve sadece hizmet edeni yıkmak istiyor:)

    Zorunlu sağlık sigortası akpde, hamile kadına iş hakları yardımı akpde, asgari ücretten vergi alımını kaldırmak için yasa taslağı hazırlayan, imzalamanın emir kabul edildiği dayatma sözleşmeleri dayatan ülkelerin önüne bomboş atmak. çinin zulmettiği türklere yıllardır yaptığı ve medyada yırtına yırtına reklam etmediği o güzel, o insanı yardımlar. filistine yaptıgı yardımlar, somaliye yaptığı yardımlar, chp nin azerileri gevurlara kurban ettiği gibi suriyenin halkını esada kurban etmeye gönlü razı olmayan akp. yok suriyelileri almışızda işsiz kalmış millet, tiner çekiyomuş suriyeli, hırsızlık yapıyomuş suriyeli, 3 kuruşluk insanların hesaplarına bak. bi kaç yıl sonra değil, yarın bi savaş olsa iç veya dış türkiye gibi kim komşusuna kucak açardı? kimse. şimdi biz açtık, yarın başkası bize açar. ama yetmez akıllar.

    kosgeb ve tse devlet destekli hibe destek projeleri, siz kimdiniz ki sermayesiz iş yeri açmak kimdi? şimdi kuyruk oldu orda. devlet desteğiyle açılan iş yerlerinin sayısı yılda açılan bireysel iş yerlerinin %44ünü kapsıyor, açılış sonrası hizmetleri %70i kullanıyor. memleketin çöpe giden enerjilerini geri kazanmak için sizin cebinizi düşünüp a sınıfı enerji dışında ki kullanımları yasakladı, vestele %60 lık katkı payı ile aselsan ile ortak proje yürütmesi için yatırımlar yaparak şimdi national geography nin mega yapılarına konu edeceği kadar dev bir ulusal firma kurdu, aselsan da devletin hiç koruyamadığı için heba olan onca üstün zekalı hayata son veriliyordu, 15 yılda 394 mühendis. şimdi ise 15 yıldır 2 kişi ve bu olay oldu. eskiden yine mi deyip haber yapma gereği duyulmayan cinayetler bugün manşet olabiliyor.

    İmamlıktan cemaat katkı payından falan milyarlarca dolarlık sermaye mi olur? yahu daha kuruyemiş firmasından bayilik al 10 şube açılacak dendiğinde ona inanmıyorsunuz, kuruyemişten şube açılıp kurumsal mı olunur diye:) ama hristiyanın yahudinin nikahını kıyan, gay ilişkilere destek veren, vaftiz törenine katılıp papanın papasını okşayan bi imam bozmasına utanmasa haşa iman edecek kadar gözleri körelmiş, Saidi nur-si hazretlerinin cemaatine kendi cemaati gibi süsleyip koltuğuna oturan, her köşeye özel yetiştirilmiş bir çocuğumu koyarım diyen, ne yaparak çocuğu oldular, o ne yaparak babaları oldu bilemeyiz, stratejik bir şekilde gücünü toplar toplamaz saldıran bir adam. emin olun tüm devleti yıksada tayyipten ve akp den başkası ona karşı gelemezdi.

    Unuttunuz dimi başbakanlığın önüne atılan yazar kasaları? şimdi sana hizmet etmek için yarışan eczane ve hastanelerin o ilaç yok varsa paran parayla alacaksın diyen, yer yok git 2 ay sonra gel diyen devlet hastanelerini, cumhuriyet tarihinden 2002 yılına kadar yapılmış ve yıkılmış hastanelerin tamamının 2 mislini 13 yılda yaptı bu devlet, özel hastaneye gidip doktor azarlıyosunuz, devlet hastanesinde başhekim dövebiliyosunuz artık dimi? eskiden olsa o dayağıda azarıda küfürüde siz yerdiniz, üzerinede güvenlik ve hastane polisleri tarafından atılırdınız. doktor muayeneye dakikası dakikasına almadı diye kavga çıkaracak kadar şımarmış bir halk görüyorum ben şu an. eskiden 2 ayda girdikleri muayene odasına. Sigortasız insan yok, deprem, sağlık, trafik. neden? zorunlu. neden? bizin için. başka kim durumu olana 33tl ye olmayana 0 tl ile sigorta yapardı?

    Yol medeniyet'tir, alt geçitler, üst geçitler, raylı sistemler, yoncalar, temiz asvaltlar, tüneller. Almanya bir dünya devi dimi? almanlar işi bilir dersiniz herkese. fransa savaşından çıktıktan sonra ilk yaptıkları şey 30bin km asvalt dökmekti. çünkü hizmet götürmek için yol lazım. dünyanın en iyi hastanesine 10km mesafede olsanda, yollar kapalıysa ne fayda? antalya kemer, alanya, manavgat, istanbul'un her yeri, izmir otobanı, türkiyenin tüm kavşakları ölüm yoluydu, şehirler arası yollarda aile babaları ölüyordu, aile nin babası ölürse aile dağılır, aile dağılırsa istenilen yaptırılır. şimdi antalyadan örnek vereyim. herkes google açıp baksın antalya çallı kavşağı chp üst geçit diye. temel atma tarihine bakın :) seçimden 1 hafta önce kazdı temeli ve bıraktı. hemde iğrenç bir projesi vardı. akp tamamladı sevabına ve seçimden önce değil seçimden hemen sonra antalyanın 23 yıldır imzalar toplanan 6 kavşağı için yonca - alt geçit - üst geçit - köprü - tünel ve 3 katlı yol projeleri tamamlandı.

    Cinayetlere dans ederek tepki gösteren parti yöneticileri ve nesiller istemiyoruz, hiç bir şey bilmiyorsanız bir fatiha okuyun bir dua edin bir taziyede bulunun diyen akp yi istiyoruz. o yüzden akp. akşam vakti kadın başına dolmuşa binersen tecavüzede uğrarsın tabi diyecek kadar, arkasından küfürlü hakaretli üstü kapalı cümleler kuracak kadar haysiyetsiz bazı parti liderlerini istemiyoruz o yüzden akp. %25 devlet katkısı ile bireysel emeklilik? neden yapıyorlar bunu? bizim için. ev alana birikimin %15 katkı payı neden? bizim için. adamın faizi düşür diye diye dilinde tüy bitti merkez bankasına, niye? krediyle ev mi alacak kendine? hayır. bizim için.

    Oyum düşerse istifa ederim diyen karakter yoksunu nerde? partisinin başında:) ben hakkariye yaya bile giderim diyen karaktersiz nerde? helikopter pistine indi:) terörden korkuyo ama terör bitsin istemiyo. gelelim mahkemeye çıkarılan çocuklara, dinimizce ergenliğe ulaşan her bireyin sorumluluğu kendisindedir, aslında bu kanunende öyle, öyle olmasa ıslah evleri olmazdı. neden senin benim çocuğumu almadılar? mesela ekmek almaya maskeyle giden berkin elvanmıdır nedir. ben sokakta 2 kişi kavga etse sokağa çocuğumu salmam onlar çatışmanın ortasına ekmek almaya mı yolluyolar? hikaye bunlar.

    İç güvenlik paketini ben istiyorum, akp liler istiyo, müslümanlar içinde Allah korkusu olanlar istiyo, neden? çünkü bize giren çıkan yok, neden? çünkü biz maske takmayız Allah'ın izniyle, biz molotof atmayız, biz polisten korkmayız (polisten suçlular ve suç potansiyeli olanlar korkar) Ahiretten günahkarların korktuğu gibi. molotof olmazsa ne olur? paramız bir otobüsle beraber yanmaz, esnafın dükkanları yanmaz, birine denk gelipte yanarak can verme ihtimali olmaz. maske nedir? soyguncuların ve teröristlerin kullandığı en ilkel gizlenme yöntemidir. biz neden maske takmıyoruz? çünkü ihtiyaç duyacak gizlenmemizi gerekitrecek bir suç işlemiyoruz. ama halkımızın %40ına insanlık pek yaramıyor. ihtilal zamanı gibi evlerden gece yarısı karınızı kızınızı analarınızı mıncıklaya mıncıklaya bilinmeyen bi adrese götürüp günlerce bir haber gelir diye beklemiyorsunuz. köpeği kulübeye kapatır gibi sizi evinize kapatıp adına sokağa çıkma yasağı diyemiyorlar. okuma özgürlüğünüze kadar herşeyi elinizden almıyorlar, kitaplarınızı yakmıyorlar, ağzını açanın boynunu vurmuyorlar. sizin atalarınızda ihtilal vaktinde ki hükümetten ve liderlerinden bu dünyada ki herşeyden çok nefret ettiği halde, tiksindiği halde, askerleri görünce yakasına chp rozeti takmak zorunda kalan insanlar varken, şimdi eleştri özgürlüğünüz var ama yetmiyor tabi, devletin en zirvesinde ki adama eşşek kadar veled ölmüş anasına kadar sövecek, bunun kendisi ve bunu yetiştiren aile yerine, o cocukları karakola götüren polis mi utanacak? o çocuğu ve onu böyle iğrenc bir insan olarak yetiştiren ailesini kınamak yerine kanunları yerine getiren polisi veya başbakanı mı kınayacaksınız? yok öyle bir dünya. iyi biliyoruz ki 13-14 yaşını geçtim 8 yaşında çocuk size hakaret ettiğinde oracıkta patlatıyosunuz 2 tane suratına.

    Madem ki devlet liderine küfür edilmesi karakola düşürecek bir olay değil, Atatürk e sövün bakalım ana avrat? adam kendi elleriyle koymuş yasaya, ben burnunuzdanda getirsem bana küfür edemeyeceksiniz demiş, ben öldükten yıllar sonra bile edemeyeceksiniz demiş. Anayasada değişmez değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddesi niye var? tövbe haşa Allah mı? en iyisini bilmiş işlemiş daha iyi bir fikir ve teklif sunulamaz mı? her neyse ki o saçma yasadanda yakında kurtuluyoruz. yasalar halk içinse kararıda halk verir. bir mhp li diyor ki bu kutlu davadır falan filan, herşey devrimle çözülür, seçimlerle çözülmez falan diye, nedeni ise seçimler oyun muş, oyun oynanıyor muş:) yahu hiç bir ülkede bizim ki kadar şeffaf seçim varmı ki? hiç müşeahit olarak seçimde görev yapan oldu mu? hiç tanımadığın 100lerce kişi seçim odasına geliyo sonuçları yazıp gidiyo. daha pusulalar teslim edilmeden kim ne yapmış halktan kişilerin önünde ortaya cıkıyor. zaten oyunla iktidar olabilecek en son partiydi, sonuçta halktan biri, hapse bile atılacak kadar arka çıkılmamış bir adam ve yepyeni bir parti ile. yahu kadının biri televizyona çıkmış geçen gün tamam başı sağolsun acısı var falan ama, o kadar ağıza yapışmış ki bu cümle ''devlete hiç bir şey yapmadığı için kızımı kaybettim oğlumu kaybettim ananı kaybettin babanı kaybettin'' yahu kızın kocasını aldatmış, veya kocası öyle sanmış vurmuş öldürmüş. herkesin başına 1 polis mi görevlendirecek devlet? neymiş cinayete idam gelseymiş o adam o kızı vurmazmış. hapse giren 100 kişiden 40ı daha sonra aklanarak tahliye oluyor? idam edersen masum olduğu kanıtlandığında ne olacak? tövbe haşa devlet diriltsin astığı adamı da derler:) ab ye girelim diye ağzının suları akıyo milletin ab ye göre idam yasak ama polemik olsun diye istiyolar.

    Askerlik düşsün dediler akp durmadan düşürüyo, bedelli diyosunuz bedelli, eğitim düzeyi düşük diyosunuz arttırıyo tablet dağıtıyo, 4+4+4 sistemine geçişi sağlıyo, bir tane gazi arkadaş devlet gazilere protez yardımı taslağı kapsamında protez bacak almış, daha yasa yürürlüğe girmeden. birde işin ilginç tarafı faturası devlete giriyor diye 30 tane sıfır araba parasına almış, haciz gelecekmişte devlet destek olmamışta falanda filanda diye haberler yağdı, yahu protezin icad oluşu cumhuriyet tarihinden eski ve 80 yıl bu devletin gazileri ne maaş ne yardım ne protez, tahta değnekle dolaşmış, ekmek veren olmamış. şimdi adamlar böylesine bir yardım planı oluşturuyorlar bi tane yarım akıllı konuyu yanlış anlayıp erken alıyorda evine haciz geliyor diye manşet yapılıyo. o hata kişiyte aittir kim ne derse desin.

    Akp sayesinde taş devrinde icad edilmiş tekerleğin üzerine bi arabayı yerleştircez sonunda. sizin ata bira fabrikası açacağına açsaymış bir tane araç veya uçak fabrikası? 80 yıldır biri açsaymış şunu? koçtan sabancıdan korkan hükümetlerle açılmaz tabi, devlet üretirse koç grubu dışardan 3e aldıgını burda 33e nasıl satacak? koç emreder chp mhp yapar, sabancı durun der herkes el pençe divan. bir tane atatürk camii yapılmış mı? can dündar tv de kim demiş atatürk müslümandı diye oda benim gibi ateistti dediğinde, karşı çıkamadılar? çünkü artık korkmayan bir hükümet var. meclis belgeleri orjinalleri ile halka açık sergide. yakılan Kuran-ı Kerim'leri nesilden nesile anlatacaklar daha, kapatılan dergahları, yasaklanan kuran-ı kerimi, türkçe adı altında ortaya attığı latin alfabesi ile farsça kırmasına Allah'ın emrini çiğneyerek Kuran-ı Kerim i yok edemeyeceksek türkçe yapalım nasılsa türkçe her yere kayabilir diyen bir ata? ezanı tanrı uludur diye okutma emri veren, ananıza bacınıza kızınıza açılıp saçılıp, erkekleri azdırmalarını emreden bir ata? atanızın fotoğraflarda sıkça gördüğünüz bir duruşu vardır, eli ceketinin 2 düğmesi arasına sokulmuş şekilde. o duruş nedir bilen varmı? yahudilere ait nizam duruşudur. google bakabilirsiniz özellikle bize hizmet edecek 1 milyar insan yeter gerisi boşa dünyada yer kaplıyor diyen bi yahudi işadamı ile aynı pozda. kızılsultan diye diye devirttiği ve kaçtı diye dedikodu yaydığı vahdettini özaldan ve trt1 internet sitesinden dinleyin birde, tarihinde tek bir toprak parçası bile kaybetmeyen sayılı padişahlardan vahdettin paşayı.

    hedef 2023 nedir? neden 2023? herkes bilir herhalde, 1923te kurulan 100 yıllık anlaşmaların sonu. sömürgenin sonu, büyük ama belkide eskisinden osmanlıdan bile büyük olabilecek bir türkiye hedefi. acemin araba arabın aceme üstünlüğü yoktur diyen bir peygamberin ümmeti olarak, kürdü ezmek isteyen hatta yok etmek isteyen bir mhp den ve lideri bir türk dünyaya bedeldir gibi saçma sapan gazlamalarla bizi ayakta uyutarak milyonlarca türkün 1 yahudiye bedel olamadığı günler yaşatan partilerden uzak günler yakındır inşAllah.

    Bir fili eğitmek için yavruyken bir kazığa zincirlermiş, fil o kazıktan kurtulmak için çabalar çabalar başaramazmış. ve büyüyüp zincirler ona dayanamayacak kadar kuvvetlendiğinde onu sadece ince bir iple bir ağaç dalına bağladığında bile hiç kurtulma çabası göstermezmiş, çünkü yerleşmiş bilinç altına, sen yapamazsın. başaramazsın. işte öyle zincirlediler bizim müslüman ülkelerimizi. türk malı mı? alman malı dururken alınır mı? japonlar şunu yapıyo türkler daha bunu bile yapamıyo, aman aman çin malı alırım türk malı almam diye diye kendi malını sattırmayı başarıyor hristiyanlar yahudiler bize. türklerde yapamam sanıyordu ama uyanmaya başlıyoruz. şimdi kendi ordu techizatlarımız, uçak tank ve zırhlılarımız, yerli hibrit ve normal araba fabrikalarımız, yerli akıllı cep telefonları, 4k led tv ler, beyaz eşyalar ile uyanmaya başladık. ke-mal kılıcdaroglu diyordu ya tüm türkiyeye işsizlik maaşı vericem diye hani? o sırada rte yüzüne karşı dedi hani hadi buyur sadece kendi belediyende ki vatandaşlara ver ben istifa ederim? hani dansözümüz güzel güzel kıvırmıştı yine? bir kere hedefi oldu oda yalan dolan:) Siz kenar mahallede bir dükkan yönetemezken, AKP devlet yönetiyor. RTE nin dediği gibi biz bakkal dükkanı değil, devlet yönetiyoruz DEVLET!!!

    Biz bu yola kefenimizi giyipte çıktık diyebilecek kadar cesur ve güzel bir insan daha yoktur ve olmamıştır menderesten bu yana. ama bizim halkımızada pek insanlık yaramıyor aslında verip chp yi başlarına yolsuzluktan aç kalana dek, akp nolursun tekrar iktidar ol diye yalvartana dek süründürmeden anlamaz insanoğlu kıymeti, veya mhp yi koyup başlarına kürtlerin kanını akıtıp, her köşede şiddet, kavga dövüş, kan, küfür kıyamet olup herkes aklını başına alana kadar çektirmek lazım kıymet bilmeleri için. borçtan başını kaldıramayan ülkede merkez bankası rezervlerine milyarlarca dolar para ve tonlarca altın depolayan bir partiyi kıymet bilmez insanlara harcatmamak lazım. Libyada benzin bedavaydı beyler, ev kiraları ve bazende hibe evler devlettendi, herkes üniversitedeydi, herkesin altında 2 şer araba vardı, geçim sıkıntısı nedir bilmeyen bir ülke, herkese borç veren kimseye eyvAllah'ı olmayan bağımsız bir ülkeydi o. şimdi kendi elleriyle esaret altına girdiler, şimdi tüm dünya ülkeleri ara verdiği libya sömürgesine kaldığı yerden devam ediyor. kimse öyle olmasın. karışan bir devletin tepesinde akbabalar bol olur, islama karşı dev oyunlar oynanıyorken ışid diye resmi bir ingilizlerden fransızlardan yahudiden ermeniden amerikalıdan oluşmuş, içinde tek bir müslüman olmayan iğrenç topluluklarla müslümanlar teröristtir yok edilsin eylemleri yapılıyor ışid adı altında. bunu Allah asırlar öncesinden haber vermiştir, siyah sancaklar altında simsiyah insanlar, onların Allahuekber deyişleri, arş'da ki melekleri bile rahatsız edecek. diyerek. chp yahudi oyuncağıdır, israil chp ye neden bağış yapsın? fethullaha neden bağış yapsın? fethullahın aldığı paralar neden chp ye devredilsin? amerika bu hayini neden korusun? türkiye için yapılan güzel bir şeyi istemem diyen tek bir türk ve müslüman varmıdır aranızda? bence yoktur. ama yapılan herşeye karşı çıkan bir muhalefet vardır. neden? kim istemez türkiyenin iyiliğini? bazı dünya ülkeleri ve o tarz ülkeler maşa varken ateşe elini uzatmazlar, işte bu ülkenin maşalarıda aramızda liderim diye geziyor, koç grubununda geçmişini bir açıp internetten bakarsanız, nerenin göçmeni olduklarını, kimlerle çalıştıklarını, hangi markaları kullandıklarını ve eski soyadlarını, atalarını görebilirsiniz, aç gözünü müslüman aç gözünü.

    lideri halk belirler, halk seçer, gerisinede susmak düşer. Libya gibi olmak isteyen bir topluluk varsa ayaklanmaya devam, suriye gibi olmak isteyen, ırak gibi olmak isteyen bir topluluk varsa diğer partilere oy vermeye devam. birlik içinde kendimizle değil, dünyayla savaşmak istiyorsak tek yol akp, çünkü hedefi olan tek parti! AK PARTİ!

    HEDEF 2023 - HEDEF BAŞKANLIK SİSTEMİ - HEDEF YENİ TÜRKİYE - HEDEF BÜYÜK TÜRKİYE - HEDEF YENİ BİR OSMANLI DESTANI - HEDEF İSLAM - HUZUR İSLAM.

    Bazı arkadaşlar gibi sağdan soldan duyduğu cümleleri toplayıp, burda fikir beyan ettiğini düşünen, hiç bir şey bilmeyip herşeyi bildiğini sanan varsa daha, tüm sorulara bir cevabımız vardır inşAllah. yeter ki ayakkabı kutusu gibi çocukca masallara bile inanan insanlar olmayın. Cahille yapılan hiç bir tartışma kazanılamaz. cahilce kör bir zihniyetle yazmayın sağa sola. sanki akp li olan sizmişsiniz gibi araştırın bir süre tarihi. sonra zaten gerçekler ve mantık birbirine kilitlenir kalır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

    quote:

    Orijinalden alıntı: Seaside Rendezvous


    quote:

    Orijinalden alıntı: -Mustafa

    Saraylar mı? ona göre Beyaz Saray da var ona Amerikalılar bir şey dedimi? Ayrıca hatırlatırım Atatürk Dolmabahçe Sarayında yaşıyordu yani Saraylar Devlet Büyükleri için gerekli bir şey

    Lütfen sen çok zorunlu olmadıkça yazma

    Haha, adam haksız olabilir ama ancak böyle eleştirirsiniz. Diyecek bir şey bulamayınca ancak hata karşınınmış gibi gösteriyorsunuz. Bunun yüzünden 10 yıldan fazla süredir iktidar olamıyorsunuz.

    Bu laf kavgalarinin gereksiz sadece safları sıklaştırmaktan başka bir şeye yaramadığının bende farkındayım ama ben şimdi bu adama ne diyeyim? Ne desem anlamiyacak sadece savunmaya devam edecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: whitestone58

    quote:

    Orijinalden alıntı: kemal1414

    quote:

    Orijinalden alıntı: whitestone58

    quote:

    Orijinalden alıntı: kemal1414
    sanki seni bir yerden tanır gibi oldum ,hiç yabancı gelmedin ama bilemedim ,insan insana benzermiş

    yaşın falan da pek küçük görünmüyor ama neden böyle mesajlar yazıyorsun anlayamadım

    Pek asker emeklisine benzemiyorsun ne iş.
    Gerçi TSK sizin arka bahçenizdi o yüzden öyle salladın galiba.



    ben emekli olalı 12 yıl oldu ve zaten askerliğe daha ilk gün ısınamamıştım ama maddi imkansızlıklar yüzünden mecburen yaptım

    TSK çalışırken bile arka bahçem olmadı ,emin ol emekli olduktan sonra sadece askerlik şubesine birkaç defa gittim ,o da mecburiyetten ,bizim 55 yaşa kadar yedeklik durumumuz var ,bu konular nedeniyle gitmek mecburiyetinde kaldım


    sizlerin kafası çok bulanmış ,hatta şartlanmışsınız ,bu hiç iyi bir şey değil ,hele ki siyasette babana bile güvenmeyeceksin

    ben ne asker iken ,nede sivil iken kimsenin kulu kölesi olmadım ve hiçbir zamanda kimseye kayıtsız şartsız bağlanmadım

    o nedenle kimin yanlışını görürsem hiç çekinmeden söylerim ,Allah'a çok şükür aç kalmadım açıkta kalmadım ,hiçbir zaman zenginlik görmedim ama sürünmedim de

    fani dünyanın hepsi benim olsa ne yazar ,neticede bir parça beze sarıp bir çukura koyup üstünü toprakla örtüyorlar (ister sahip ol-ister köle ,herkesin gittiği yer aynı)

    Emekli askermisin yoksa polis memurumusun bir karar ver. Yoksa yeni yetme ergenmisin.

    Bir yerde şöyle yazmışsın;

    "merhaba orman mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra ben de senin gibi düşünüp polis oldum ve 6 yıldır bu mesleği yapıyorum.ama şimdi tekrar kpss çalışıp orman bakanlığına atanmak istiyorum.tamam işsisz kalmaktansa polis olmak iyidir katılıyorum ama orman mühendisi olarak çalışmakla kıyaslanmamalıdır bence."

    insanın ağzı yalan ve iftiraya alışınca böyle oluyor demek

    bir müslümanın yeminine inanmayan insan müslüman olamaz

    bu yalan ve iftiralarınız asla ve asla yanınıza kar kalmayacaktır

    kıyamet günü kim haklı ,kim yalancı ve iftiracı, bu millet görecek


    o gün sizi bekliyor olacağım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BayBaba

    Bir insan yalan söylüyorsa o insandan her şey beklenir, bizi yönetenlere bak yalan söylemeyi meslek haline getirmişler,

    yeter ki iktidardan gitmesinler, ama öyle yağma yok GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER

    yandaşları aynı bak bana etmedik iftirayı ve yalanlarını görün

    bunlar menfaat için neler yapabileceklerin gösterdiler ama zannediyorlar ki bu hep böyle devam edecek


    geldikleri gibi bile değil kaçacak yer arıyacaklar


    Allah zalimleri sevmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hey Mr Jack

    Öğrenci okula patikadan çıkarken başkente yol yapmanın mantığı yok demeye çalıştım da boşver. Bence sen haklısın :)

    o öğrencinin patikasının hangi belediyeye ait olduğuna bakmak lazım, veya devlete bunun bildirilip bildirilmediğine bakmak lazım. sonuçta köy olsa muhtarı chp liyse köy kalır. köy olsa muhtarı mhp liyse o köy yakılır yıkılır. kusura bakmayında evinizin bozulan musluğuna kadar devletten beklemeyin, başbakanlık hattı diye bir şeyi ve doğrudan iletişim için kurulan koca devlet sitelerini boşuna kurmadılar, akp den çok çok öncede internet vardı, devlet siteleride vardı, ama bu yoktu. bir çocuğun mektubuyla dağın başına okul diken bir devlet var başta. uydudan burda patikada yürüyolar diye saptayıp oraya asvalt dökmez kimse, belediye akp de değilse zaten boşa konuşuyorsunuz, işlerin perde arkalarını bilmeden yorum yapmak çok ama çok basittir. Allah c.c diyor ki gözünüzle görmediğinizi anlatmak, gıybettir. gıybet etmek ölü eti yemektir, yamyam olmaya gerek yok? çaldığını çırptığını gösteren tek bir kayıt yok açlıktan ölen adam yok, memleketin borcu harcı yok, dünya devi yatırımlar yapılıyo, ama adam çalıyo:) yav tırtır motorla kalas taşıyan inşaat işçilerini son model arabalarla görüyoruz artık be, yaptığı inşaatın en güzel dairesini kendine ayırıyolar. yoğurt ekmekle öğle molası verirlerdide kimse haber bile yapmazdı 15 yıl önce. boş boş konuşuyo herkes laf bedava nasıl olsa algısı yok vergisi yok konuş Allah konuş (biz lafa değil icraata bakarız) AKP.




  • YAZDIKLARIMI OKUYANLARA BİRDE BEN SORAYIM ÇOK MERAK ETTİM ŞU AN, HANGİ PARTİDENSENİZ NEDEN O PARTİ? ALINTILAYARAK CEVAPLAYINDA GÜLELİM.
  • Bu yüzde 50 yle uğraşılmaz, bişey anlatılamaz. Onlara savundukları zihniyetin ne olduğunu, savundukları kişilerin ağzından göstermek gerekli;

    Şöyle ki;
    http://m.ortasayfam.com//ekonomi/emekliye-cok-zam-yaptik-yapmayacagiz/4296/

    Bir de tipik akp seçmeni profili

    Buyurun buna laf anlatın;
    https://m.youtube.com/watch?v=FTLcg7UC5l0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aykutferman A kullanıcısına yanıt
    tamam maaşı hak ettin

    ama kopyala yapıştır yapacağına kendi fikirlerini yazsaydın iyi olurdu ,tabi ezberden başka bir bilgin varsa



    o kadar SGK dan bahesederken GSS ve çalışmayan çocukların primlerinin emekli babalarından istendiğinden falanda bahsetseydin ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bağkur_borcu

    Paraleci abiler Ak Partiye nerde nasıl çamur atsak diye çırpınıp nümayiş çıkartıyor. Hepsini gördük denedik, sosyal demokrat solcu geçinenler iktidardayken işçi maaşı ödemedi, yoksulun halini sormadı, karakolda işkence vardı, sokakta sefalet. Şimdi rahata kavuşunca giydiriyorlar bol keseden. Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu devlet için büyük bir değerdir.

    Bunu söyleyen de Nazi hayranı biri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ø



    Bence çağdaş gençler harçlıklarınızı bile CHP'ye yatırıp daha çok kömür ve makarna dağıtarak cehepeye oy toplayarak vatanı kurtarmalısınız.





  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.